Regisztráció Blogot indítok
Adatok
féligexYarisos

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg szenvedélyes backdoor kommunikációs üzenetet inspirál a sárga irigység. Talán még soha nem láttam ennél plasztikusabb példát a jelenségre. A képet a Tumblren találtam, egyéb kommentár nélkül, ha olyan szerencsénk lenne, hogy valaki olvassa a Homárt a házból, írja…..
féligexYarisos 2010.08.28 21:30:05
Olvasónkat meggyötörte a válság, nem is tudja tovább fizetni a kocsija részleteit. Az autót továbbpasszolta, de nem intézte el a papírmunkát, amire rá is faragott. A rendőrség egy igazoltatáskor lefoglalta és három hónapja nem adja vissza a kocsit. Hogy miért, az tüstént…..
féligexYarisos 2010.08.28 06:39:35
@szita szita péntek: Próbálkoztam ezzel. Telefonon, és két e-mailben is kértem már a banki ügyintézőt, akinek valamiért kell rendőrségi megkeresés. Én sem értem, írtam is erről, amikor Sics kérdésére válaszoltam, hogy milyen jogcímen van még bent a kocsi.
féligexYarisos 2010.08.28 12:45:32
@Sics68: Most tegyük fel, hogy én is károsult lennék, nekem is eltűnt volna az autóm, feljelentést is tettem volna, mint sok más esetben ahogy az meg is történt. Tegyük fel, a rendőrség megtalálta a kocsit, úgy tudom, valóban eltűnt autók is kerültek elő az ügy során. Miért jó a rendőrségnek ezeket az autókat hónapokon keresztül őrizgetni? Állítólag már voltak kiadások. Akkor előfordulhat, hogy csak a bedőlt hiteles autókat adták ki a bank felé? Nem értem, komolyan nem értem!
féligexYarisos 2010.08.28 13:32:39
@bpo478: Eztán csakis:)