Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koocos

90 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lollipop Reklámverseny - Meghívó, üdvözlőkártya, katalógus, egyéb B2B kiadvány kategória 1. helyezett MUGAZINE – Artificial Group Budavári Dóra: creative idea and creative copy Case study video by Artificial Group ..
Lollipop Reklámverseny - Víruskampányok kategória 2. helyezett Dove Bókangyal – Artificial Group Budavári Dóra: creative copywriter Case study video by Artificial Group ..
Lollipop Reklámverseny - Gerillamarketing kategória 1. helyezett Dove Bókposzter – Artificial Group / Budavári Dóra: creative copywriter Case study video by Artificial Group 2. helyezett (megosztott díj) Dove Bókkártya – Artificial Group  / Budavári Dóra: creative…..
Case study video- Artificial Group / Budavári Dóra: creative idea Lollipop Reklámverseny-  2. helyezett - Események főkategória..
Case study video- Artificial Group / Budavéri Dóra: creative copywriter Lillipop - 1 helyezett - BTL-alapú komplex (integrált) kampányok főkategória ..
Újra az év ügynöksége az Artificial Group - Kreatív Online Büszke vagyok rá, hogy része lehetek. ..
Origo címlapos cikk a legújabb túrázásról itt. ..
Fotóztunk egy kicsit a Balatonon Mayer Betty barátnőmmel. További képek itt. ..
Rólunk írt a Kreatív Online: "Átalakította hirdetési formátumait és sales house-t választott a Tizdolog.hu online magazin." "Másfél éve alakult a főként nagyvárosi női olvasótáborra fókuszáló Tizdolog.hu online magazin, amely naponta jelentkezik rövid, szórakoztató…..
Élő tudósítás, túra, beszámoló és videó a Vodafone és a Sony támogatásával a We Love Baltonon. Cél: tesztelni a Sony új vízálló okostelefonját és a Vodafone 3G lefedettségét. Feladat: A szponzorált tartalom kitalálása, egyeztetése, script írás, forgatás, szerkesztési…..
A Balaton Soundon egy saját We Love Balaton Terasz aktivitásait, működését és kinézetét kellett megtervezni, majd lebonyolítani a szóróajándékok megrendelésétől kezdve az információs pult napi működtetéséig. A teraszon lehetett WLB képeslapot küldeni, kapura dobni a…..
Tavasszal a tizdolog.hu olvasóinak ruhacserét szerveztünk a Közhely bárban. Az Egyetem tértől a Kálvinig állt a sor, több, mint 600 nő jött el, új termet kellett nyitnunk. A barátokból álló személyzet és a lelkes önkéntes csapat is kevésnek bizonyult. 1 ruha 1 pontot ért, amit…..
A We Love Balaton esetében az első lépések egyike volt az arculat és a szlogen kitalálása. A fő irányvonal a logó miatt már megvolt, ezzel játszottunk tovább. 5 darab szlogennel indult az oldal, hogy ezzel is érzékeltessük a honlap sokszínűségét és különféle…..
Májustól a We Love Balaton portál elindítására kértek fel főszerkesztői pozícióban. 2013 májusától a We Love Budapest és a Balaton Sound alapítói által indított We Love Balaton főszerkesztői pozícióját töltöm be. ..
A Dove régóta a valódi szépség élharcosa. 2013-ban a "valódi bókok" állnak a kampány középpontjában, hiszen egy kedves bók mindig segít, hogy szépnek érezzük magunkat. A márka által készített magyar kutatáson kiderült, hogy miközben a nők 80%-a egyetért abban, hogy minden…..
Az Artificial Mugazine ötlete egyszerű: egy valódi self promó kampány, amit még az ügyfelek is szeretnek. Minden partnerünk egy cserélhető előlapú termoszt kapott karácsonyra ajándékba, amibe minden hónapban 2013-ban elküldjük az új borítót. Ez a mi kis magazinunk pozitív…..
Feladat: Az évnyitó ügyfélbulit feldobni egy jó ötlettel, hogy ne csak a pezsgőről szóljon minden. Az "Artificial Magic Pie" vagyis a mi reklámpiténk - 3 dolog, miből áll egy jó kampány - már adott volt, ehhez kellett egy plusz ötlet. Megoldás: A cupcake hatalmas divat, a süti…..
Flandria legfontosabb designdíjával ismerték el Magyarország szubjektív atlaszát (Subjective Atlas of Hungary) melyben én is közreműködtem alkotóként. Az 1994-ben a Design Flanders által alapított díjat olyan termékek kapják, melyek kitalálásában, fejlesztésében, gyártásában…..
Több olyan munka is nyert a 2012-es díjkiosztókon, melyeken én is dolgoztam még a Next Wave kötelékében. A PR Prizma versenyen ügynökségi self branding kategóriában nyert az InstantArt projektem, amire különösen büszke vagyok. Díjazott lett a Nike Cheer Me On és az OTP Társadalmi…..
Budavári Dóra Béres infovideó 2012.11.07 22:00:15
Feladataim: szövegírás, forgatókönyv, vizuális ötletek kidolgozásában való részvétel. ..
A L'Oréal régiós központjában angol nyelven prezentáltuk a 2013-as regionális online stratégiát a tenderen. A tenderanyag nyertes lett.   ..
L'Oréal Paris and Next Wave Europe presents: L'Oréal Paris Boudoir from Next Wave Europe on Vimeo. Büszke vagyok rá, hogy a L'Oréal Budoár koncepció és stratégia volt a nyertes ötlet a tavalyi L'Oréal tenderen. Az azóta készült case study videót itt láthatjátok.  …..
A Next Wave Europe bemutatja: InstantArt from Next Wave Europe on Vimeo. Elkészült a tavalyi büszkeségem, az InstantArt pályázat összefoglaló videója narrációval és gyönyörű animációkkal.   ..
A BalkánBlondTrip blog írása után közel két évvel megkeresett az Origo.hu Utazás rovata, így 2012-től vendégszerzőként publikálok - főleg külföldi - útjaimról az oldalon. - A Bükkről. - Albániáról - A Balkán szeretetéről - Pisáról - A Balatonról - Newcastle-i…..
Next Wave Europe presents: Nike Cheer Me On from Next Wave Europe on Vimeo. Elkészült a Nike Cheer Me On case study videója, gyönyörű lett. Angol hangalámondással, animációkkal és a helyszínen készült felvételekkel. ..