Regisztráció Blogot indítok
Adatok
InnerSlaughter

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horror-Mirror Eredményhirdetés 2012.04.16 22:23:00
Ennek a posztnak ma már harmadszorra ugrok neki. Egyszerűen nem akarja elmenteni a blog.hu...Tehát: még éjfélkor lezárult a PÁNIQSZOBÁS játékunk. A nyertes szám pedig a16-os! Gratulálunk a nyertesünknek, Anitának! E-mailen már üzentünk neki, de ezúton is gratulálunk!Akkor…..
InnerSlaughter 2012.04.16 22:48:07
InnerSlaughter 2012.04.17 13:05:53
awwwhh fuck, átnéztem a levelezőm és valami eleddig ismeretlen oknál fogva nem küldte el a levelet a piszkozatoknál figyel még mindig......
Elnézést a kellemetlenségért nyilván az én hibámból történt csak nem tudom még hogyan:/
A sci-fis változat már napok óta terjeng a neten, ezt a változatot azonban még nem láttam, egészen amíg egyik lelkes Facebook-követőnk közzé nem tette. Ezt ezúton is köszönjük. Íme. Felismeritek mind? Szégyen, nem szégyen nekem csak 17 van meg:/ Főleg az alsó sorral vannak…..
Rendesen ledöbbentem. Csak erős idegzetűek nyomjanak a továbbra. Figyelem! A tartalom szigorúan 18+! Kéretik kulturáltan kommentelni! ..
InnerSlaughter 2012.03.27 22:18:13
Az Asylum stúdiót felesleges bemutatni. Egyik legismertebb trash alkotásuk a Mega Shark vs. Giant Octopus volt, egy évre rá a megacápa visszatért, akkor egy böhöm nagy óriáskrokodillal mérte össze erejét. És most...és most...a fene nagy cápa visszatér mindenki örömére, hogy…..
A múltkori egy órányi szenvedés után kapunk egy kifejezetten jó részt. Ugyan erre nem szoktak kitérni, de most direkt szólok, hogy csak az olvasson tovább, aki már látta az epizódot, vagy akit a sorozat nem, de a hogyvolt nagyon is érdekel. Ugyanis most több meglepő dolog is…..
Az emberi százlábút ugyan sokan nem kedvelték, de azért bőven akadtak olyanok is, akiknek teljesen bejött a horror. Tom Six, a rendező rögtön megemlítette, hogy még két rész van tervbe véve, az ígérte, hogy a második felvonás a harmadik fényében csak egy átlagos kis Disney…..
InnerSlaughter 2012.03.14 13:27:34
Horror-Mirror Death Valley 1. évad 2012.03.07 22:52:00
  A Death Valley a MTV sokadik újoncsorozata. Egy horror-vígjáték sorozatról van szó. Az 1. évad 12 részből áll.A kiinduló sztori:A Los Angeles-i San Fernandó-völgyet 1 évvel ezelőtt ellepték a zombik, a vámpírok és a vérfarkasok. A helyieket ez nem nagyon zavarja, így nem…..
El jorobado de la Morgue / Hunchback of the Morgue (1973)   Rendezte: Javier Aguirre Gotho egy szerencsétlen púpos, aki a helyi egyetem hullaházban dolgozik amolyan mindenesként.  Tekintve, hogy akkoriban még korántsem volt divat a polkorrektség, így szegény naponta…..
Horror-Mirror Eredményhirdetés 2011.12.12 10:47:00
Tegnap éjfélkor lezárult a Hajnalhasadás nyereményjáték, íme a helyes válaszok: 1. Melyik évben debütált az Alkonyat mozifilm (konkrétan a legelső epizód) Magyarországon? 2008   2. Ki minden idők leghíresebb vámpírja? (Nem színészi alakításra gondolunk, hanem a karakter…..
Soha nem gondoltam volna, hogy eljön az a nap, amikor az Alkonyatról akár említést is teszek a blogon. Vagy az, hogy egymás után két ilyen kaliberű nyereményjátékunk is lesz. Erre tessék! Így kedves olvasók között promóciós ajándékokat fogunk kisorsolni. A nyereményeket a PRO…..
InnerSlaughter 2011.12.06 13:32:47
@Nahvalr: én először ígyis szivatásnak hittem:D
Horror-Mirror Tömören. 2011.12.02 08:00:00
Következzen néhány film, lényegre törő, rövid kritikákkal.  Minden tekintetben vegyes a felhozatal: nemzet, műfaj, kor és minőség. Ezekről vagy nincs kedvem hosszabban írni, vagy csak egyszerűen nem akartam. Viszont, ha már meglestem őket, legalább ennyi haszna legyen…..
Egy kicsit tekintsünk ismét a múltba, hogy bemutathassam a(z) (eddigi) kedvenc giallomat.   Torso / I corpi presentano tracce di violenza carnale (1973)   Rendezte: Sergio Martino Meglátásom szerint kevés olyan film van a világon, amiben 5 másodperc alatt fedetlen keblek tárulnának…..
InnerSlaughter 2011.11.25 11:28:00
Jó kis horrorsorozatra vágysz? Talán a Death Valley lesz az, bár azért nem veszik véresen komolyan magukat az alkotók, lesz benne humor is, méghozzá bőven. A dokumentarista stílusban készített széria az Undead Task Force egységre koncentrál, akiknek az a feladata, hogy a San Fernando…..
InnerSlaughter 2011.08.28 11:38:41
Végre! Egy emberként lélegzenek fel azok, akik már a listát várják lassan egy éve. No igen, jó munkához idő kell. Azonban végig nézve a címeket, sajnos meg kell állapítanom, hogy teljesen felesleges volt ennyit várnom, kutakodnom és megnéznem mindenféle jött-ment hulladékot.…..
InnerSlaughter 2011.08.23 07:06:37
@homerkaro: senki más nem mondta hogy unalmas, tehát a "szerinted is" inkább csak "szerinted". by the way meggyőződésem hogy aki tényleg LÁTTA azt a filmet nem mond ilyet... na de mindegy nem ítélkezem.

purga: The Unborn??? Szerintem ott a félelemkeltés meg a körítés is jobban el van találva mint a Körnél és legalább a kissráctól is lehet parázni vmien szinten:D
InnerSlaughter 2011.08.23 15:28:59
@purga: nekem tetszett:D jobban bejött mint a Kör XD The Seamstress-t látta vki? állítólag az is para én nem láttam még...
InnerSlaughter 2011.08.23 20:21:37
@Nahvalr: ahh got it. akkor tényleg szar:D
Ezerszer feltett kérdés divatblogokon, de mi még nem kérdeztünk rá egyszer sem. Itt az ideje, mert egy nagyon szép divatanyag készült a színésznővel a szeptemberi Amica magazinban. Ezeken a képeken Megan kifinomult, csodálatos a sminkje és a styling is passzol hozzá. Amikor azonban…..
InnerSlaughter 2011.08.23 07:00:58
@bread: hát ezen szakadtam xd de egyébként teljes mértékben egyetértek, csak míg Seagal tuti használ vmi arckifejezés-rögzítő-krémet ez a csaj szimplán ennyire bamba... az sem véletlen hogy a vele dolgozó rendezők "Megan dumb-as-a-rock Fox"-nak hívják... by the way jól csinálja mert megél belőle
Pozitív visszajelzést kapott az az ötletem, hogy készítsek egy amolyan "TOP 10 legfélelmetesebb film" bejegyzést, ezért szépen, lassan, neki kezdek a "tanulmányi anyagok" beszerzéséhez, ill. megtekintéséhez. Azonban, hogy felgyorsítsuk a folyamatot, és ami a…..
InnerSlaughter 2010.09.13 00:37:36
InnerSlaughter 2010.09.17 07:56:13
@zolee0728: abszolúte nem kötekedésből mondom, de szerintem ezek közül egyik sm lesz benne:)
ha az Ils az aminek az angol címe "They" és abban hanzik el az örökbecsű mondat, miszerint: "They come when its dark..." az ágyban kuporgó kisfiú szájából, akkor lehet hogy egyetértek veled. Mert annak a filmnek a vége az egyik legzseniálisabb az összes horrorfilm közül:)
A többiben sajnos nem tudok:)

@purga: Silent Hill? hmm?hmmm?:)
InnerSlaughter 2011.08.20 19:44:17
Láttunk már sok eszközt amit bevetettek a földönkívüliek ellen, de mi van akkor ha nem Mel Gibson farmját támadják be a gonosz uficsik, hanem egy keménykötésű rednecket. Aki ráadásul épp most lízingelt egy új kombájnt. Ház ez lesz: ..
InnerSlaughter 2011.08.09 07:54:45
@neccharisnyás útonálló: előtte lett véres az arca, nem ez volt a zárójelenet, zseniális a film humora meg minden a címe Evil Aliens, de a rendező Jake West másik filmjét, a Doghouse-t is érdemes megnézni kevésbé ZS sokkal feketébb humorral.
The Tattooist (2007) Rendezte: Peter BurgerEléggé internacionális mű, tekintve hogy holland-új-zélandi-szingapúri koprodukció keretében született. Mindegyik nemzet feltudott már mutatni önállóan egy-egy horrort (elég Peter Jacksonra gondolni), most lássuk, hogy együtt mire…..
Néhány héttel ezelőtt láthattátok a Halálos kitérő negyedik részének az előzetesét, a készítők most kidobtak még egy kedvcsinálót. Jönnek a csúnyaságok és jól kicsinálnak mindenkit...
Az újdonsült olvasóknak a Vomit Gore Trilogy első két része: a Slaughtered Vomit Dolls és a ReGOREgitated Sacrifice. Figyelem! A film szigorúan csak erős idegzetűeknek ajánlott! Sértheti egyesek vallási meggyőződését! Slow Torture Puke Chamber (2010)   Rendezte: Lucifer…..
InnerSlaughter 2011.07.18 10:17:00
@Insane18: tudod hogy van az az anekdota, mikor bemondják a rádióban, hogy egy őrült szembe megy a forgalommal, mire az autóban ülő csávó: Egy?! De hiszen mindenki szembe megy!!

Ez alapján szerintem mindegy ki a normális, énis szívesen beszélgetnék LV-vel, sőt LaVey kisasszonnyal is, hogy mégis hogy élte meg mindezt a forgatások alatt:D
Mellesleg ha nem vagyunk normálisan akkor ez van, én örülök neki, mert akkor a blod se normális, purga se normális és az olvasók se normálisak és akkor büszke vagyok erre hogy nem normális mirror-olvasó vagyok:D
A következő sorokban ismételten összeeresztünk egy eredeti és egy remake-t, ezúttal azonban a két film között óriási különbség van, mondhatni két, teljesen más alkotásról lesz szó. Azt viszont előre elárulom, hogy szorosan egyik sem kapcsolódik az Ányák…..
Jó egy hónappal ezelőtt írtam róla, hogy hamarosan megérkezik a Bloodrayne harmadik felvonása, talán ennek örömére és a franchise, no meg Uwe Boll kitartó rajongói számára közzétettek még egy előzetest az új felvonásból. Nos, úgy indul, mint az előző trailer, de van benne…..
InnerSlaughter 2011.05.26 18:46:06
@koimbra: vannak rajongói?O.o