Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NapiTér

84 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barbie az elmúlt évtizedek alatt igen sok mindenen ment már keresztül, de talán még nem szült otthon, Ken támogatásával. Na most ennek is eljött az ideje, Katie Moore fotós legalábbis így gondolta. Az otthon szülés mellett kívánt kampányolni fotósorozatával, amelyen a jó öreg…..
Hosszúra nyúlt meeting az irodában? 3 napos balatoni hétvége? De ki eteti meg a kutyát/macskát? Semmi gond, bízd a telefonodra. A Pintofeed kitalálói erre a helyzetre nyújtanak okos és dekoratív megoldást: kell hozzá egy okostelefon, na meg az általuk kifejlesztett etetőgép (ami…..
A kempingezés ismét egyre trendibb, csak hát, reggelre leereszt a matrac és egyéb hasonló kényelmetlenségek tartanak sokakat vissza. Mostantól a a luxushoz szokott utazóknak sem lehet többé kifogása a nomádabb nyaralás ellen, miután a MINI bemutatta a világ legkisebb…..
Nem kell kapkodva pakolni, még nem rohanhatunk a 40 fok elől a svájci Grindenwaldba tervezett luxus resortba, sajnos csak 2014-re lesz kész. Viszont a 3D-s tervek annyira lenyűgözőek lettek, hogy pár percig tényleg úgy érezhetjük: kint -15 fok van, bent ropog a tűz, és a szőrmetakaró…..
Kétségbeesett konzol- és dohányzóasztal keresgélés közben akadtam rá a West Elm nevű bútoráruház láncra, ami (persze) csak a tengerentúlon érhető el, bár durván borsos postaköltséggel hozzánk is szállítanak (sőt, az árakat a honlap Forintban is mutatja). 10 perc…..
A spanyol ÁBATON cég által tervezett mobilház kevésbé mobil és költségesebb is, mint a pásztorok subája volt anno, de hát haladni kell a korral... A ház "kibontás" előtt tényleg pont olyan, mint ahogy egy gyerek lerajzol egy házat, semmi faxni, semmi felesleges sallang. Amint…..
A horrorkedvelőknek Nyugat-Virginát nem kell bemutatni. Valamiért a filmesek legendásan imádják, a műfaj legjobbjainak szolgált (elméletben) helyszínéül az USA e ritkán lakott tagállama. A Bárányok hallgatnak vagy az egyik személyes kedvencem, a 2003-as Halálos…..
Miután John Key miniszterelnök ünnepélyesen megnyitotta, december 1-től várja vendégeit Új-Zélandon a Zöld Sárkány nevű új hobbit-kocsma. A pubot nem máshol építettek fel, mint ahol a megyében játszódó helyszíneket is forgatták a Gyűrű Ura trilógia során. A managert és a…..
Az, hogy az ablakból reggelente a Mont Blanc-ra látni (a szomszéd bácsi ébredező vakarózása helyett) már önmagában is elég lenne, de ha jobban szét is nézünk bent, még nagyobb a WOW. 2 évig tartott, mire mai formáját elnyerte az 1870-ben épült gerendaház, de megérte Lionel…..
Tökéletes ház paranoiásoknak. Hans Liberg holland zenész szeret rejtőzködni, titokban komponálni, bár zeneszerzésen túl akár egy háborúban is kiváló álca lenne egyszemélyes kunyhója. A Hilversumban található lak inkább egy méretes és tisztességes kertvégi farakásnak…..
A Google új londoni irodája ezúttal sem okoz csalódást: 1500 nm pontról pontra megtervezett káosz, stíluskavalkád. Minden van itt, ami kell: brainstormingokhoz kiváló gumifalú széfzáras szoba, rózsás falikárpit a nagyi régi foteljeivel, zöldbársony dühöngő, szerény…..
Régóta jár a fejemben, milyen jó lenne egyszer egyetlen éjszakát az IKEA-ban tölteni valamelyik "hálóban" (tudom, ezt már valahol meg is csinálták). Az viszont még nem jutott eszembe, hogy ott helyben egy IKEA dolgozó el is altatna :) Most viszont úgy tűnik, új terepre léptek az…..
76 emelet, 360 fokos panoráma NYC-re, 899 luxuslakás, konditerem kilátással a Brooklyn Bridgre, ráadásként egy állami iskola - mindez dióhéjban az Egyesült Államok legmagasabb lakóháza Manhattan-ben, amelyet a Los Angeles-i Gehry Partners, LLP tervezett. A 24 órás porta, a kül-…..
... mármint a Guardian szerint. A lap az alábbi, maastrichti templom-könyvesboltot és egyben kávézót választotta a világ (valószínűleg) legszebb könyvesboltjának, ahol az oltár kávézóvá, a szentképek helye pedig könyvespolcokká alakultak. A Selexyz holland könyvforgalmazó…..
Nem új épület, de annál érdekesebb Pierre Cardin ikonikus buborákvillája (Palais Bulles) és egyben személyes játszótere Cannes mellett. Az épületet egyébként az 1920-ban Magyarországon született építész, Antti Lovag tervezte, és 1970-ben kezdte el építeni. A villát a…..
A hőség újra itt, mi meg inkább el - hűsítő mix Skandináv otthonokból.  ..
Ez a szezon úgy tűnik, tényleg a kék szín különböző árnyalatairól szól, és nem csak én vagyok ráállva. Aki hasonló cipőben jár, most nagyobb ráfordítás nélkül is bekékítheti lakását, méghozzá szerintem elég jó, egzotikusnak tűnő darabokkal az IKEA limitált True…..
... és ez a közhelyes cím szó szerint igaz, hiszen mind a design, mind a kínálat nagyon rendben van. Folytatva tehát az új (és nem annyira új) "szép-és-finom" helyek bemutatását, a Padthai Wokbar után a hétvégén a Cserpes Tejivó felé vettük az irányt. Az első találkozás a…..
Ma már másodszorra jutottam el a belvárosban nemrég megnyílt Padthai Wokbar-ba, bár mindezt 2 napon belül - a tegnapi vacsi után ma ismét ott voltam kénytelen zárni a napot. Két dolog találkozik itt, ami nagyon közel áll hozzám: a remek padthai és a szuperül kialakított belső…..
ÉnTerem A nagy kékség 2012.07.10 08:31:00
Hiába a reggeli kis reménykeltő eső és felhő, a meleg nem adja meg magát könnyen. A szuper holland lakberendezési webshop, a Le souk tulajdonosának, Danielle de Lange-nek mai kék összeállítását megspékeltem még egy kicsit innen-onnan, talán mást is hűvösre tesz... egy időre.…..
Az újrafelhasználási-láz lassan a luxusban utazókat is eléri - így a milliomosok játszóterének számító Hamptonsban (Long Island, NY) is megjelent az első fecske. Az alábbi tengerparti villa (The Beach Box) a térség első, kiszuperált konténerekből épült háza, ráadásul a…..
Az IKEA most induló új kampánya azokat a magyar vásárlókat célozza, akik úgy érzik, hogy túl kicsi a fürdőszobájuk. A kampány célja, hogy az IKEA ötletekkel, tippekkel és persze megfelelő termékekkel segítse a vásárlókat abban, hogy miként tudják okosan kihasználni a szűk…..
hogyvolt Éden hotel - 2x22 2012.04.11 06:30:00
Egy fővel gyarapodtunk tennap, ÚjNiki bejött, mint egy kissé elmeroggyant forgószél, válaszott két kanit magának és kicsit felkavarta az állóvizet. A nőben az a legzavaróbb, ahogy intonáció nélkül beszél és látható érzelmek nélkül visel mindent, ami történik vele,…..
Görögország valahogy soha nem volt a kedvenc célpontjaim egyike, ha utazásról volt szó (és ma sem az, jó pár görög túra ellenére/miatt), de azért néha szembejön pár olyan igazán egyedi és igényes hotel, ami miatt ezen hajlandó lennék változtatni :). A Mykonos városától…..
A Békakirály háza. Mi más... Az alábbi fura épület nemes egyszerűséggel ezt az elnevezést kapta németországi tervezőjétől, a brémai Bamuraum Stúdiótól. Bár ránézésre semmi értelme a névnek, azonban ha jobban megnézzük, látható, hogy egy kis mesterséges kerti tóban…..