Regisztráció Blogot indítok
Adatok
e_e

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na picinkáim, a mai levél egy eddig még kommentek szintjén sem említett jelenségről fog szólni: a modoroskodó, kioktató bunkóságról. Rebeka rokifeller osztotta meg élményeit kicsit panaszkönyves, homáros, BKV-figyelős stílusban. Bár alapból ez a téma szerintem nem…..
Modorosblog Az Ingyenélő 2009.08.02 17:20:00
  Kis haveri társaságunk folyamatosan bővül az öblöshangú nagydumás és a kis köpcös után is: scsaba1 kedves olvasónk érzékletesen kibontotta a Cingár alakját - mi pedig ma egy újabb, szinte minden baráti körben előforduló figurát, a mindenkin élősködő Ingyenélőt…..
B-oldalék is foglalkoztak már a témával, mi se maradhatunk ki. Zwilling kedves olvasónk volt olyan rosszindulatú, hogy pellengérre kívánja állítani Madonna egyik elkötelezett hazai rajongójának kommentárját, íme: Főnököm, Amolyan bréking nyúz jelleggel szertném megosztani…..
Modorosblog Hazaáruló! 2009.07.26 17:31:00
-Na apafej, láttad a meccset? Most aztán nagyon elegánsan visszavágtak az újpestiek a román szurkolóknak, komolyan mondom, megint szégyellem, hogy magyar vagyok. Ott volt a lehetőség aranytálcán, hogy bebizonyítsuk szellemi és kulturális fölényünket, ne ereszkedjünk le 1-2 hülye…..
Korai posztomon felbátorodva Afromagyar bloggerína is összegyűjtött egy csokornyi modorosságot a külföldi élet mindennapjairól, amolyan Testbeszéd-stílusban. Vannak helyzetek, amikor az ember lányának nincs más választása, mint modorosnak lenni. De mire is…..
Jó nagyot kívánok! Ezúttal Erik örvendeztetett meg minket egy mesteri összeállítással, ahogy Reckl Amálka nemrég szintén megtette a saját szemszögéből. Törjünk hát a lényegre: "Elvont vagyok, úgysem értesz meg-blog" Rózsaszín virgoncságom fémízű sötét…..
e_e 2009.07.01 16:28:16
@belize:
ez jo, egyebkent vilagosan emlekszem, h egyszer ide, a modorosra azt kommentelte vki, h az egesz velvet modoros MINUSZ peter anna, aki viszont milyen jo.
hat nem is tom.
e_e 2009.07.01 16:47:06
@KopaszMercis:
ööö. ...ez ugye az a -mo.on elterjedt- ervelesfajta, hogy ha valakit pl. zavar, hogy masok zsidoznak, az CSAK azert lehet, MERT O IS ZSIDO?
Malackarosszarc volt oly' nővérünk, hogy felhívta figyelmünket egy cikkre (reklámra) a Nők Lapja Cafén:Tartsunk csajos napot!A pasik rendszeresen tartanak sörözős, kártyázós, billiárdozós estét, amivel lazítanak és feltöltődnek a következő hetekre. Érdemes példát venni…..
e_e 2009.07.01 16:00:05
@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:
maj' en irok, ha lesz idom. a fonti kommentek jelentos resze kinos zagyvasag. pl. azon folhaborodni, h egy reklamcikk reklamoz vmit:-) hol vannak a regi, jo torzskomcsizok, kik ertik a dorgest? he? geciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
figyi, vernyul, pontositsd, mit szeretnel pellengerre, ha mar te nem irhatod meg.
a tarsasagban faszat igazgatos alapfeature is eleg, vagy kellenek tipusok, pl. aki asziszi, a feminista azt jelenti, hogy szoros a laba es nem elvbol nem szop.
e_e 2009.07.01 16:00:58
Modorosblog Bezzeg... 2009.06.28 16:49:00
-Ez a BKV egy vicc. 300 forintos buszjegy? Ennyiért Berlinben meg Bécsben apám tudod, milyen szolgáltatást kapsz? Hajszálpontos csatlakozások, tiszta szerelvények, udvarias sofőrök meg ellenőrök, ezzel szemben itthon meg köszönni nem tudó, nyolc általánost végzett…..
e_e 2009.06.28 22:31:00
@dzsucseharcos:
igen, eppugy, mint a ket klasszikus: a valahol es a bizonyos szinten.
teljesen erthetetlen, miert rakjak a mondando ele.
e_e 2009.06.28 22:46:33
@dzsucseharcos:
en meg CSAK olyat hallottam, ahol toltelekszokent hasznaltak.
termeszetesen ertem amit mondasz, en azonban arrol beszelek, milyen aranytalanul nagy mai vilagunkban azon beszelok, nyelvhasznalok szama, akik indokolatlanul biggyesztik mondandojuk ele az emlitett szofordulatokat, ugyismint:
valahol en is ehes vagyok.
bizonyos szinten jo volt ez a film.
esatobbi.

ezenkozben igazsagtalanul NEmMemlekeztem meg a kifejezesek olyankori hasznalatarol, mikor elegedetten csettint nyelvevel az ember (lanya) es imigyen kialt: ez mar igen! na itt, ITT megallja a helyet az a "valahol"!
de igazad van, ketsegkivul, ketsegkivul.
A rossz időre való tekintettel (viharnap - ld. lejjebb) kaptok ma estére is egy kis olvasnivalót - ezzel ezt a szomorú júniust talán elviselhetőbbé téve. Ildikó anyuka gondolta úgy nemrégiben, hogy SZMK-s (Szülői munkaközösség) levlistájáról pellengérre állít pár…..
Mai írásunkat Slip bocsátotta rendelkezésünkre, gyaníthatóan rendszeresen forog az említett körökben.Tehát:Miről ismerszik meg a modoroskodó medika/medikus?Ugyan első féléves, de már mindent jobban diagnosztizál a 20 éve praktizáló orvosnál.Ugyanezen orvos orra alá dörgöli…..
e_e 2009.06.14 23:33:50
@Balangó:
igen, ahogy mondod:
"Modoroskodó medikus/medika van és modoroskodó állatorvostanhallgató is van.
Viszont modoroskodó joghallgató is van és talán még mérnök is.
A bölcsészek viselkedését pedig jobb, ha nem boncoljuk. Ha már a modoroskodásnál tartunk."

-szuletett is mar itt poszt szinte mindahanyrol.
takeiteasy, itt mindenki mindenkit csufol. nem is nagyon haborodok hat fol, mikor arrol olvasok, hogy ekezet nelkul irni modoros, vagy, hogy a csaladcentrikus modoros no wiwes alapertelmezett profilkepnek a gyereke kepet rakja be. pedig, ugye, en is.
Na helló, szia, szevasz, van nálatok terasz? Csángó brékesek, szevasztok! Otthon szülő anyukák, szevasztok! Józsi korábban kellően kivesézte a családcentrikus nők témakörét, akiket úgy említ a szakirodalom gyakran, hogy szivolák. Ők azért hagyják a klasszikus női szerepet…..
e_e 2009.06.04 22:32:57
@scsaba1:
akar hiszed, akar nem, ugyanazt mondjuk:
"Egyébként leszakadhatnánk már az apás szülésről"
-hihetetlen, hanyadszor merul mar fol ez a tema a MODOROSblogon. erdekes, hogy miert kerul mindig szoba, vagyis ki hozza mindig szoba?
temaba vag: a comedy centralon epp a family guy megy, ahol peter SZOPTAT!:-)))))))))))))))))
e_e 2009.06.04 23:16:56
@nosferato:
akkor legyen az, hogyha megreked a beszelgetes itt, a modoroson, majd mindig szoba hozom a family guy elozo esti reszet.
"hallodhulye, az mekkora volt, geci, mikor a lois ilyet szol a peternek, hogy..." (family guy zsennnnnnnnnnnnnnnialis, eszetlen)
mennem kell, hiv a szopi, a tronorokos, meg a hercegno.
nem, nem vitazom itt veletek, nehogy elapadjon a tejem!
csok_a_csalad (a legdurvabb...)
Edzett, eltévelyedésre hajlamosabb lelkületűeknek jó szívvel ajánlom mai, ÁSÉS gyerek társszerzővel megvalósult jutalomjátékomat az ÁSÉS Brigád honlapján....Kis asztalnál kényelmesen max. 2 embernek elférés, könyök magunkhoz szorítás, néma szürcsölgetés, de mások…..
e_e 2009.06.04 22:26:29
@Démétér:
ez annyira vicces, ha ezt megtetted, isten vagy:
"Egyszer kínomban a tányéromba bámuló kollégát összezavarni kívánván nekiláttam késsel-villával a jó folyós főzeléknek. "
vegre valami jo, ez az -as, -esezes engem sajnos nagyon irrital, nem es nem vagyok kepes humorosnak latni.
Ó, mennyire várom már, hogy teljes valómban visszatérhessek Közétek! De sajnos még több hét, mire szusszanásnyi időre bezárnak az Alma Mater ódon kapui, hogy végre csak a nyári modorosságnak és a munkának adózhassak! A modormérő úgy tűnik, továbbra is szorgalmasan csipog…..
Nos, kedves modoroskodók, ma alaposan belecsapunk a lecsóba. Törzslátogatóink minden bizonnyal már ismerik Blassius barátunkat, aki szerény meglátásom szerint egyszerűen egy zseni. Nem elég, hogy gyémántkemény kommentjeivel simán háttérbe szorítja középszerű kis posztjainkat,…..
e_e 2009.05.12 15:14:37
@rekafoto.com:
egyutthalas= egy szobaban elszallasolas
vagy esetleg..jaj, ne, ez igaz lehet???

nekem is sajat elmeny, h kozos ebed soran vegig azon kacag, hogy en vegetarianus vagyok. nem vagyunk mi nyulak, hogy fuvet egyunk, stb.
e_e 2009.05.12 15:37:42
.@rekafoto.com: akkortehat: "vagy esetleg..jaj, ne, ez igaz lehet???" jezusom!
egyebkent az ilyen kulfoldon busztvezetok szerint mindig:
"a nemeteket nagyon nem birom, mert. egyszer, mikor munchenbe vittem csoportot...."
" a franciak,hat azok mekkora kocsogok, egyszer parizs mellett..."
satobbi, senki sem erhet fel A Magyarokhoz, az agyafurt jopofakhoz, amilyen o maga is.
Nem, kérem szépen, nem Reckl Amál a modoros blogger, hanem az írása szól róla, róluk. Bár az is igaz, h Ő is már kacérkodott a modorosság gondolatával, mi több: kvázi beismerte különleges vonzalmát a manírok iránt :-) A melegbáros írás óta már másodszor…..
e_e 2009.05.10 10:54:02
@Modor Tibi:
most akkor hagyok egy kommentet komolybol, remelem, eloszor es utoljara:
"szerintem nem helyes itt bántani" irod egy olyan blogon, ami eleve a bantasrol szol,
de hozok inkabb konkret peldat.
nagyon gusztustalannak es unintelligensnek talaltam az aprilis 28-ai poszt utan golazzo kommentjet, amiben belinkeli egy maganember, egy 17 eves fiu enblogjat, mint kinevetnivlo csemeget. a blog iroja egyertelmuen egy teljesen artalmatlan, sot, joszandeku, kicsit naiv 17 eves fiu. nevetgelhet rajta golazzo magaban, ezzel semmi gond, de kirakni a modorosblogra csunya nagy gecisegnek erzem. en a helyedben kimoderaltam volna ezt a kommentet, vagy legalabbis akkor szolok egy-ket szot a bantas-nem bantas temarol, nem itt, amal szemelye kapcsan.

amalrol meg meg csak annyit szeretnek, hogy izlesrol vitazni nyilvan ertelmetlen. neked bejon, nekem nem, nem gond ez, csak megirtam a velemenyem, viszont meglep es sajnalom, hogy igy megdorgaltatok erte, engem es ratzingert is.

nade eleg a szavakbol, jojjon inkabb egy kis zene, forogjon a summer in the city, joe cockertol.
tschüss und papa!
e_e 2009.05.10 12:13:34
@Modor Tibi:
nem biztos, hogy ertesz, ugyanis a belinkelt blog SZERINTEM IS vicces volt. ettol meg csunya dolognak tartom egy viszonylag olvasott, tematikusan fikazgato blogra belinkelni. nevessen rajta otthon, ahogy mar irtam, de ne tarja orszag-vilag ele, mert ez annak a johiszemu, naiv (ez a ket jelzo szerintem ebben az esetben fontos) fiunak megalazo.
pont ezert nem is hasonlitanam lakat t.k. felbukkanasahoz (amit magam is pozitivan ertekeltem), ez a fiu nem fog itt sosem megjelenni, ha eszreveszi/tte, hogy ide linkeltek, csak zavarodottsagot, megalazottsagot fog erezni, soha nem jonne ide sem humorizalni, sem kiallni magaert (ezt a blogiro szemelyisege alapjan veszem szinte biztosra), nem tudom, ezt erted-e, ha nem, en nem tudom neked elmagyarazni, azt hiszem.

persze, hogy a vicces JELENSEGEKET probalja a blogotok bemutatni (es szerintem altalaban nagyon jol is csinaljatok, hiszen ezert logok itt, tibikem), viszont mas a JELENSEG, meg a KONKRET, ELO PELDA.
a kozeleti figurak pedig megint teljesen masok, mint a maganemberek, oket er kifigurazni, hiszen kozeleti szemelyisegge valasuk mian szamolniuk kell a nyilt kritikaval is, mig a 17eves, szegedi(?) kiskomat velhetoleg varatlanul eri, hogy ide kerul es felnott emberek joizuen nevetnek rajta.

a moderalassal alapvetoen es termeszetszeruleg en sem ertek egyet, a nevezett eset teljesen kirivo, hiszen nem egy velemeny, hanem szintiszta gecizes. viszont ha nem moderalsz, lehet, hogy megfeddni sem kene azt, aki a tiedtol eltero velemennyel bir mondjuk amalrol.

tulmagyaraztam, befejeztem, eldugultam, leptem, koszike, puxxxxaa
e_e 2009.05.10 22:44:14
@nemdomi:
ez egyreszt ilyen egyszeru, ahogy irod, masreszt nem. erre utaltam az elozo kommentemben.
kimeletesseg is van a vilagon.
van, akin tudok joizuen nevetgelni, pl. az ember nem lehet eleg kimeletlen a bochkor-boros parossal, es meg ezer ilyen van.
ennek a fiunak meg nem kivanom, hogy eszrevegye, hogy belinkeltek ide.
de mindegy. tenyleg folosleges ezen vitatkozni, meggyozni nem fogok senkit, mert vagy eleve ugy gondolja, ahogy en, vagy az en erveimtol soha nem is fog megvaltozni a velemenye.
A kínaitanulásos poszt után újabb anyagot kaptok oldalazó gnóm bloggertársunktól. Legutóbbi cikkeikből főleg az egyétek meg a szaromat! nyerte el tetszésemet, ami amúgy többek között a pendrive-okra kivetett jogdíjakról szól. Na de zúzzunk. Bár ő metalnak írja, én azért…..
Nyihau! oldalazó gnóm a bitumenről Kínában rontja a levegőt éppen, úgyhogy tudja, miről beszél. Már korábban is megmondtam, hogy a nyelvek nagyon fontosak. Főleg az angol meg az orosz. Ja, meg persze a kínai is. Az általam istenként tisztelt Lomb Kató is nagy tudora volt, de róla…..
Hellóka! Hogy Vagytok? :-) Az utóbbi időben sok ágas-bogas tennivalóm akadt, ezért nem jutott időm szösszeneteket írni. Na de most! Kezdjük is in medias res. :-) Az Arany Farmermellény 2008 harmadik helyezettje két pók a magyar médiából: Boros Lajos és Bochkor Gábor. Egy átlagos…..
Modorosblog A kiskrapekok haverja 2009.02.07 08:08:00
-Na mi van, gazfickók? Gyertek, birkózzunk, fektessetek kétvállra!Ma a gyerekes családok modorosságra fokozottan hajlamos férfiismerőseiről szeretnék beszélni. Leginkább gyermektelen agglegények testesítik meg nálunk ezt a kategóriát, de nem kizáró ok az elvált, ám gyerekes…..