Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angelday true

64 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sztahanov Durvul a kampány 2006.01.08 20:22:49
Miközben ezeket a sorokat írom a nappaliból, a HD-ready LCD képernyőn Federer bünteti iszonyatos módon Gael Monfils 19 esztendős francia teniszjátékost a katari teniszbajnokság döntőjében. Federer fantaszikus teniszjátékos, kedvem lenne sírni. (Az első három game-nél úgy tűnt,…..
sztahanov csókolom 2006.01.08 17:58:59
angelday vagyok, hetero, internet explorer 6 felhasználó és ez itt a blog postom...
sztahanov Rapid linkek kottke-esque 2006.01.04 20:34:30
Miami Vice - the movie. Starring: Colin Farrel, Jamie Foxx. Szánalmasnak tűnik, a Lincoln Park száma a trailer alatt meg gigasux most már. Chuck Norris Facts - érdemes végigolvasni LOL mind Apple Bluetooth firmware update - Wayne's World-ösen: NOT! Fds korrigál: "ez nem új…..
Nem nagy dolog, mármint hatékonyság növelő tippnek, viszont nekem megtetszett, mert már - noha kényszerűségből - próbáltam a dolgot. Tehát:- fogjuk meg a kedvenc levelezőnket- csináljunk egy DMZ nevű foldert (anything does..)- az inboxban nyomjunk egy select all-t- másoljuk be az…..
A Google az Apple-val megegyező találgatásfaktorrá nőtte ki magát. A héten Las Vegasban állítólag a CES expón a Google bemutatott volna egy internetező-akármilyen okosságot (PC-t), de a Google szóvivő most cáfol a Times Online-on:Sok PC gyártó partnerünk van, akik kiválóan…..
sztahanov Microsoft bashing 2006.01.03 09:31:28
Nincs most időm jobban feldolgozni, meg blu.. Sztahanov asztala inkább, de itt egy remek inside post a Microsofttól, ahol elégedetlen alkalmazottak verik a nyálukat. Érdemes elolvasni petert összefoglalóját a kedvcsinálóhoz, majd visszatérni az előző linkre.Szar cég, mindig…..
Jonze also later directed the band's second video, "Buddy Holly." The video featured footage of the television sitcom Happy Days seamlessly spliced with the band performing in a remade "Arnold's Diner", a setting from the series. The video had heavy rotation on MTV, and went on…..
sztahanov Welcome to 2006 2006.01.01 12:28:50
Egyből benyitok egy rant-tel, ami úgy tűnik 2006. január 1-ig nem került megoldásra: ondemand televíziózás. A média társaságok szétrippelnek bennünket. A UPC kifizettet havi 5 ezer forintot, vagy mekkora összeget bizonyos csomagokért, amiket az ember nem is néz mindig.Egy olyan…..
(nem tudom a kitüntet rövid, vagy hosszú ű, én kérek elnézést, vagy ahogy a műveletlen amerikai mondaná: my bad)Jonathan az Apple-hez 1992-ben került, de Steve Jobs emelte ki a koszból 1997 körül, pontosan ugyanolyan sikertörténet ez, mint Blumi Kardossal. A csávó gyakorlatilag az…..
Paul Thurrott postolt egy újabb adag képernyőfotót az új Excel és Word alkalmazásokból. Amit meg tudtam ezek alapján állapítani az az, hogy remek grádienses színező toolok állnak majd rendelkezésre az Excelhez! Magam előtt látom a megannyi színes chartot és cellát, amit a világ…..
Ezt a felvételt a Sztahanov szerkesztőségében készítettem ma reggel. Havazás a fővárosban!..
Rakjuk a hármat egymás mellé szimbólumokkal (freedom szimbólum egy "Forum Snowboards" f betű lol) és máris megvan a killer Fedora logó:Én azt gondolom, hogy ez egy gitárpengető ikon és akármilyen ideológiát raknak mögé, az is marad. A Matávnak volt a T-Com előtt ugye az…..
Hogyan lehet maximalizálni egy laptop aksi élettartamát, mik a hüvelykujj szabályok, amik nélkül nem lehet meglenni?Az Apple siteon azt javasolják, hogy havonta egyszer csutkára szárítsuk ki a telepet, aztán egy menetben töltsük fel.Greg azt javasolta, hogy amikor csak lehet ne…..
Uj Péter lenne a megmondhatója, hányan csináltak Magyarországon cikit magukból, amikor könyv alakban előjöttek különféle rendszerezésükkel, amikkel a könnyűzenét akarták rendszerbe foglalni -- all have failed. (Nekem személyes kedvencem Jack Black interpretációja a rock…..
sztahanov Egységes feed ikonok 2005.12.27 21:06:15
Most, hogy a Microsoft is elfogadta a Mozillának a feed ikon ajánlását (kb úgy néz ki, mint a Sztahanov favico-ja lol) itt az idő, hogy az open source 2.0 is lépjen egyet. Matt Brett fogta magát és elkészítette a narancssárga firefoxos feed ikon vektoros, színezhető változatát.…..
sztahanov Audion story 2005.12.27 18:28:08
Aki 2000-2001 környékén az Indexben dolgozott, bizonyára felfigyelt arra, hogy Fester és ADT, az akkori környezetemben levő Mac OS 9 userek egy Audion nevű MP3 lejátszót hajtanak. Megfigyeltem én is a szoftvert, annyi bizonyos, hogy tetszett az alpha channeles skinezési lehetőség, amit…..
sztahanov Macworld Expo reminder 2005.12.24 22:29:25
Tehát akkor január 10-én San Francisco-i idő szerint reggel 9 órakor Steve papa várja az auditóriumban, official site. 3 és fél hét múlva, faszik.sztahanov: ha jól rémlik a múltkori, erősen reménykedhettek :-) nem vagytok az Apple-nek olyan fontosak, hogy időben értesüljetek:Apple…..
sztahanov Napi aranyos 2005.12.23 13:06:13
John Hicks (Firefox logó készítője) ezzel az illusztrációval örvendeztet bennünket 2005 karácsonyán, amit a Sztahanov most terjes terjedelemben közöl:..
A januári Mac mini relaunch előtt az Apple frissítette mini oldalát néhány felhasználók által készített okossággal, aminek központjában természetesen a mini áll. Van itt VW Touareg, amit 3 mini hajt, chainelt szerverként használt mini-rig és Millenium Falconba moddolt mini is, ami…..
sztahanov Alfabetikus billentyűzet 2005.12.22 17:22:33
Nem tudom, nem hiszem, hogy szeretném.sztahanov: pontosan ugyanezt gondoltam, amikor láttam éjjel, azzal megspékelve, hogy az ő betűt meg majd kézzel rajzolom.(via News.com)..
sztahanov Mac OSX Pro tipp 2005.12.22 10:47:21
Ebben a postban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tudunk command line toolokat telepíteni a Mac gépünkre! Az egyik legtipikusabb probléma, hogy Mac-en nincsen RAR tömörítő. Minden tetves formátummal megbírkózik ezt leszámítva. Lehet ugyan GUI-s RAR kitömörítőt találni, de a végső…..
Érdemes átnyálazni Paul Thurrott friss Windows Vista képeit, illetve cikkét a Vista beépített alkalmazásairól. Vajon nekem van csak olyan érzésem, hogy az egész a Mac OSX Tiger vizuális foundation-re épül? Vagy hogy végre itt is beépítenek olyanokat, mint iPhoto és iCal, amit én…..
sztahanov Linkparádé! 2005.12.20 09:47:51
Sorry Sztahanov, de a bal oldali linkek eltöppednek, ezért most kiemelem őket ide: Thurrott postolta a Vista build 5270 screenshotokat Web 2.0 domain search (nice) Mac syncing without .mac..
sztahanov Ki tudod növeszteni? 2005.12.20 09:15:27
A nagy sikerű "Grow" játék széria legújabb darabja karácsonyra: Grow Ornaments (a christmas ornaments jelenti a karácsonyi díszeket, mint megtudtam - egyébként ha már itt tartunk újabb recent acquisition az angol szókincsembe: lymph, mint nyirok).Can you level it up?..
Magazin újságok címlapjain szereplő hölgyek megphotoshoppolt voltát nem hiszem, hogy különösebben be kéne mutatni a Sztahanov tech-savvy közönségének. Ebben a linkben sem kapunk mást, viszont az előtte/utána nézetek helyett itt most külön-külön is megszemlélhetjük a…..