Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyjoci95

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem erről a verzióról fogunk évek múlva ódákat zengeni, mert néhány apróságtól eltekintve csak a motorháztető alatt találhatók fejlesztések. Ezek a fejlesztések viszont koránt sem elhanyagolhatók. A leginkább szembetűnő változás a külsőt érinti. Windows 10 alatt végre…..
És egy kicsit 33 developer is, mert egy csomó újdonság egyből a béta csatornára került. A béta csatornára átkerült fejlesztések * jelzi, ami eddig még a fejlesztőiben sem volt Jelszó…..
gyjoci95 2015.08.14 14:47:26
@Nekomajin: na épp ez az:
Opera Mini: június 29
Opera Androidra: június 24
Opera Mini Beta: július 17
Opera Beta: július 1
Tudom hogy mindig aznap adják ki de akkor minek kell most eddig halasztani...
A 31-es verzió sok látható újdonságot nem tartogat. Néhány apró funkció jutott el csak a stabil ágba. Ezek közé tartozik a böngészési előzmények szinkronizálása és a…..
A béta csatornára átkerült fejlesztések Motor szinten több kisebb fejlesztés történt az erőforrások hatékonyabb használására. Főleg azok vehetnek észre különbséget, akik HDD-ről futtatják a böngészőt. A címsorba gépelt előzményekszinkronizálása A Felfedezés…..
gyjoci95 2015.08.03 23:24:27
@Nekomajin: Ez hivatalos?
Tudnál adni egy linket légyszi?
A 30-as verzióban egy sokak által hiányolt funkció tér vissza. Az oldalsáv ugyan kicsit különbözik a régi Opera megoldásától, de máris több, mint 20 bővítmény érhető el hozzá. Ez a szám minden bizonnyal növekedni fog, de már most is több könyvjelzőkezelő, előzmény és…..
Főbb újdonságok A böngésző mostantól le tudja játszani a DRM-es natív videókat is. További újdonságok Mostantól kijelölt szöveget is lehet a fülvásra húzni, nem csak linkeket. Ilyenkor az alapértelmezett keresővel keres rá a szövegre. (Még korábban, csak most…..
Főbb újdonságok Elkészült az oldalsáv. A menüben a Bővítmények elemnél lehet bekapcsolni. Bugos még, de már használható, és van már néhány bővítmény is, ami kihasználja, pl.: ez. (Az oldalsáv koncepciójáról és működéséről külön bejegyzésben később.) A…..
gyjoci95 2015.03.10 21:10:53
@sBc: Ezt lehetséges beállítani az új stabil verziónál is?
gyjoci95 2015.03.10 21:27:24
@sBc: És még egy kérdés a stabil androidos opera vagy beta androidos opera látta a 29 dev gyorshívóidat?
Főbb újdonságok A megnyitott fülek szinkronizálása és a fülön elhelyezett hang jelző ikon funkciók mostantól alapértelmezetten engedélyezve vannak a flags-ben. További újdonságok A flags belső lapon mostantól kilistázhatjuk azokat a kapcsolókat, amiket…..
gyjoci95 2015.02.11 07:04:43
Ha problémád van az Opera Mini vagy az Opera Mobile böngészőkkel, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera asztali verziójával kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
gyjoci95 2015.02.08 08:20:59
@Tebi: 1. Akkor szerinted ki kéne kapcsolnom a hivatalos Androidos Operán (nem a Mobile-on) az adatspórololást?
2. Nem azt mondta az alkalmazás hogy a gyenge videókon és képeken nem tud spórolni?
A béta csatornára átkerült fejlesztések Könyvjelző szinkronizálás (Csak a könyvjelzők, semmi más.) Könyvjelzők közötti keresés a címsávban. (A szivecskés ikon jelzi a könyvjelzők közötti találatokat.) Több Mac-et érintő fejlesztés. (Többek között a jelentősen…..
Jellemző az Opera marketing "képességeire", hogy sikerült azon a napon kiadni a böngésző új verzióját, amikor egy új, ígéretes versenytárs jelent meg a piacon. De ha már így történt, akkor lássuk, milyen újdonságokat tartogat a 27-es verzió! Megújult a navigációs sáv. A…..
gyjoci95 2015.01.29 18:17:23
Főbb újdonságok A telepítőfájlok tömörítése változott. Ennek hatására a telepítő mérete kb. a negyedével csökkent. (A következő frissítéskor lesz eredménye.) SZERK: Jelenleg csak a Mac-es kiadásról van szó. További újdonságok A szív menüben mostantól a 7…..
Főbb újdonságok A kísérleti kezdőlap megszűnt. A fejlesztésből csak az új navigációs sáv került át a régi kezdőlapra. Ezzel együtt egy újabb kísérlet indult, amit engedélyezni lehet. További újdonságok A könyvjelző hozzáadó buborék új dizájnt és apróbb…..