Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kostoglotov

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szombathelyi kötélugró csapatnak állítólag légkondicionálatlan helyiségben kellett 12 órát várakoznia az RTL Klub legújabb műsorának, a Hungary's Got Talentnek a hétvégi forgatásán, ezért még a fellépésük előtt hazautaztak, írja a Nyugat.hu. A csapat májusban volt egy…..
Kostoglotov 2015.07.06 22:55:56
Spoileresen beszélünk arról, ami a hétvégén történt Sansa Starkkal. Csak naprakészek kattintsanak! Elképesztő felháborodás fogadta a Trónok harca legutóbbi, hatodik részét a zárójelenet miatt: több amerikai online magazin és még egy szenátor is kijelentette, hogy ezek után…..
Kedves Fiatalok! A szabályozó, csodálatos anyanyelveinket korlátokba, táblázatokba rendező nyelvészet már réges-régen megbukott örökre - a nemzetek végre felismerték, hogy a nyelv nem egy kőbe vésett képletgyűjtemény, hanem egy szervesen, amőbaként változó ilyen izé, ami a…..
Kostoglotov 2014.05.10 14:54:10
Hármam, ugyanarról, háromféleképpen. A True Detective fináléja megosztotta a sorozatfüggőket, legalább annyira, mint a Lost utolsó része, vagy a Maffiózók befejező 8 másodperce tette. Perszehogy az Indexen belül is kialakultak a frakciók. Triplakritika. Ezek a kérdések maradtak…..
A The Sunday Times februárban speciális kulturális tematikával jelentkezik, ennek reklámozására pedig reklámszpotot rendelt meg a Grey Londontól. Az alig 50 másodperces felvételt egyetlen snittben vették fel, és Michelangelótól a Forrest Gumpon át a Kutyaszorítóig számtalan…..
Slovensko, do toho! A Nagyszájú 2012.01.06 01:02:00
 “Minden egyes alkalommal, amikor valamivel előrukkol, úgy tűnik, hogy sziklaszilárdan meg van győződve saját igazáról. Még akkor is, ha mondjuk két órával azelőtt hasonló vehemenciával éppen a dolog ellenkezőjét állította.” – nyilatkozta 2010-ben Duray…..
Kostoglotov 2012.01.06 14:38:01
@Csehszlovák Kém: ó, azért ne legyél ennyire elragadtatva a szlovákoktól. Az országban össze tudott gyűjteni az SNS 350k aláírást a népszavazáshoz a szlovák nyelv kizárólagossá tételéről a hivatali nyelvhasználatban. Létezik egy Lex Hlinka, nemrég Ďurčanský kapott köztéri szobrot. Ha elhangzik egy netes cikkben a magyar szó, még a legliberálisabb szlovák hozzászóló is előbb vagy utóbb véres, habzó nyálat köp.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Magyarországon ez nincs hasonlóan. Csak annyit, hogy távolról sem demokratikusabb amott a mentalitás. Ezt bizonyítja, hogy Ficóék visszajönnek.
Ma már kerülöm a céges évzárókat, de volt idő, amikor örömmel fogadtam minden meghívást. Az ilyen bulik kötelező kelléke a haknizó művész szánalmas vergődése, aminek nem tudni, ki várja jobban a végét: a közönség, vagy a fellépő. Nálam a negatív csúcs egy szakmai…..
Kostoglotov 2011.11.26 23:32:56
@vernarancs: én nagyon élvezném, ugyanis szeretem a Cannibal Corpse-t. Mindenesetre pont ezt mondom: az ilyen rendezvényeket előre le kell kommunikálni a vendégekkel, mi lenne az ideális fellépőválasztás, stb. A lesajnálás és gyökérkedés azonban szerintem megbocsáthatatlan.
Kostoglotov 2011.11.27 09:33:39
@durcás: Akkor még tanultam, most pedig már dolgozom. Munkakerüléssel nem vádolhatsz, szabadidőmben csináltam, amit csináltam. De mit akar jelenteni ez a felajánlás dolog? Miért kéne nekem bármit ajánlgatnom?
Előrehozott választások lesznek március 10-én. Hamarosan, pár hónap múlva elkezdődik a kampány, amikor érdemi megegyezéseket már nagyon nehéz lesz kötni. Éppen ezért még most, amikor még van idő, bár igaz, hogy nagyon kevés idő, innét kérem a két kisebbségi pártot, a…..
Vincenton nevű olvasónk hívta fel a figyelmem erre a kínai alkotásra. Hát igen, ha már focizni nem tudnak a kínaiak , legalább karatéjozni tudnak. De mindezt vegyítve a focival. Szóhoz se jutok. ..
  Eddig úgy volt, hogy amikor egy liberális találkozott a valósággal, az vagy nagyon szórakoztatóra, vagy elképesztően felháborítóra sikeredett. Különösen igaz volt ez akkor, ha a cigányok helyzetéről esett szó, itt a legképtelenebb és legveszélyesebb áligazságokat…..
Kostoglotov 2010.08.26 15:02:20
@Forgács István: Sok dologban egyetértek. Szükség van paradigmaváltásra. Én azonban nem bűnként élem meg a cigányságomat. Senkinek sem vétettem azáltal, hogy cigánynak születtem. Sajnos azonban sokan éreztetik velem, hogy őket zavarja, ha egy cigány van a társaságukban (legyen az bármilyen). Emiatt pedig hátrányból indulok, és indul sok hasonló cipőben járó társam.

Ezért gondolom azt, hogy a cigányproblémát elsősorban nem etnikai, hanem inkább szociális problémaként kellene kezelni. Magyarországon ugyanis nem csak a cigányság nagy része él mélyszegénységben, hanem sokan mások is. Nekik is szükségük van segítségre. Mindenkit ugyanolyan mércével kellene mérni, és mindenkinek ugyanazt a segítő kezet kellene nyújtani. El kell tüntetni a különbségeket, és megkezdeni a közös felzárkóztatást.

Ehhez azonban mind a cigányok többségének, mind a gádzsók nagy részének ki kellene iktatnia a szótárából a rasszista, diszkrimináció, cigánybűnözés, és hasonló szavakat. Ezek mind etnikai eredetűek. Nincs helyük abban a megoldási mechanizmusban, amit el kéne indítani.