Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dömdödömbácsi (törölt)

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igényes délutánt minden fogyasztónak, ritkán kapunk olyan higgadtan és jól megformált élménybeszámolót, mint amilyet az "A kukacos vendég, és hét társa" nevű csoportos entitás küldött nekünk. Olvasóink az őszi szünetet a szegedi Forrás Hotelben töltötték,…..
 Elkészült a Coca-Cola 'Snow globe' című karácsonyi kampánya, amelyet 90 országban fognak vetíteni. Az ünnepi kampányfilm november 21-én debütál majd Angliában, de a reklámfilmzene már most is elérheő 'Shake-up Christmas' néven, melynek előadója a Train nevű San…..
E-könyv olvasók Keres-kínál 2010.08.17 08:07:00
Úgy látom, a bel- és külkereskedelmi helyzet már odáig fokozódott, hogy érdemes lett önálló topikot nyitni azoknak az olvtársaknak, akik szeretnének kinőtt, meghaladott vagy más okból eladósorba került olvasóeszközeiknek piacot keresni. Ugyancsak ide várjuk szeretettel azokat,…..
addict Új nevet kapott az NB1 2010.10.07 11:25:00
A névadó pedig nem más, mint az MLSZ nemrégiben megválasztott elnöke, az OTP vezére, Csányi Sándor. Csányi úr persze nem a hasára csapott, és nem is család kedvenc pónijáról nevezte el a professzionális bajnokságot. Ennél eggyel elegánsabb megoldást választott, amikor…..
Gábor újabb bejelentkezése Thaiföldről élőben, az egzotikus gyümölcskalauz a nagy sikerű első rész után folytatódik.Régóta tervezgettem, hogy egyszer kamerával felszerelve letámadom a környék piacait, és lefotózom azt a sok furcsa gyümölcsöt, amikről sokáig magam sem…..
dömdödömbácsi (törölt) 2010.10.07 07:02:07
Rúgd és fuss! Charmless Man 2010.10.06 08:00:00
Ennyi idő után reméljük minden olvasónk számára világossá vált, hogy itt a blogon enyhén szólva nem rajongunk az angol futballt elárasztó hisztiző primadonnákért, vagy a  mihaszna import piperkőcökért, viszont az igazi régivágású futballistákat mindennél jobban…..
Az én történetem 2007 tavaszán kezdődött. A megelőző hosszú időszakban folyamatos stresszben éltem, mind munkahelyi mind családi oldalról nagyon nagy nyomás nehezedett rám.   Egy nyilvános helyen voltam a feleségemmel, ahol minden komolyabb előjel nélkül hirtelen…..
Még javában forog Budapesten a Showtime Tudorok-pótléknak szánt történelmi sorozata, a Borgias, amiben Jeremy Irons alakítja a főszerepet. Hozzá csatlakozik három epizód erejéig Emmanuelle Chriqui, a Törtetőkből ismert, marokkói származású, kanadai színésznő is, nagy…..
dömdödömbácsi (törölt) 2010.09.25 23:16:30
(Kedden 10 órára mindenkit várunk a dunakeszi tőzegláphoz, mert sajtótájékoztató, területbejárás és szakhatósági területfelmérés lesz!) Alább Kriska György (az Auchan által az rendőrségre hurcoltatott ELTE biológus) riadólevele: Kedves Lápvédők! Megjelent a civilek ellen…..
1920-ban valakinek az az őrült ötlete támadt hogy, betiltsa a szeszt az Egyesült Államok területén. Ha tényleg azt hitte, hogy ezzel megold minden, a korra jellemző gondot az I. világháborúból hazatérő és beilleszkedni nem nagyon tudó katonáktól a gazdasági problémákon át a…..
dömdödömbácsi (törölt) 2010.09.22 08:59:40
@cseplin: on demand, azaz kiválastod, amit nézni akarsz. fizetni a havi számlán fogsz, majd. on-demand csak digitális előfizetésen van.
Véletlenül akadtam erre a videóra és még csak nem is friss. Nem tudom szavak nélkül hagyni, és nem tudom kihagyni a Cukiságból. Ez a videó számomra a barátságot, a bizalmat és biztonságot jelképezi. Remélem az olvasóközönségnek is tetszeni fog! YouTube..
Jó hírünk van a méretes másodlagos nemi jellegeiről (is) elhíresült színésznő rajongóinak: az elkaszált Szellemekkel suttogó egykori főszereplője a Fox-nál kap lehetőséget egy vicces sorozatban. A félórás, tradicionális, tehát többkamerás sitcomról a szakmában az a hír…..
dömdödömbácsi (törölt) 2010.09.17 14:01:11
Úgy fest, mintha egy út kanyarogna a békés nyári messzeségbe. Tökéletesen úgy fest. Az igazság ezzel szemben az, hogy egy louisianai vízi út, a Bayou Chaland felszínére látunk, amelyet milliónyi döglött hal, tarisznyarák, angolna, sőt egy bálna teteme…..
„Mi lesz, ha egyszer „máshogy” is beleül egy férfiba?? Engem nagyon zavar, de lehet, hogy bennem van a hiba, és én buktam el a teszten” - következő Levélírónk a jelenlegi barátnőjéről mesél, akivel csak egyetlen baj van: minden pasival túlságosan közvetlen,…..
A tegnapi posztunkra érkezett, közel 600 komment közül választottunk mára egyet. A kommentelő egy -Angliában bolti lopáson ért- lánnyal történteket írja le, és kiderül, hogy lehet határozottan eljárni egy ilyen ügyben anélkül, hogy tönkre tennék az elkövető…..
A Zugügyvédben kellően kitárgyalták a fiatalkorúak szabálysértési örizetbevételének témakörét egy előző posztban. Anyánk, az Index cikke szerint a gépezet beindult. Csak nem úgy, ahogy sokan elképzelték, decens szülők gyerekeivel tesztelték a romagyerekek ellen alkotott…..