Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mny

70 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És lehet! Tényleg van erre törvény. Itt van feketén fehéren:  http://www.szmm.gov.hu/main.php?folderID=16497&articleID=32979&ctag=articlelist&iid=1 Engem csak az érdekelne, hogy Radoszáv úr, a Tegyesz, tudtommal egyetlen jogásza, vajon erről miért nem tud? Ha már…..
Legyen.... legyen???? huszonegyedik 2012.12.19 13:53:51
Az az igazság, hogy az egy dolog, hogy terhes vagyok, ennek a kislánynak a sorsa még mindig megoldatlan. És mi még mindig komolyan gondoljuk, hogy szeretnénk segíteni és még mindig úgy gondoljuk, hogy a 3 lehetőség közül 1) intézet 2) nagyi 3) mi még midnig velünk járna a…..
Legyen.... legyen???? huszadik 2012.12.12 10:46:00
Megint beszéltünk a jogásszal, persze a kérdések felére nem derült fény. Igaz a férjem szerint meg sem lehetett volna kérdezni.  "A csaladbafogadas eseten a lathatas es egyeb dolgokban nekunk kellmegegyeznunk az anyaval.Ez egy olyan szerzodes, ami kettonk kozott jon letre, gondolom…..
Legyen.... legyen???? Breaking News 2012.12.09 10:17:00
..
Közben sikerült felhívni ezt az SZMM Központi hatóságot, amiről kiderült, hogy már nem ott van, mint ami a neten megvan adva. Az, akivel sikerült beszélni nem ezekhez tartozott és ő votl az egyetlen, az egész épületben. Mivel férjem kötötte az ebet a karóhoz és nem hagyta magát…..
Oh Istenem! Kezdődik! Pedig még sehol sem tartunk.  Csak puhatolózunk. De folyamatosan már most falakba ütközünk és röhejes dolgokba. És ráadásul el is basszuk a dolgokat, mert kettőnknek kell intézkednie az időbeosztás miatt.  Nem tudok egyedül intézkedni, mert nem…..
Legyen.... legyen???? tizenhetedik 2012.12.04 12:49:00
A kislány bejelölt minket a facebookon. Ez egyrészt jó hír! A gyerek már az interneten van, bár még a pelusból is alig látszik ki... hiába! A "mi lányunk"! :)Másrészt azonba nem értjük, hogy most akkor ez mi?..
Ablakot kell cserélni.... kéne, de megoldottuk másként A fürdőben és a WC-ben a plafon nem alkalmas a spotlámpához. Új plafont kell felrakni. Pont oda, ahova egyáltalán nem terveztem új plafont.  A bejárati ajtó mégsem jó.... aztán mégis jó lett. Ezt nem igazán értettem,…..
Legyen.... legyen???? tizenhatodik 2012.11.28 20:18:18
Az a baj, hogy minél hosszabb idő telik el és minél többet agyalok a történteken, annál inkább erősödik bennem a lelkiismeretfurdalás.  Lelkiismeretfurdalásom van az anyukával szemben, mert elnézve a Facebook oldalát látom, hogy szereti a kislányát. Biztos vagyok benne, hogy…..
A mi projektünk Továbbra sem jó 2012.11.27 08:03:50
Pedig már a kert is gyönyörű. Tényleg szép. Legutóbb, amikor ott jártunk, már volt gyep és a hátsó rész is el lett szépen rendezve. De én továbbra sem látom, hogy ez mind milyen jó.  Ha csak egy ház lenne magáncélra, akkor hipp, hipp! De mi nem magáncélra vettük, hanem,…..
Legyen.... legyen???? tizenötödik 2012.11.26 13:11:22
Beszéltem a Tegyesszel. Olyan nehéz egy ilyen hívást elkezdeni.  De szerencsére a hölgy nagyon kedves és segítőkész volt. Mondta, hogy a Tegyesz nem akadályozza meg azt, hogy egy gyerek jó helyre kerüljön, azon van, hogy az elhelyezés létrejöjjön, ha az mindenképp a gyerek…..
Legyen.... legyen???? tizennegyedik 2012.11.25 20:41:07
Zavaró, hogy nem mindig tudom egyből leírni, ami a fejemben jár, utólag meg már nehéz összeszedni a gondolataimat. Ma látogatóban jártunk egy ismerősnél, ahol a kislány ugyanannyi idős, mint a kislány, akiről szó van. Egy hónappal született hamarabb, az ismerős gyerek. Ez csak…..
Legyen.... legyen???? tizenharmadik 2012.11.23 16:19:00
Csütörtökön fény derült arra, hogy sógornőm beszélt anyukával és a nagyival is. Az anyuka hallani sem akar a dologról, ami teljesen természetes. A a mi elképzelésünk úgy is az volt, ha ő eredetileg úgy gondolná, hogy lemond a gyerekről, de erre amúgy is kicsi az…..
Legyen.... legyen???? tizenkettedik 2012.11.22 11:53:46
Hmmm... ma reggel a nagyi bejelölt a facebookon.  Csak így hirtelen. Out of blue.  És ráadásul ezzel kb egyidôben felkerult két kép is az unokáról a falára, aminek kapcsán anyuka es nagyi kölcsönös jajj, de szép, ugyehogyaz, köszönöm társalgasba…..
Legyen.... legyen???? tizenegyedik 2012.11.21 21:34:19
Izgulok. Életemben nem dobogott meg a szivem ennyi ideig a torkomban egy kérdés miatt. Pedig csak annyit kérdeztem, azt is csak facebookon keresztül, hogy sikerult e beszélni az anyukával? Nem tudom amúgy mi lenne jó. Hogy lenne jó? Ha benne nincs meg a szándék hülyén néz ki ilyet…..
Legyen.... legyen???? tizedik 2012.11.19 16:38:07
Hu....! Már rég írtam ide. Nem mintha a téma elaludt volna, csak inkább változás nem történt. Sem gondolatban, sem tettekben. Azon túl, hogy utána néztünk 1-2 szabálynak, amik rémisztőknek tűntek.  De ami igazán rémisztő az inkább az, amiről írni akarok.  A…..
Eltelt egy év... hihetetlen. Jó sok minden történt, gondoltam visszaolvasom kicsit a blogomat. Érdekes, hogy mennyi minden volt tervben és mlyen gondolatok cikáztak bennünk és ezekből mi maradt és mi az, ami a feledés homályába került. Nagyjából minden!  1) a volt tulaj…..
A mi projektünk Nem megy ez nekem 2012.10.02 16:26:15
Az a baj, hogy nagyon elbatytam az ajtókat és ez nem hagy nyugodni. Habár megígérték, hogy meg lesz csinálva addig, amíg nem látom, hogy tényleg, nem hiszem el, hogy lehetséges. Persze nem értek hozzá. Ha értenék, akkor lehet, nem aggódnék, de így laikusként nem látom, hogy lehet…..
A mi projektünk Kert és falu 2012.09.21 19:05:31
Elkezdődtek a kerti munkálatok. Nagyon rossz, hogy nem lehetek ott és felügyelhetem személyesen, hogy mi is történik. Csak remélni tudom, hogy a srác, aki csinálja, azért küld majd fényképeket.  A hét elején beszéltem vele, akkor még minden rendben volt. Holnap majd megint…..
A mi projektünk Elkészült 2012.09.06 20:34:00
Leírhatatlan érzés besétálni egy kész házba, ami 1 hónapja még atomjaira szét volt szedve és aminek a leendő kinézetéről csak a fejemben volt valami kép. Hiába voltak még az utolsó pillanatban is idegeskedések és problémák, a végeredmény tényleg mindenért kárpótolja az…..
A mi projektünk Még mindig hajrá 2012.09.06 10:24:00
Azt hittem menten felrobbannok, amikor tudatosult bennem, hogy az ajtók nem illeszkednek. Eredetileg úgy volt, hogy kicserélem az összes beltéri ajtót is, de a burkoló/mindenes lebeszélt róla, mondván minek? Jók még ezek. Az volt a legnagyobb baj, hogy akkorra a az ajtók már levoltak…..
A második utolsó nap is jól kezdődött. Felvonultak a villanyszerelők, meg jött a vizes, aztán meg a szomszéd, hogy ma egész nap áramszünet lesz, mert fát vágnak, meg oszlopokat karbantartanak a faluban.  Nem kaptam agybajt egyáltalán. Remélem visszajön az áram még időben és…..
A mi projektünk Final countdown 2012.09.05 22:21:33
Azért ez nem olyan egyszerű. Mert az csak egy dolog, hogy ma kész lesz. De nem számoltunk azzal, hogy a konyhabútor sérült lesz... na nem nagyon, szal nem érdekel, de az már igen, hogy nem jó elemet kaptam, úgyhogy azzal vissza kellett kocognom Zalaegerszegre, míg az asztalosok…..
A mi projektünk Finishing line 2012.09.03 22:19:11
A héten már végzünk mindennel. Holnap elszámolok a burkolóval, nagyon izgulok, hogy tényleg ne számoljon többet, mert nem szívesen veszteném el. Szükségem lenne rá hosszabb távon is.  Aztán szerdán jön a vizes, meg a villanyszerelő és befejezik a munkájuk látványos…..