Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiss Géza Ilona (törölt)

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Kínzó kérdés: Zaba 2010.12.27 16:31:36
A brókerbotrány melyik szereplője kajált tegnap (nem túl gusztusosan) a haverjaival és egy rakás műnővel körbevéve tegnap, a Marriottban lévő Peppers étterem sunday brunch-án?..
Kiss Géza Ilona (törölt) 2010.12.28 05:37:07
"A nagy karácsonyi készülődésből Szibi, 14 éves cicánk sem akart kimaradni, úgyhogy segített a fadíszítésben. Persze elég hamar játékba csapott át a dolog. Mikor beleunt, kiszúrta a lelógó habkarikákat, és mivel eléggé szereti, rögtön le is vadászta őket.Vele…..
Kiss Géza Ilona (törölt) 2010.12.26 13:39:19
A karácsony harmadik napja az, amikor az embernek már a fülén is bejgli ömlik, levegőt csak szuszogva vesz, és a halászlé vagy a közértben vett kilós szaloncukor gondolatától is kirázza a hideg. Ilyenkor tilos bármit is csinálni, a távkapcsoló emelgetésénél és a gombok…..
Kiss Géza Ilona (törölt) 2010.12.26 13:37:34
          Karácsony van és mindenki ajándék után szaladgál, de azért nem kell megőrülni teljesen, ugye? Úgy alakult, hogy ma a belvárosban volt dolgom, és ha már ott voltam meglátogattam néhány üzletet az Andrássy úton, hogy…..
Kiss Géza Ilona (törölt) 2010.12.26 13:35:50
Hogy majdnem elfelejtettük megkérdezni a kedves olvasót, mit bontanak Karácsony estéken és mit fognak a napokban bontani? Esetleg milyen étel mellé? Miért? Kommenteljék be bátran! Én Szenteste egy 2009-es Federspiel Rieslinget bontottam a halászléhez Rudi Pichlertől, ez a rántott…..
Kedves Angyal! Tudom, hogy rohadt sok dolgod van mostanában (már ha létezel te egyáltalán), és valószínűleg a gyerekeiddel is sokat kell foglalkoznod így az ünnepek táján, a sok sütés-főzésről már nem is beszélve, de arra gondoltam, hogy ha már több milliónyi gyerek…..
Kiss Géza Ilona (törölt) 2010.12.23 20:38:58
Kellemetlenül érintheti azokat, akik az Aerovivával mentek volna szilveszterezni, hogy az utazási iroda a hétvégén megszűnt:A cég közlemény szerint minden egyes külföldön tartózkodó utasuk hazautazásra érvényes menetjeggyel rendelkezik, így egyetlen utasunk sem marad…..
Kiss Géza Ilona (törölt) 2010.12.23 20:36:02
Subba Xmas: Ho ho ho! 2010.12.23 16:32:00
Szupersztár (tényleg) mix a Mashkulture-tól a karácsonyi hangulat eléréséhez. Boldog karácsonyi hangulatba kerülést!  ..
 „Végre megjött a szavazók jobbik esze!” – örvendezett saját Facebook-oldalán a Tv2 egyik munkatársa harminc másodperccel a Megasztár tegnap esti döntőjének azon pillanata után, mikor Tilla Kökény Attila nevét mondta ki továbbjutóként a tehetségkutató…..
Kiss Géza Ilona (törölt) 2010.12.11 21:14:52
@szigetipeter:

Megpróbálom:
Ízlésromboló, pénzhajhász, hazug, ostoba fogyasztóvá átnevelő, értéktelen, manipulatív, senkiházi celebvilágot kitermelő, primitív sorozat / film gyártó / játszó nagy büdös nulla.
Az örök kérdés: hol készül a szaloncukor?Nem a télapó gyárában, nem is Holle anyó csomagolja őket. Gyártósorokon utaznak, mártóznak meg, lifteznek fel, töltődnek először papírba, aztán zacskóba, az országban elfogyasztásra kerülő több százmillió, karácsonyfán lógó…..
A rendvédelmi szervek fegyveres dolgozói húsz év szolgálati viszony után korkedvezménnyel mehetnek nyugdíjba. Sok vita volt erről az elmúlt években, szerintem megérdemlik. Az ehhez szükséges többletjárulékot a munkáltatójukat (rendőrséget, honvédséget, pénzügyőrséget)…..
 Nem nagyon múlik már el nap anélkül, hogy ne derülne ki, hogy az éppen valami egészen jelentéktelen dolog világnapja. A naptár 365 napja így szép lassan feltöltődik piros betűs ünnepekkel, persze a valóságban biztos nem fog senkit se különösebben megrázni, ha észreveszi,…..
Subba Facebook: Norbi lebasz 2010.11.22 16:49:00
Kiss Géza Ilona (törölt) 2010.11.24 13:07:51
Na csájé kikerült ez a subba bejegyzés norbertünk fórumára is:
www.facebook.com/pages/Norbi-Update/134583563257719

Én egyszer írtam a mesternek, erre letiltott.

Nincs ezzel baj kéremszépen, de Norbertünk most maga alatt vágja a fát. Saját rajongónak beszólni nem éppen jó befektetés. Főleg úgy nem, hogy a téma sok ember lelkét érinti...

Ez Norbi most öngól volt, de majd rájössz.
Abcúg 80s! TV-SOROZATOK 2010.11.11 00:10:00
MOSÓSZAPPAN-OPERÁK Hogy őszinte legyek még sosem rúgott senki sikítva tökön. (Arra már volt példa, hogy én sikítottam utána...) Legfőképpen nem egy egyszálbelű, gizda kis csaj, miután lehuppant a cuki kis Babettájáról és kilépett az idétlen klumpájából. Így azután…..
Styxxtől, ettől a roppant termékenyen blogoló ürgétől (nem, majd csirke) kaptunk egy vendégposztot. De az is lehet, hogy keverem. Egy csomó Styxx, Sixx, Sixx! anyád is nyuggernek hívod? meg mindenféle más figura blogol, posztol, kommentel. Úgy tűnik, hogy ez ilyen gyakori…..
Én olyan "bele a vaktengerbe" típusú rák vagyok, nem gondolkozom sokat, a számlára nyomtatott 10-12 százalékos felszolgálási díjat is világ életemben elfogadtam a borravaló kimosakodott szinonimájának. Ennek megfelelően ahol ilyet láttam a számlán, ott annyit adtam,…..
Magyaridióta Kinek a pénze? 2010.10.14 01:05:00
Jól van geci, bazmeg, elveszed azt a nyolc százalékot, amit magamnak gyűjtöttem, pontosabban a megjelölt örökösömnek, mert hogy nem fogom megérni a nyugdíj-korhatárt, az több mint valószínű.De hát ez már régóta egy elfogadott deal közöttünk kisköcsög, hogy én befizetem…..
Kiss Géza Ilona (törölt) 2010.10.14 15:30:06
@milike47: Hálás köszönet a válaszért!
Néhány héttel ezelőtt kaptunk egy fotót Ausztráliából, amely rádöbbentett bennünket arra, hogy külföldön élő olvasóink, barátaink miért panaszkodnak a számukra is elérhető magyar borokra. A polcon az Egervin Bikavére és a Kunsági Kadarka mellett a Hungarovin St. Stephan's…..
Balogh Zoltán, a Somlói Apátsági Pince tulajdonosa (és visszatérő vendégszerzőnk) a saját oldalukon foglalta össze a természeti katasztrófa Somlót érintő következményeit. Mivel ez egy olyan kérdés, amely sokunkat foglalkoztat, engedélyt kértünk és kaptunk a másodközlésre.…..
Kiss Géza Ilona (törölt) 2010.10.13 08:26:08
@fiatalborivo:

Azért rosszul ne legyél a végén már borsznob barátom...
A csúnyán végződő, méltatlan kapcsolatok hete következett el, ennek nem örülünk annyira.  A kép innen     Ez egy elég érdekes sztori. Amikor utólag derülnek ki a dolgok. Amikor nem meri a szemedbe mondani, mert egy PÖCS. Fiatalok voltunk-vagyunk. 'Friss'…..
Vasárnap este 20:45, valamelyik szomszéd házból női sikítás.- Ne csináld, te barom! Eltöröd a karomat!! Hagyd abba!Férfihang kontráz, de azt nem érteni. Aztán már a nőt sem, sikít, üvölt, majd elhallgat.Mit kell ilyenkor csinálni? Menjek le járőrözni és fülelni, hátha be…..
Kiss Géza Ilona (törölt) 2010.10.11 09:21:01
Mert először is, azt se tudom, mikor kezdődtek. A matematikusok szerint 1981. január 1-jén. (Ja, szerintük a vonal is pontok halmaza. Szerintem meg egy vonal...) Akkor viszont mire vertük a nyálunkat például 1999 szilveszterén, hogy itt a 21. század? (Karinthy, az ősblogger, ugyanígy…..