Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoli0724

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csikós küldte be reggel a levelezőlistára ezt a megdöbbentő videót, amely Theo Jansen, ez a holland fizikus és kinetikus szobrász mutatja be széllényeit. Azon felül, hogy már önmagukban is szürreális látványt nyújtanak, a tisztán PVC-ből készített gépek mögött komoly…..
Ari Vatanen Tuupovaara városában született 1957. április 27-én. A legtöbben talán az 1988-as Pikes Peaki hegyiversenyen készült Climb Dance című híres rövidfilmből ismerik (Ezért természetesen nem ezzel köszöntjük.) Profi karrierjét 1970-ben kezdte, 1981-ben…..
Jajj,de csúnya! Naezmiez? 2011.04.12 16:19:54
Hölgyeim, Uraim, feladvány lészen, Cork77 jóvoltából. Íme:Egy biztos: nem egyszerű. Hajrá!..
zoli0724 2011.04.12 16:26:59
A Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős tavaly történelmet írt azzal, hogy első magyar párosként pontot szerzett a rali-világbajnokság abszolút értékelésében. A Synergon Turán Motorsport kettőse az idén még nagyobb fába vágta a fejszéjét: hét versenyen (vagyis a komplett…..
zoli0724 2011.04.11 22:14:32
Jajj,de csúnya! Ronda és finom 2011.04.11 17:22:06
..bár egy versenycélokra épült Zsigának nem feltétlen kell szépen kinéznie. Köszönet a hirdetésért VAZ-imádó Vazimodonak!A szárnyat száműzném. Bár az 1600 cm3-hez és a 136 LE-höz elképzelhető, hogy szükség van rá. :))..
Legutóbb arról posztoltunk, hogy miért nincs WRC a magyar bajnokságban. Nos, nekem az alábbi érv jobban tetszene, bár ez is inkább az érzelmeinkre hatna, és nehéz lenne egy éles vitában felhasználni.A WRC kissrácoknak való, a B csoport volt a férfiaké. Valami ilyesmit…..
A portugál Nissan-mérnökök egy olyan K11-es Micra kifejlesztésén dolgoztak, amelyet egyenes blogunk olvasóinak készítettek. Az eredmény meglepően jól sikeredett. A közbenjárásért köszönet Cork77-nek.Csicsa a javából.Este az egész autó tánctérré változik, megszólal a Modern…..
A traktor mellett a régi plakátokat szerettem legjobban a zuffenhauseni Porsche múzeumban. Amíg a bütykös gumis, áramvonalas mezőgazdasági munkagépet alaposan körbejárhattuk, addig a gyönyörű grafikákat nem sokáig csodálhattuk: az idegenvezető pikk-pakk kiterelt minket a…..
Néhány héttel ezelőtt arra kértünk Benneteket, hogy szavazzatok Michelisz Norbira az év baranyai férfi sportolója választáson. A bama.hu azt írta, hogy "A Dunántúli Napló által szervezett hagyományos Baranya legjobb sportolója szavazáson a tíztagú zsűri már leadta…..
A mai poszt a "miblog" vonalat erősíti.Addig ismeritek a történetet, hogyan lettünk fanatikus komálósok. Ott tartottunk, hogy öcsémmel addig agyaltunk, amíg egyszer csak azt vettük észre, hogy összeszedtük évek összes spórolt pénzét, és vártunk az igazira:…..
Belgiumban szeretik a ralit. De ez már a sierrás videóban is látszott. Hát, nem változot ott semmi. Íme egy friss anyag. Mondja valaki, hogy kevés a nézőszám! Lesz itt minden - többnyire az összkerék előtti időkből: Porschek, MKI-II-es Escortok, Lancia Stratos, Mini (még a…..
zoli0724 2011.02.20 21:04:35
@B. Capelluti: Ok hogy nem Lancia de miért indexel? Mondjuk a 2. videóban is indexel, lehet véletlen hagyta benn vagy mi? Az f50-et meg soha senki ne merje leszólni, vagy csak nem dicsérni, 5-10 éves korom legmeghatározóbb autója volt és az biztos, hogy örökre álomautó marad, ha én leszek a rallye legnagyobb sztárja (enyhén valószínűtlen), akkor is erről (is) fogok álmodozni, míg élek...
zoli0724 2011.02.22 17:05:52
@Szkotti: OK csak azt hittem ez valami szokás vagy jelzés, hogy kiteszik az indexet, de most már ezt is tudom.
A boxer6-os meg tényleg mindent visz.
Egyedülálló módon...  A Hyundai visszavásárlási védelmet kínál modelljei mellé Budapest, 2011. február 15. - A Hyundai Holding Hungary Kft. a mai napon hozta nyilvánosságra teljesen egyedi, a piacon eddig nem alkalmazott szolgáltatását, a „Hyundai visszavásárlási…..
Van egy sportmenedzselésben utazó barátom, akinek egyszer sok évvel ezelőtt elsírtam a bánatom, hogy jó sport a rali, csak mocskosul drága. Erre rávágta, hogy hülyeséget beszélek. Néztem rá bambán, és azon gondolkodtam, hogy élsportoló múlt ide, sok iskola oda, milyen fiatal,…..
zoli0724 2011.02.10 13:12:10
@B. Capelluti: Ezt nem gondoltam volna, hogy ennyire drága a sakk. De az biztos, hogy profi szinten nincs már igazi olcsó sport, bár a eurosport2-őn vannak ilyen idióta sportok, azok lehet, hogy olcsók, cs, kő-papír-olló, a nézettség miatt jó a fizetés, de a kiadások nem hiszem, hogy drágák.
Ma új műfajt próbálunk ki: itt az első vitaposztunk.Vasárnap Robert Kubica irgalmatlan nagyot esett. Minden médium megírta, feltettek videókat, fotókat. Van belső más autóból, a mentés megrázó felvételei, a szétvágott Fabia képei. Vitatkoztunk azon zrc-vel, hogy kellene-e,…..
Bár szegény Golf már szerepelt blogunk hasábjain egyszer, de mégis annyira elbántak vele (és nem utolsósorban találtam az "eredeti" állapotáról képeket), hogy érdemesnek tartottam egy posztra.Fogyasszátok egészséggel! :)Egyszerűen siralmas, hogy mit műveltek egy…..
Nem sokat tudunk arról, hogy a nagy vízen túl milyen rali élet van, talán csak Ken Block neve cseng ismerősen, pedig nekik is van nemzeti bajnokságuk.  A fenti videó a 2011-es bajnokság első futamának, a Sno*Drift Rallynak összefoglalója, egy számomra ismeretlen…..
Ma nem raliról, de az autósport szempontjából különösen fontos kérdésről lesz szó. Úgy gondolom, hogy szakágtól függetlenül megérdemelt helyén kell kezelnünk az eredményeket, és méltón ünnepelnünk kell a hazai és külföldi sikereket felvonultató sportolóinkat. Ehhez…..
zoli0724 2011.01.30 21:21:59
@wrestlerboy: Úristen, miért kell itt is trollkodni? Ez egy autós oldal, aki ezt olvassa az valószínűleg nagyon szereti az autósportot, tehát jó, hogy szerinte ez éri a legtöbbet, senki sem húzta le a többi sportolót, csak te Norbit aki igencsak sokat tett már le az asztalra és remélhetőleg sokat is fog.
A pénzről meg csak annyit, hogy csak pénzből nem lesz futamgyőzelem, az a privát csapatok és versenyzők világa, ahol több a pénz, mint a tehetség, de Norbi gyári csapatnál van és az, hogy a számítógépes játékoktól futamgyőzelemig jutott, az nem kis, hanem óriási teljesítmény.
ip vel meg nem kell csalni, ugyanis nincs ip érzékelő a szavazó programban, úgyhogy kis időnként akárhányszor lehet(ne) szavazni, de az nem a sportszerű emberek játéka.
zoli0724 2011.01.31 18:32:31
 Tegnap éjjel tolta fel a friss, tesztelős videóját! Élvezzétek: Nekem kicsit furcsa az 1.6 turbó hangja a régebbiekhez képest, de Mr. Hollywood szépen keni. Már nagyon várom a Svéd Ralit. (Már csak 10-et kell aludni.) Ha nem elég addig a Citroenekből, akkor még egy kis…..
zoli0724 küldte nekünk ímélben ezt a hungarikumot.Első ránézésre egy újabb "hülyegyerekszvift". Másodikra szintén...Remek ízlésvilágról tesz tanúvallomást a csodás belsőtér, melyben a piros szín uralkodik. Mintha csak az NFSU2-ből jött volna ki. :) Van minden:…..
Az előző posztunkban a versenyautó vásárlás napos oldala mellett az árnyoldalakról is bőségesen esett szó. Kommentelőink, edeleny beres és deak.atti hozzászólásaikban kidomborították a versenyautó építés nehézségeit. Bevallom, nem vagyok lelkes híve az…..
zoli0724 2011.01.24 20:27:13
@B. Capelluti: ne aggódj, ha lesz lehetőségem, kihasználom, de addig...
amúgy ilyen, nem igazán szervezett, de azért kipróbálhatod magad vmi utcaihoz nagyon közeli autóval események szoktak lenni?
zoli0724 2011.01.24 20:54:48
@B. Capelluti: székesfehérvár, de jövőre remélem pest egyetem
Cork77 küldte nekünk ezt a szép Audi TT-t. Fogyasszátok egészséggel! :)..
zoli0724 2011.01.20 17:47:07
@a 3.audimnak romlik el a váltója!: igen a rendőrök 6-osok, a főhősnek meg r8-asa volt, vagyis rsq, vmi koncepció külön erre, de ezt is fel lehetne dobni egy ott látott gömb alakú kerékkel, az tuning lenne rendesen
Belsőség Ő megveszi 2011.01.19 17:28:00
Peka barátunk ismét aktív volt. A múltkori hot-rod-képgalériája után (facebookosok előnyben), a balsors Miamiba vetette, konkrétan a Porsche 918 Spyder bemutatójára. Az ottani kereskedő nem bízott semmit a véletlenre, a meghívott vendégek túlnyomó többsége Carrera GT-tulajdonos…..
zoli0724 2011.01.19 21:23:01
@karlmann: ha így lenne egy kurvázásból olcsóbban kijönne
zoli0724 2011.01.19 21:40:45
@kultúrpesszimista: bocs hogy magyarok vagyunk és úgy viselkedünk ahogy a magyarok szoktak, tényleg szégyellni kéne mindenkinek magát aki úgy viselkedik, mint a környezetében élő 10 millió ember
a legtöbb ilyen hőbörgés csak alaptalan, senkinek sem akar rosszat, csak pofázik, ahogy a magyarok szoktak
zoli0724 2011.01.20 17:34:46
@Gomulka Béla:
1 nem a szerző írta a kiválasztott jelzőt
2 az én kommentemben, nem hangzott el semmilyen vélemény, vagy uszítás a holocausttal kapcsolatban, ezért nem értem, hogy miért én kapok oktatást
3 porsche természetes, hogy megköszönte hitlernek, egy angol diplomata valamikor 38 környékén (csehszlovákia megszállása után) úriembernek nevezte "mr hitlert", ráadásul porsche elég sok állami megrendelést kapott (vw, tankok tervezése) ezért nem mondhatta a führernek, hogy nem kell a díjad köcsög

a zsidózáshoz: a holocaustról rengeteg hazugság született mindkét oldalon, túlzások, elvben lehetetlen dolgokat állított mindkét oldal követője
szerintem: ha egy népet a kialakulásuk óta, minden más nép gyűlöl, akkor lehet, hogy érdemes lenne elgondolkodni...