Regisztráció Blogot indítok
Adatok
microlas (törölt)

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megtáltosodtatok! Férjek és apukákAz esküvőm (van kép Havas Henrikkel is!) Heti fake (A kommentek nagyon jók, Bich(?) on a beach és a legjobbak alatt vannak az igazi butykók!) PisiKiugrott a gombóc a fazékból A hét legjobb kommentjeMilf IdLF A divatott meglehet venni a…..
microlas (törölt) 2010.09.03 09:42:34
2010-ben egy törvényesen a parlamentbe jutott párt - amely tegyük hozzá Magyarország harmadik legnagyobb politikai ereje -, na, ők sajtótájékoztatót tartottak, ahol a párt EP-képviselője azt az ötletet vetette fel, hogy hozzanak létre közrendvédelmi telepeket. Ez egy olyan kettős…..
Bármennyire is úgy tűnik, ennek a kérdésnek semmi értelme, a Subhead kiadó akciójának ismeretében már teljesn érthető, sőt kézenfekvő. Merthogy a kiadó azt találta ki, hogy lehetővé teszi bárkinek, aki nem a szokványos módon szeretné eltemetni magát, hogy a hamvait egy…..
microlas (törölt) 2010.08.31 14:31:06
Jó volt újra látni Sigourney Weavert egy igazi mozgalmas SF filmben, az Avatarban. Kár, hogy megölték. (Bocs, de ezt már mindenki látta, úgyhogy nem tekinthető spoilernek, ugye?) Nos, úgy tűnik, nemcsak Ripley támad fel, hanem Dr. Grace is. Dr. Grace Augustine golyót kapott emberi…..
w A pesti vicc 2010.08.24 10:00:00
Bajban van az én hazám. Budapestet elhagyja vőlegénye, vagy kicsoda is volt ez az ember, Demszky Gábor; legyen mondjuk a Significant Other. Ötször választotta meg a város népe, ebből négyszer újra, ezen belül egyszer egy hónappal az őszödi botrány után. Pedig sohasem volt…..
microlas (törölt) 2010.08.24 15:41:31
@rajaram: ugye most csak viccelsz? :D
Reckl Amál blogja Szuperkamu 2010.08.17 00:26:00
Az egyre súlytalanabb ENSZ, melyről már a tévében hangosan is ki merik mondani, amit mi már régóta gondolunk: nincs már rájuk igazán szükség. Sokba kerülnek, és a WHO túlmozgásos és gyógyszergyárak által befolyásolt főnökei rendszeresen hülyét csinálnak magukból.Alig…..
microlas (törölt) 2010.08.17 13:56:25
Borzasztó presztizsveszteség lehet a MÁV kallereinekbiztonsági őreinek, hogy hiába tesznek le nap mint nap sokmindent az asztalra, a közvélemény mégis egyértelműen a BKV-ellenőröket tartja nagyobb bunkónak. Megfelelő visszajelzés nélkül egy dögnyúzó vagy egy online újságíró…..
Gratulálunk a Drogerie Marktnak, nem erről a cégről gondoltuk volna, hogy esélyes lenne a Február Webkettes Vállalata címre, és tessék. A bolthálózat közismert arról, hogy látványosan gyanakvó biztonsági őröket alkalmaz. (Itt egy Homár-poszt egy vetkőztetős esetről. Egy…..
Ezt az üzenetet kaptam az Anonymoustól:Anonymous rég jelentkezett, de most tennie kell valamit!2010. február 12-én, 19-22 óra között kerül megrendezésre az VIII. Anonymous tüntetés Magyarországon, Budapest VIII. ker. Múzeum út 2-6 között.Itt tartják a szcientológusok az Élet…..
Gyula az NFH-hoz küldte el a következő levelet, miután a kistarcsai Auchanban a biztonsági őr nem hagyta, hogy túrórudit vegyen. Az ipari kémkedéssel is megvádolt, kishíján megfojtott, igencsak tudatos vásároló beszámolója következik. A konfliktus egyébként azon robbant ki, hogy…..
A legutóbbi étkezési utalványos posztunkra érkezett egy komment egy pénztárostól és egy levél a Spar kommunikációs vezetőjétől. A komment: "Sparos vagyok, nem védem a céget, de tudnotok kell: a Spar pénztárain futó program nem kerekíti az összeget, viszont egyes…..
Pumaföldön mindaddig jó tartós fogyasztási cikket vásárolni, míg az el nem romlik, a szervizek morális tartása ugyanis még az ország általános szerencsétlenségét is messze alulmúlja. Míg az úgynevezett "más országokban" a nagyjából ugyanolyan színvonalú…..
A Homár nagy örömére konkrét fejlődésről adhat hírt a T-Mobile tájáról. Eje kiderítette, hogy a novemberben még csak fizetős smssel ellenőrizhető adatforgalom-számláló, immár weben is előrhető, ingyen. Igenám, de neki semmi se jó, mert nem az előző havi forgalmán…..
Nehéz a lenti sztoriból bármit is kiemelni, úgy horror ahogy van. Egy modern, felújított kórházba került levélírónk, aminek lehet örülni, nem is azzal volt a baj. Úgy tűnt, hogy túl kicsi a műtétje ahhoz, hogy bárki foglalkozzon vele, hogy aláírja a kórlapját vagy…..
microlas (törölt) 2010.01.26 10:13:02
Ilyen mocsok hidegben muszáj egy kicsit nosztalgiázni, duplán, mert nyár is rég volt meg a tinédzserek sem tegnap voltunk. Egyébként meg tegye föl a kezét, aki meglepődik, ha valaki megagyalnak a ZP kecses kidobói. De azért a törött karú lány gipszelt kezének hátracsvarása kicsit…..
Már írtam korábban az ELMŰ egyik remek technikai megoldásáról, most megint az áramszolgáltatóval van bajom, még ha ez esetben egy buzgó villanyóra-leolvasó is értetlenségem kiváltó oka.Havi lejelentő vagyok, ezért is lepett meg - péntek este - az ajtómba tűzött Értesítés.…..
microlas (törölt) 2010.01.25 13:50:37
Egyetlen biztonsági őr elég volt Galimának, hogy soha többé ne tegye be a lábát a százhalombattai Tescoba. Még a karácsonyi rohamban felejtett a bevásárlókocsijában két kazettát kifele menet, amit a biztonsági őr lopási kisérletnek minősített, aztán egy hónappal később…..
microlas (törölt) 2010.01.25 11:57:41
2010.01.29. (péntek)   ***VÁLTOZÁS: A HELYSZÍNEN IS LEHET REGISZTRÁLNI!*** HALLASD A HANGOD! Helyszín: műkertvárosi Free Line BMX-pálya (Vadaspark mellett) Hallatni akarod a hangod, de nincs aki meghallgasson? Most megteheted! Mondd el Király Józsefnek, a party…..
microlas (törölt) 2010.01.25 10:36:41
Ibolya nem gondolta komolyan a Celldorado IQ-tesztjét, ezért beírta a felugró ablakba a telefonszámát:Egy évvel ezelőtt vettem észre a Fillér utcában sétálgatva, hogy egy álomszépen csillogó hatalmasnál is hatalmasabb vadonat új mesebeli terepjáró parkol a II.ker.Fillér utcai…..
A következő történet mindenkinek - kivéve persze a pórul járt Sz.-t - nagyon vicces. Hősünk parkolt a Belvárosban, a jegye lejárt, megbüntették, fizetett. 4125-öt akart, de, szó mi szó, csúnyán megbukott szépírásból. Az esernyőnyél egy kettes akarna lenni, de a folyóírásra…..
 Köszönöm minden ide látogatónak!..
microlas (törölt) 2010.01.19 10:16:06
A levélíró szerint a XIV. kerületi posta garantáltan nincs a helyzet magaslatán. Hiába várta a postást, annak állítólag egyszerűbb volt bedobni a postaládába a várt csomagot, mint becsengetni és szerintük ez jól is van így. Ahogy arról sem tehetnek, hogy a külföldről…..
Törzsi, esetleg alsó tagozatos körülményekkel szembesült Gabesz, aki minél olcsóbban szeretett volna LCD-tévét venni, és az esztergomi Tescóban még pont volt két olcsó darab, kilencvenezerért. A helyszínre érve azonban kiderült, hogy nem is olyan könnyű eldönteni, hányadikáig…..