Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sibinom

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó:....János (Urbanista-olvasó) "Sziasztok! A kamuállvány kategóriában kiposztolt bejegyzéshez is írtam, és íme, pár fotó melyet februárban lőttem még a Károly körúton.A blahás bejegyzés kapcsán tűnt fel építőiparban jártas szememnek, hogy a Károly körúti ház…..
sibinom 2014.06.25 13:18:50
@dumdidum42: Tudod, nem kötelező a Belvárosban lakni, el lehet adni és költözni külvárosba, ahol olcsóbb (persze nyilván nehéz a mai ingatlanhelyzetben). Nem bírom, ha valaki azért nem fizeti a közös költséget és egyéb járulékos dolgokat, mert a beköltözés óta csökkentek a bevételei. Újratervezés és rugalmasan kezelni a helyzetet.
A kezdő félrelépők egyik fájdalmas problémája, hogy milyen helyszínt válasszanak a hűtlenkedésre. Ha egyikük független, vagy van másodlakása (befektetési céllal vásárolt, gyerekeknek szánt kégli), amelyet erre a célra igénybe lehet venni, akkor nem gond, a kényelem…..
sibinom 2011.03.22 11:46:40
@skarlát betű: attól függetlenül tudom, hogy nem helyes, meg kell tennem magamért. Ha önzetlen lennék, akkor pedig soha nem lenne az életben többször örömöm a szexben. Váljak el? Dehát szeretem és belehalna.
sibinom 2011.03.22 11:52:31
@xk2spv: kérdésem: elfogadnád, hogy soha többet nem lehet örömed a szexben, mert a partnereddel nem megy a dolog? SZűziességet fogadsz vagy keresel más megoldást, ami senkinek nem fáj?
sibinom 2011.03.22 11:57:49
@skarlát betű: magyaráznom senkinek nem kell, nem is fogom, mert valaki vagy átérzi a helyzetet vagy nem. Az itt köpködők nem fogják soha megérteni, de ez nem is baj. Ő dolguk.
A levakarhatatlan ex, akit mint a mesében, kidobnak az ajtón és visszamászik az ablakon. kép innen Egyszerűen nem tudom lekoptatni az exem! Az ex barátommal honfoglalón ismerkedtünk össze és pár hónap chatelés és telefonálgatás után találkoztunk. Szép volt, jó volt, de semmi…..