Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabest1

0 bejegyzést írt és 1263 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A '80-as/'90-es években készült horror-, sci-fi és akciófilmek kedvelt húzása volt, hogy egy-egy jól ismert rock- vagy metalbanda a stúdió vagy a rendező felkérésére írt külön egy-egy kislemezdalt: optimális esetben ez nyertes szituáció volt mindkét fél számára, hiszen külön marketingkampány nélkül…..
gabest1 2019.10.13 14:59:09
gabest1 2019.10.13 16:31:42
@Visceroid: Youtube-on mindent legalább 1.75x sebességen nézek.
Az Index.hu címlapján lévő i2 doboz, valamint az i2 címlap nevet változtat: Blog.hu Címlap!-ként elérhető. A felület funkciója marad az, ami eddig is volt: a blog.hu-n vezetett blogok aktuális, arra érdemes posztjainak kiemelt helyet biztosító tartalmi közeg. De miért kellett megváltoztatni a…..
Az európai versenyzők hamar megismerték a pályát, különösen az új-zélandi Paul Radisich. Két adáson vagyunk túl a dominikai palikozásból, és ha agyonvernek sem tudom megmondani, miről és kinek szól ez a műsor, amit Exatlonnak hívnak, és kábé olyan, mintha a Survivor…..
Anikó személyesen látogatott el a villába, hogy kiossza a lakók között az idei évad lélegzetállító újdonságának számító szuperképességeket. Mint mondja, nem volt egyszerű dolga, és valóban, a takarásban nyugtatólövedékkel várakozó stábtagok sem tudták megvédeni Greg puszijától. Lássuk a…..
Eredménytelenül zárult egy újabb paksi tender az orosz közbeszerzési portál alapján, mivel nem sikerült céget találni, amelyik megtervezné a paksi hűtővízcsatorna bővítését az új paksi blokkok ellátás céljából. A hűtővíz kérdése amúgy is a paksi bővítés egyik legkritikusabb pontja. Idén nyáron az…..
gabest1 2018.09.29 10:23:13
@molnibalage: Most még nem valószínű, de ami most extrém, egy évtized múlva lehet hogy alap.
Van ugye ez, kicsit savanyú, kicsit sárga, de ez van: És van ez, amitől leteszed a hajad: Storm surge will be a huge factor for Hurricane #Florence Check out what it might look like with @TWCErikaNavarro: pic.twitter.com/TPqTZTmiAM — The Weather Channel (@weatherchannel) September 13,…..
Puzsér Róbertet kirúgták a Hír TV-től, azonnali hatállyal megszűnik a műsora, a Sznobjektív is. Ezt ő maga erősítette meg az Index kérdésére telefonon. "Semmit nem mondtak, nem volt indoklás nem volt semmi. Csak elém rakták a felmondást." - mondta el a műsorvezető, akinek műsora 2016 óta futott a…..
Azon a napon költöztünk ki. Sok hónap előkészület után megléptük, kint vagyunk. Igen, mi is. Kérdezték sokan, hogy na de Ti miért? Hiszen nektek itthon is jó - mondták a barátok, ismerősök, kedves családtagok! Igen, valóban megéltünk, utazni is volt pénz, a gyerek is kapott új dolgokat, anyagiak…..
Amikor az alábbi levél subjectjében megláttam, hogy telekomos történet, arra tippeltem, hogy egy sokadik számlázással kapcsolatos ügy lesz, amik rém idegesítőek és kimerítőek, de egy Telekom méretű cégnél nyilván előfordulnak, és ráadásul rendszerint végül valahogy megoldódnak. Nem is tévedhettem…..
Lement az RTL Klub és a TV2 híradója is a választás hajrájában, ezért megnéztük mindkettőt, hogy lecsekkoljuk, a mai országos választás mennyire fontos a két legnagyobb kereskedelmi csatornának. Az biztos, hogy a TV2-n legalább annyira fontosnak találják a gyilkossági és terrorista híreket, mint a…..
Hát ezt is megértük! Eddig elegem volt már a McDonald's-ból, mert a Gazdasági Versenyhivatal megállapítása szerint csirkehúsnak adták el a csirkebőrt. Aztán meg elegem volt a Jack's Burger-ből, mert nem voltak képesek egy egyszerű rendelést normálisan felvenni. (Ha már Jack's-ék: respect a cégnek,…..
gabest1 2017.10.30 22:03:00
Coming out: imádtam fára mászni. Meg mászókázni. Később kötélre mászni már nem annyira, rúdra meg kevésbé, Fütyi bá viszont nagyon szerette volna, ha a combomról az összes bőr lejön, így kénytelen voltam a tornaórán ilyesmivel is foglalkozni. Mindezt csak azért, mert nem akarom azt sugallni, hogy a…..
Luxus (főnév)1. Drága javak bőséges birtoklása; a legjobb és legdrágább anyagi, illetve szellemi javak ésszerű szükségletet jóval meghaladó felhalmozása, használata és élvezete, ami a legnagyobb kényelmet és élvezetet adja az embernek; fényűzés.2. Túlzott költekezés; egy személy, közösség anyagi…..
A tegnap eseménye volt, hogy az Európai Parlament költségvetési bizottsága tiszteletét tette Felcsúton. Munkatársai ellenőrizték ama híres kisvasutat, amely az unió pénzéből pöfög. Még nem ismerjük a véleményüket, az viszont már tudható, hogy a látogatásukra fölkészültek-e a nyilvánosság fórumai.…..
Az alábbi sztori alapján nehéz másra gondolni, mint, amit olvasónk ír: "Öltönyös, határozott megjelenésű, reptéri alkalmazottnak tűnő ember, /.../ komolynak tűnő adminisztratív bullshittel próbálja beparáztatni a kevésbé tapasztalt utazókat." Vajon mennyire van ez rendjén? Kedves Homár, A munkám…..
Hogy lehet egy csőd szélén álló befektetési alapból néhány hónap alatt a világ legjobb befektetése? A válasz egyetlen név: Orbán Viktor. Már a nemzetközi sajtónak is feltűnt Mészáros "Nem Stróman" Lőrinc szárnyalása...
Újabb levelet kaptam egy séftől, én pedig szívesen engedek teret a szakmai diskurzusoknak, hiszen közben a laikusok is nagyon sokat megtudhatnak arról, hogy miért is kerülhet egy rántott hús 6000 forintba. Vagy akár még többe. A kép csak illusztráció Ez pedig a világ legjobb rántott húsa, amiért…..
Balatonfüreden július 15-én kezdődnek a vizes világbajnokság versenyei. Ma (július 4-én) véletlenül pont arra jártam. Így néz ki a környék: Miért nem lehet egyszer valamit úgy megszervezni, hogy egy jó hónappal előtte készen legyenek a terek, az utak, a parkolók, és a szükséges egyéb…..
A Battlestar Galactica óta kevés olyan jó sci-fi sorozat volt, mint a második évadjánál járó Expanse, nekünk is nagyon tetszett a bemutatkozó évad tavaly, amire az elmúlt hetekben csak rátett még egy lapáttal a második. Közben a Netflix is felkarolta a vállalkozást, de azért egy kicsit lehetett…..
Magyarország idézőjelesen legjobb hírműsora, a Juhász Péter/hajléktalan/Spéder/stb-bashning miatt (is) meglehetősen ironikus című Tények újabb megújuláson van túl, a cél a világszínvonal volt, az eredmény egy bazinagy asztal, egy ívelt ledfal és néha felálló műsorvezetők lettek. Nagyjából ennyit…..
Igen, jól látják, márciustól minden nap háromszor is tévétorna lesz az ATV-n, Schobert Norberttel és Rubint Rékával. Mindezt Norbi közölte az Esti Frizbi vendégeként: "Nagy bejelentéssel készültem, hiszen olyasmit élesztünk fel, ami nagyon-nagyon régen nincs már a magyar televíziózásban, pedig talán…..
A Motospeed billentyűzeteket eddig nem ismertem, és ez nem véletlen. A hozzám került példány a szűzkeresztségben a K70-es nevet kapta, és a gyártó azt ígéri, hogy nagyon sok leütést kibír, miközben nagyon szépen világít. Mind a két állítás igaz, de nem úgy, ahogy azt a kedves olvasó gondolja. A…..
Hiába jelentkezett, a jobbikos Varga Dániel végül nem szerepelhetett a Maradj talpon!-ban, egy fideszes háttérember, Holbok Sándor azonban játszhatott, sőt, nyert is kétmillió forintot a köztévén futó kvízműsorban, írta meg az Alfahír, amely Varga ügyéről is elsőként számolt be. Holbok novemberben…..
gabest1 2017.01.13 00:28:34
Két SSD is landolt nálam, aminek kifejezetten örültem, hiszen még egyetlen kínai számítástechnikai alkatrészt sem teszteltem. Mivel ma már mindenki SSD-re telepíti az operációs rendszerét, ezért egy konfiguráció kihagyhatatlan része a memória alapú tároló. A Blitzwolf 120…..