Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mongolili

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Az emberélet útjának felén egy nagy sötétlő erdőbe jutottam,  mivel az igaz utat nem lelém" Folyamatosan Dante Isteni színjátékának ezen sorai jártak a fejemben, amíg néztem a filmet. Vagyis közel sem felszínes a film, dacára annak, hogy a felszínességről…..
mongolili 2021.04.16 21:59:01
@nyehehe: Csapongó értékelés, ami igazán szóra sem lenne érdemes, de az utolsó bekezdés a tájékozatlanság és a sületlenség olyan nagyívű keverékét adja, hogy muszáj meghajtanom előtte kócos buksimat.
1955. július 21-én Rosario-ban látott napvilágot a kis Marcelo Alberto. Apja csakúgy, mint családjának tetemes része, jogász és/vagy politikus volt. Az apuka a város egyik együttesének, a Rosario Centralnak szurkolt, Bielsa-ra komoly hatást azonban azon felül, hogy átadta a futball szeretetét, nem…..
1997, Periferic Recordsaftercrying.hu, en.wikipedia.org , facebook.com Második (majdnem teljesen) angolul megjelent lemezük. Talán ismét szerették volna elárasztani magukkal a dekadens nyugatot? Vagy (jellemzően) inkább ott sikeresek és ezért készült? Nem tudhatom... Ez az album a…..
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
mongolili 2019.11.14 17:47:27
@wérmiki2: még több év távlatában is...: ) faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasz
mongolili 2019.11.14 17:57:38
@HGabor78: ejj, de kár, hogy bezárták az OPNI-t..volt egy-két hatékony kezelési profiljuk a rögeszmés idiótákra...én mint egykori ápolt, bizton állíthatom:)
Idős embert csúnyán megvezetni és szarul végzett munkáért horror összegre lehúzni különösen ízléstelen dolog. A lenti levél szerint így járt alkotasu apja, akitől egy új boiler árát kérték el a tisztításért, amit ráadásul szakszerűtlenül is végzett el Gázcsőmester,…..
mongolili 2018.07.27 18:48:48
@Eric_Cartman: real dick sucking this country is...Yoda