Regisztráció Blogot indítok
Adatok
honda13

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kawasakis Játékunkra érkezett Norcsi írása, egy emlékezetes Kawás élményéről.   "Sziasztok, Varga Norbert vagyok. Élek a Kawasaki által kínált lehetőséggel és megosztom veletek miként került hozzám a terep színű ER-6n még 2009ben. Tudjátok a "festegetős…..
Hát igen, erre a bejegyzésre azt hiszem számítani lehetett, miután tegnap este valósággá vált az, amit én már évek óta mondogatok: Sebastian Vettel világbajok lesz egy szép napon! :D De miért is olyan nagy szó, hogy láttam Forma 1-es pályafutásom holtversenyben (2007, Brazília,…..
Sziasztok! Remélem mindenkinek tetszenek a képek, nem sok visszajelzést kapok Tőletek… Gondoltam nekiállok kicsit mesélni is, lévén nem sok kedvem van tanulni… Ma megvolt az első kalligráfia órám!!!!! Jelentem, nem derült fény arra, hogy eddig mélyen rejtőző…..
Hát ismét szia Mindenkinek! Már egy ideje nem foglaltam össze, mi is történt velünk, s nem is jelentkeztem, de sajnos nem olyan egyszerű itt netet szerezni. Mire például sikerült megbeszélni a portán, hogy kellene internet, kiderült, hogy valamiért az én gépemen nem működik, mert…..
Avagy Pekingben az élet szép... :))) Persze pluszban jön ehhez a szmog, pára, meleg, tömeg…. Az utóbbi pár napunk is erről szólt. A napok sajnos összefolynak, de próbálom szép sorjában összeszedni a dolgokat. Először is, miután Juli megérkezett, elmentünk az Ég…..
Sziasztok!Megvolt az első igazi turistáskodós napunk, jól le is fáradtunk... szóval most inkább hagyom a képeknek a mesélést. :))) Sikeresen elindultunk a legnagyobb melegben, pedig nem is aludtunk túl sokáig. Bevállaltunk valami zsömlében-tükörtojás-féle reggelit, aztán…..
Hát sziasztok kedves Mindenki!Indulásom előtt pár órával, kávéval a kezemben gondoltam közvetítem jelenlegi lelkiállapotom... Hát mit mondjak, soha nem voltam az a könnyen induló típus, de úgy érzem a mai nap túltesz minden hasonló élményemen. Aludni örülök ha olyan jó…..