Regisztráció Blogot indítok
Adatok
g-ko

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napra az MTI Fotóarchívumából válogattam Magyarország száz évét átölelő képeket. Méghozzá mindjárt két tucatot! Nézzétek csak! 1971. augusztus 12. Tisztek és újságírók figyelik a búvárkiképzésen résztvevő harckocsizó katonákat, a Magyar Néphadsereg egyik alakulatánál. MTI Fotó: Petrovits…..
g-ko 2022.04.25 16:12:54
@¿Qué tapas hay?: Azért e különbség, mert a közúti veszélyeztetés szándékos, addig a baleset okozása gondatlan cselekmény.
Az uniós tagállamokban pár éve lángra lobbant a pelenka, valamint a női higiéniai termékek után fizetendő forgalmi adó csökkentésének ügye, mely hazánkban is felmerült mint opció, de aztán elcsendesedtek az ezt forszírozó hangok. Most azonban ismét beszédtéma lett...
V. Naszályi Márta Négy lakás 2019.08.12 09:24:18
Miért volt bűnös felelőtlenség a négy önkormányzati lakás eladása?..
Kilencedikre nagyot köll gurítani a szarból is, tartja a közismert albán tévés mondás, és azzal folytatja, hogy egyébként csak szétkenődik a (mű)gyepen, amivel messze egyetértünk, sőt, szóval a lakókkal szemben nagy elvárások vannak támasztva. A műsorvezetéssel szemben is, a Belevalót a rutinból…..
Napjainkban újra reneszánszukat élik a retró sorozatok a tévében! Ami nem meglepő: a nosztalgia, életünk fontos része. És van is rá igény.  Holnap például a Julieta -indul a Tv2-n, 14:45-től. Főszerepben az Esmeralda sztárja, Leticia Calderon A közmédia M3-as csatornája több százezres nézőtábort…..
Van abban valami egészen egzotikus, hogy a kis magyar szórakoztatóipari piacnak köszönhetően simán celeb lehet az országos mentőszolgálat szóvivője vagy éppen egy toxikológus, mert egyszerűen Magyarország képtelen magától kitermelni érdekes közszereplőket. Most viszont a TV2 - ki más - átlépett egy…..
Az lenne a legegyszerűbb, ha a Viasat 3 új realityjét annyival le lehetne tudni, hogy Éden Hotel, csak hetiben, állandóan pucér szereplőkkel. Akkor meglenne a célközönség, mindenki tudná, mit kap a műsortól, aki igazán ütni akarná a lassított felvételben himbálózó herék miatt, az üthetné, és…..
g-ko 2016.04.26 15:54:03
Hogy lehet, hogy az a pihe-puha, babaillatú, mosolygó tündér másfél-két év múlva kifordul önmagából és vörös fejjel kiabálva veri magát a földhöz? Ha minden szót még nem is tud kiejteni, a „nem” már tökéletesen megy. Ennek örömére naponta ezerszer elismétli. Úgy tűnik, hogy semmi nem felel meg neki,…..
g-ko 2016.04.05 18:37:42
Attila még mindig trógerruhában, kurvaidegesen egy szállodába tart. Nem a feleségét keresi, az öccséhez látogatja éppen. Akkor ezek szerint nem a kokó a ludas a dologban, hanem a kívül szép, de belül szó szerint üres új lakás. A szálloda luxusa nem ismer határokat, a…..
Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Idaho és Hartley halott, Hunter pedig beszorult a roncsba. May érkezik motoron, de nem tud neki segíteni, mert nyomában a katonaság, inkább Creel nyomába ered. Az autópályán üldözi a lopott kocsin menekülő rosszfiút,  és már lőtávolba is kerül,…..
g-ko 2015.09.05 00:37:27
1945. Ausztria. Szorgos náci/Hydra kezek rakodnak teherautóra mindenféle műkincset egy titkos raktár udvarán. A kedvünkért két tányérsapkás beszédbe is elegyedik, amiből megtudjuk, hogy nem sokkal az Amerika Kapitány 1. része után járunk, a Vörös Koponya halott, a HYDRA pedig…..
g-ko 2015.09.05 00:27:49
Az NFL-özvegynél hamvakat kézbesítenek, a múlt héten Spencer pedig végre rávette magát, hogy elmegy és megnézeti a fejét, kell-e aggódnia a leépülés miatt. Alaposan be volt szarva a vizsgálat miatt, de ennél sokkal rosszabbul indul most a napja: villásreggeli Vernonnal meg…..
Az év tévés botránya, az Éden hotel egyik szereplője elleni erőszak ügye nem maradt annyiban, amiben a TV2 szerette volna. Mint ismeretes, az Éden hotel című reality egyik epizódjában egy Stumpf Nóra nevű szereplőt egy másik, Gábor nevű játékostársa vegzálta meglehetősen…..
g-ko 2015.07.15 16:36:52
@rambo13: ha jól emlékszem, ezzel foglalkozott akkor is amikor a TV2 leadta a tévében
A kérdés egyrészt teljesen bagatel, de ha már annyira belengették, hogy a rebootolt T69 bezony juszt se fog kétszer ugyanabban a szettben mutatkozni - hiába hipózzák ki háromszor a pataknál a costa ricai gyerekek - még jó, hogy kiemelt figyelmet szentelünk a gondosan válogatott ruha…..
  Hoppá, hoppá, hoppá, Gólemet már másodjára eresztették le a hegyről, csak aztén nehogy eltévedjen a pálmaliget tökegyforma fái között. Odabent nagy a tanácstalanság a színes borítékok végett, de nem is ez a lényeg, hanem az egyre idegesebb Milán, aki értetlenkedésével…..
g-ko 2015.03.18 12:24:18
@fosch9: szerintem Loki túlment a kavaráson akkor, amikor rátámadt ebben a stílusban snezire. Ha Snezi tényleg nem mondta Milánra, hogy gyenge,akkor viszont Béjvaccs kavar nagyon jól. Megroppantott egy párt, így - a többiek szemében - nem is lesz geci, ha Snezire megy rá ezek után.
Gólem zöld Tommy Hilfiger-ingben és kicsit hipófoltos(?) farmerban áll a villa előtt, az ízületek recsegve tiltakoznak minden mozdulat ellen, ma este fordulat gyön, mondja bárgyú vigyorral, bár lehet ez nála a természetes arckifejezés, az eddigiekből erre következtetek, ilyen fej…..
g-ko 2015.02.26 10:57:40
@Banyus83: jaja, kaktuszceremónia volt, az első napokban repült is valaki, de ott egymásnak kellett adni, kb mint a vv-ben a zöld kendő (csak itt nem volt kihívás meg párbaj)
Na, kérem szépen. Tessen eldönteni, hogy a pénteki Éden-adás hogyvótja mikor kerüljön ki a blogra. Két lehetőség van, szombat és hétfő. Szavazzon mindenki, MOST. ..
g-ko 2015.02.24 18:40:15
Ez elég beteg sorozat lesz, mert amiben a huszadik másodpercben smároló, zuhanyozó csajokat mutatnak, abban bármi megtörténhet. Van ez a szőke csaj, aki nagyon szeret fürdeni. Részben azért, mert megtisztul, és az jó érzés, részben azért, mert a vízben lehet játszani. Gyerekként…..
Az első arconpörgős bulikah Bezzeg régen… mondhatnám, de az igazság az, hogy ez a VV úgy kellett már, mint egy falat kenyér. Vagy mint VV Plasztik Dórának egy Tutti Frutti címlap. Igaz, hogy minden széria első hete a legpörgősebb (lásd: a Velociraptor lábkörmökkel megáldott…..
Nu. Van főcímünk, mutatjuk. Én frissítettem volna rajta, ha már a színvilágon sikerült ugye, de ne legyünk telhetetlenek, majd a tizennegyedik évadra összejön. Ami tegnap volt, nem fontossági sorrendben: Komisz mossa a szennyest Basszájba kúrómissziója/Vikcsu betenné…..
Egyszer minden jónak vége szakad ugye, így a tegnapi adással annyi volt a sulihétnek, legalábbis az érdemi részének, mert a záróvizsga és az utána következő buli az már csak a hab lesz a tudás tortáján. Valahogy egyébként pont a tegnapi rész volt az, amiből kiderült, hogy…..
g-ko 2014.03.08 22:16:35
@szmoti: nem volt kedve (sokat dumált mellé, de ez volt a lényeg)
Nagyon felpörögnek az események a nyomozás körül, Marty és Rust nemsokára eljut Reggie Ledoux-hoz, az elsőszámú gyanúsítotthoz. Ehhez azonban keresztül kell verekedniük magukat egy illegál bulin, egy sztriptízbáron. egy motoros klubon és egy fegyveresekkel teli gettón. Akciófilm…..
g-ko 2014.03.03 16:56:19
@Hüpna: Szerintem is egy random bírósági tárgyalás volt, nem hiszem, hogy a saját ügyében írta volna a jegyzőkönyvet a szeretője.
Ott folytatta Marty és Rust, ahol az első rész végén abbahagyták. Az eltűnt kislányról most nem volt szó, viszont alig negyedórát kellett várni az első csöcsös-segges szexjelenetért. Egyre durvább részletek derülnek ki Rust múltjából, aki kezdi magát az egész munkahelyével…..
g-ko 2014.02.20 11:56:28
@fofofo: csatlakozom, ez is nagyon jó volt, köszi.
Előre szólunk, egy ideig ettől a sorozattól lesz hangos a szaksajtó. Woody Harrelson és Matthew McConaughey két nyomozót játszanak, akiknek egy brutális gyilkosságot kell felderíteni. Azonban ez nem a szokásos "felveszem a napszemcsit, a háttérben pedig megszólal a Who"-kategóriás…..
Elöljáróban szögezzük le: kevés férfi van akinek jól áll a citromsárga farmer. Istenes Bence nem tartozik közéjük. Na, hogy ezt így letisztáztuk, foglalkozzunk a valóban lényeges dolgokkal, A Tragédia Napjával. Mert ugye a geci szerkesztők elszakították VV Alexát kis…..
g-ko 2014.01.24 15:20:46
@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: hogy ne legyen hiányérzeted, ezt keresd meg a youtubon: Avanti Popolo - Bandiera Rossa ( vmi miatt nem tudom linkelni)
g-ko 2014.01.24 15:51:34
@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: nincs mit :)
De akkor már inkább Pink Őrség
g-ko 2014.01.24 16:09:00
@Haynau: szigorúan csak poppolo tábor :)