Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lóspaci

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajónapló Csütörtök. 2018.05.17 22:43:50
Letakarítottam a feneket. Egészen rendben van. Van néhány mély karc, leverődés, sérülés a korábbi goromba kezelés eredményeként, de komolyabb géhiba, ozmózisos  felpúposodás, pláne táskás leválás sehol. A letakarításhoz nagyon egyszerű módszert alkalmaztam, miután nem volt kedvem sárban…..
lóspaci 2018.05.25 08:49:44
@A Tengerész: megszivtam az alternativ kencékkel.. ezért nincs a hajó még vizen. Kirozsdált a kiel, mert egy hajófelujitó ajánlott egy magyar vackot. Most TAR2 megy rá a lepucolt vasra, és arra az algagátló. Már volt 2 hónapot Fűzfőn a hajó. most is ott lenne ha a múltévi felujitás siker lett volna...
Tegnap sikerült némi tapasztalatot szereznem a boltban VFF próbálásügyileg. Nagyon fontos a pontos méret kiválasztása, ebben próbálok pár tippet adni.A különféle modellek nem tökéletesen egyformák érzetre, ha beléjük bújsz. Volt olyan, hogy valakinek 1 számmal eltért a…..
A Triumph hétvégén megindult az elmagyarosodás útján. (Nem, nem mentem vele tüntetni...) Kivittem Kareszhez, aki átnézi, megcsinálja, ami kellhet (első fék, kézifék, olajcsere), szerel bele aszimetrikus, E-jeles lámpákat (érdekes, hogy most sem angol, hanem amerikai fényszórói…..
lóspaci 2015.02.10 13:27:03
Egy Pirelli típusú felni érkezett hozzám, ez a felni eléggé kedvelt és ismert  a Volkswagenes  körökben. Az eredeti elképzelés szerint a P betűk ki lesznek polírozva és a külső részét kell feketére fényeznem.  A felni állapotából adódóan és mivel nagyon sok munka lenne…..
I. rész - Kalóriabevitel és élettartam Régóta és intenzíven kutatják, hogy milyen hatással van az elfogyasztott energia mennyisége az emberi élet hosszúságára. Állatkísérletek azt bizonyítják, hogy az öregedés legjobb ellenszere a kalóriakorlátozás. A genetikai…..
Elkezdtem az itthon fölöslegben álló zsák pénzek belapátolását a családi autóparkba. Tegnap vettem két sárvédőt a Xantiához. Ma megjött az első lámpa, és az alatta levő bajuszléc. Jövő héten esedékes egy lökhárító, meg az index, és ha minden jól megy, még egy ajtó…..
 A Holánszki pékség Pilisen található/ BP-től 45 km, 4-es főút/. Hagyományos módon, akácfával felfűtött kemencében, adalékanyagoktól mentes kenyeret sütnek.                                                                                 …..
A történet a következő:Angliában dolgoztam és a világ lúzereit, hülyéit, idiótáit összegyűjtő fórum, az utazas.com olvasgatásával múlattam az időmet. Szerencsétlenségemre hozzászóltam egy-két témához, aminek az lett a vége, hogy az ott látható és kitakarhatatlan/nem…..