Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toni Polster

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint egy válogatással jelentkezik vb-történeti sorozatunk, ezúttal a világbajnokságok történetének legbotrányosabb meccseit vesszük sorra. A kritériumrendszer ennél már nem is lehetne szubjektívebb, de próbáltuk úgy összeválogatni a lista résztvevőit, hogy igazán nagy…..
Az Ereszd el a hajam! második részében bátorkodtam bíztatni mindenkit, hogy lássanak el minket további beszámolókkal számunkra kevésbé ismert szórakozóhelyekről, bulikról.Nagy örömünkre a magyar blogszféra méltán elismert alakja, Reckl Amál is bejelentkezett egy saját…..
Miután hétvégén Vidic megmutatta, hogy annak idején miért is nem kellett a Fradinak és túltettem magam azon, hogy szeretett Manchesterem lemegy kutyába a Pool ellen, úgy gondoltam adok magamnak mégy egy igazi indokot az esti berúgásra ,megszemlélem hát a Debrecen-Nyíregyháza Spari…..
Vastagbőr Napi Kolompár 2009.02.23 11:01:00
Nincs mese, Kolompár Orbán hosszas hallgatás után visszatért a köztudatba. Újult erővel veti bele magát a gaz raszisták elleni küzdelembe. Kezdte azzal, hogy a magyar könyvelői nyúlták le az alapítványi pénzeket, majd jött az a megszólalása, hogy a parlamenti pártok felelősek…..
Délelőtti szabály: ne ismerkedj piásan. Ha ismerkedsz, ne csodálkozz! szia! ha gondolod, javíts bele és tedd ki, ha nem töröld nem gond :) az a baj, hogy én ismerem az illetőt és tudom, hogy zajlott a jelenet...úgy más mint elmesélve leírva idegeneknek.... Egy leépítős mondatot…..
Úgy alakult a forduló, mintha Mourinho rendelte volna meg az eseményeket: hat ponttal meglépett az Inter, köszönhetően a Milan palermói pofára esésének, ezzel Ancelottiék átengedték a második helyet a Regginát igen eltángáló Juventusnak. Kicsit szétrázódott az élmezőny is, de…..
A blog történetében még nem volt olyan poszt, ami Angliához kötődött volna, és jól végződött volna. (Mondjuk olyat mér küldenének nekünk?) Én csak annyit szeretnék mondani: ne higgyetek egyetlen angol pasi szavában sem! Sziasztok, Pár hete olvasom a blogot és eszembe jutott…..
Szombaton négyen, hétfőn egy nő, kedden egy 21 éves fiatalember haltak meg, mindannyian herointúladagolásban. Arról persze a rendőrségnek fogalma sincs, hogy az áldozatok túlságosan szennyezett avagy túlságosan tiszta heroint fecskendeztek be maguknak.A rendőrség csak tapogatózik,…..
Paul Gascoigne - Dennis Rodman és Gerorge Best egyszemélyben. A sors szomorú apropót szolgáltatott, hogy hasábjainkon újra feltűnjön Gazza, Anglia bohóca (Clown Prince of England). Sok hasonló futballsztárhoz hasonlóan ő sem tudta feldolgozni a gyerekkori traumákat, összeegyeztetni a…..
"Az életem úgy alakult, hogy a zsidóságom akaratlanul mindenütt jelen volt. (...) Ez problémát sosem okozott (vagyis mint később kiderül, egyszer azért mégis)." Ezzel zárom a hetet, sziasztok!Sziasztok, az én történetem egészen friss, úgyhogy gyorsan kiírom magamból,…..
Azért mindig a Belga mondja meg a tutit az életről: "Az a baj, kell valami? / Kell valami? szol valamit, az a baj? / Nem, nem iszok semmit, az a baj. / Az a baj, hogy nem iszol, és az a baj, hogy nem iszok." Most akkor ki fizeti a koktélt fényes nappal? És kajajeggyel vagy…..
Megtaláltam a kedvenc levélírómat: 1, 3 csodás sztorival lep meg minket 2, mindegyik történetéből lehet tanulni 3, Ha férfihatározót kellene írni, akkor ez a 4 szereplő helyet kapna, az tutid: Zsebadonisz, a Gebe, az Anyagias Fiú és végül Johnny Bravo. És azt hiszem, a látszat…..
Egy erős filozófiai bevezetővel leírt szerelemi történettől nem várunk mást, csak Heideggert, de azt itt nem kapunk, mivel levélírónk a filozófia alapjaival kezdi: születés, halál, anál, muhaha.A Jankkovics-Szemadám szimbólumkönyv szerint is a tűz a szerelem régi metaforája,…..
Éjjel a Super Bowlon senki nem szakított - jelentem. Ezzel az infóval talán sikerül valamit helyrehoznom a reggeli baki miatt. Verespálné finom stílusban üvöltözött velem, amikor én még mindig a Giants győzelme miatt sírtam. Ha valakit érdekel Verespálné artikulátlan üvöltése,…..
A videót azoknak küldjük akiknek nincs iWiW-es hozzáférésük. Így talán kaphatnak valamit ők is az igazi iWiW-es életérzésből.   - Búvárné - Hoff.hu - Gyilkos humor - Span és én - Lali szülinapi ajándéka - Jó mi? Jó hát - IFA TETKÓ!!! - Citadella - A csajok…..
Ne is kérdezzétek miért, de nem voltunk jelen az idei popipari szemlén, a hazai Grammyn, a múlt héten lebonyolított Fonográfon (a Velvet ott volt, legyen ennyi elég). Eszünkbe se jutott volna foglalkozni az Arany Zsiráfból Arany Mikrofonná szofisztikálódott nyálveréssel, ha nem…..
Toni Polster 2008.02.01 09:19:31
Rosszindulatú Vászka · globalicum.blog.hu 2008.01.31. 14:03:12

Ja,vagy pedig:

a bevándorló bére csak halál lehet, el kell innen üldözni a niggereket:))

megvan vkinek a komplett szöveg?
De őszintén, kedves férfi olvasóink, hányszor hallotuk ezt? De hányszor? Számoljunk: ha mindenki csak egyszer, már az nagyon sok. Pedig mindannyian rengetegszer hallottuk. Ennél örömtelibb, hogy egyre profibbak a blog olvasói, például már lídet is írnak, mintha a Havas Henrik…..
A szerelem olyan, mint Rambo utolsó akciója. Nem akarsz bizonyos dolgokat megtenni, de szükség van rá. Ilyenkor mit csinál a férfi? Megélezi a harci kését, befesti az arcát és hosszú, loboncos fürtjeit piros kendővel rögzíti. Keveset beszél a férfi ilyenkor, főleg belülről fáj…..
w Ki fizeti a kérészt? 2007.12.10 05:30:00
Az, hogy a környezetvédők általában romantikus-idealista szövegekkel, fogalom nélkül lépnek fel, még nem jelenti, hogy a környezetvédelem hülyeség volna. (Hasonlóképpen: bár a militarista jelszavakat többnyire furcsa emberek adják elő, ebből nem következik, hogy honvédelem nem…..
Mit is mondhatnánk. Ismerjük a tanár-diák szerelmet, tudjuk, milyen egy kulturálisan érzékeny lánnyal járni, ezért megértjük a sztorit beküldőt. A Tágra zárt szemeket mi is nagyon szeretjük, de hogy ennyire beinduljon valaki tőle, az érthetetlen, hiszen Tom Cruise szerepel benne.…..
w Milyen málác? 2007.10.25 08:00:00
Hiába keseríti meg milliók mindennapjait, hiába tud róla mindenki, a magyar politika a mainstream sajtóval karöltve söpri szőnyeg alá. Mintha nem is lenne ilyen. Mintha a statisztikákból nem látszana napnál világosabban, mi a helyzet. Kár tagadni: a fonyi fatolvaj, az olaszliszkai…..
Nincs új a napa alatt, csak jönnek, csak jönnek a szebbnél-szebb sajtóközlemények. A legjobbakat persze a mérhetetlenül sötét hazai popipar tudja produkálni. Alexandra - Startugrásra készen a magyar Beyonce Alexandra első látásra egy rendkívül csinos, az átlag tinik életét…..