Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zutolsó

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól indult Áder János – vélhetően az elődjéénél hosszabbra tervezett – elnöki ciklusa. A Nemzet Első Polgára, a humorérzékéről és laza, barátságos stílusáról messze földön ismert államférfi a Székely himnusz eléneklése közben elmerenghetett pár percet a Parlament…..
Igen nagy fába vágtuk a fejszénket, amikor a rendszerváltás utáni Magyarország tíz legocsmányabb eseményét próbáltuk rangsorolni, hiszen a Harmadik Köztársaság teljes története nem más, mint ocsmány pillanatok feszes sorozata. Gyalázatos volt a kikiáltása, annak körülményei…..
Elnézést, egy kis tévedés történt. Orbán nem Chavez, hanem Thatcher, Magyarországon mégsem a fasizmus, hanem a neoliberalizmus tombol. Legalábbis a francia állami rádió veterán sztárriportere, Daniel Mermet szerint, aki nyolcrészes riportsorozatot készített Magyarországról.…..
zutolsó 2012.03.05 12:10:45
@senior bondholder (1st 2 get paid):

TGM közel azonos "színvonalon" van, mint a nagybecsű Kertész Ákos..Az, hogy a magyart nem ismerik Európában, hogy erről az országról többnyire csak felszínes és nem helytálló információi vannak a külföldnek (és egyáltalán nem csak a mai gazdasági-politikai helyzetet illetően), az bizony javarészt a TGM féléknek köszönhető.
zutolsónak ami van, az nincs 2010.10.23 23:29:00
Indulj el egy úton, én is egy másikon, Hol egymást találjuk, egymásnak se szóljunk Aki minket meglát, mit fog az mondani, Azt fogja gondolni, idegenek vagyunk. Idegenek vagyunk, szeretetet tartunk, Ahol összegyűlünk, ketten szeretkezünk. Te túl, rózsám, te túl világnak…..