Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Denken

19 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénzt szedni nem őrzött parkolásért pofátlanság, ha pedig még adót is csalnak vele, akkor duplán. Zoz a Velencei-tónál futott bele egy kis okosságba:A hétvégén volt szerencsém egy napot a Velencei-tó partján eltölteni. Kocsival érkeztem, és egészen konkrétan itt tettem le az…..
Rövid intermezzo EU tanmese 2013.05.13 21:29:06
Immár 10 éve hogy megszavaztuk EU tagok szeretnénk lenni és ebből következően 9 éve tagok vagyunk. Ennek élvezzük előnyeit szenvedjük hátrányait, használjuk is meg nem is lehetőségeit. Hogy senki ne vegye magára másénak érzett ingét: a szavazásra jogosultak 45,62%-nak 83,76%-a…..
Szeretem a sört, nem is nagyon tagadhatnám le, főleg az előtt nem, aki mostanában benézett a csomagtartómba. Pár hete ugyanis három jókora kartondobozban több száz sörösdobozt zörgetve közlekedek. Nem bírtam már tovább elviselni a temérdek dobozt a garázs sarkában, egyrészt,…..
Rövid intermezzo A fele elfogyott 2010.05.16 23:41:00
Jeremy Legett - A fele elfogyott        Az olaj el fog fogyni! Tulajdonképpen ezzel már mindenki tisztában van, a kérdés csak az hogy mikor? A geológus szerző, aki professzorként, kutatóként és olajipari tanácsadóként is dolgozott, valós körültekintő…..
Két érzés viaskodik bennem az Audi új, a Super Bowl alatt debütált rekláfilmjét nézve. A reklámos énem örül, mert a kampány kifejezetten viccesre sikeredett. A környezetszennyezőkre lecsapó zöld rendőrség gondolata már eleve hatalmas, de a filmbe csempészett kis poénok tovább…..
ágy - asztal - tv Elbetonosodás 2010.02.13 10:47:00
Share | A lakberendezésben is, akár a divatban, jönnek-mennek a trendek: előfordul, hogy amit pár éve még mindenki hájpolt, mára kissé ciki lett...avagy fodítva, olyan anyagok, textúrák kerülhetnek a nyitottabb szemléletű megrendelők otthonaiba, amiről régebben…..
A Spotter blogról vettem át a sztorit. 1993-ban az orosz államadósság fejében 28 darab MIG-29 Fulcrum vadászgépet szerzett be a magyar állam. 1993-ban ez 800 millió dollárba került. 1997-ben már csak 20 aktív gép üzemelt, majd csak 14 gépet tettek NATO-kompatibilissé. 2005-ben…..
autózz! Hülyeség az egész M0? 2009.01.02 15:46:00
Gondolom, Olds mobil valahol Észak-Buda környékén lakik, mert kicsit egyoldalúnak érzem a levelét, mintha úgy jellemezné a fővárost elkerülő körgyűrű elkészült részét, hogy annak van egy bejárata, meg egy kijárata a másik végén és az egész csak egy bazinagy fölösleges…..
Földhöz ragadva Fény 2008.11.28 11:40:00
Nagyon hosszú volt a nyár, a nap felperzselte a tarlót. Mikor az égerfa erdő eldobja levelét, és csak dúsmagvú tobzai maradtak az ágakon, nekifogunk feltörni a földet. Apám az öreg bivalyokat fogta be a régi faeke elé. A két jószág nagy szemekkel nézett hátra, ahogy apánk…..
Denken 2008.12.26 23:30:20
Sose bírtam az amerikaiakat. Amikor legutóbb megtámadták Irakot, valahányszor amerikai turisták mentek el mellettem az utcán, drukkoltam, hogy csak kérjenek tőlem útbaigazítást, majd én eligazítom őket a jó büdös franc felé, szemét hentes banda! Nem mintha Szaddam Husszein a…..
Breaking News: Göncz Kinga él, mozog, dolgozik! Mivel úgy érezte, nem sok tennivalója akadt, mert a környező országokban a magyarok helyzete csodálatos, mesébe illően jobbra fordult, Szlovákiában Slota minden hétvégén halászlét főz Bugár Bélával, Romániában az autónómia…..
Esőerdők vs. szarvasmarhatenyésztésBrazília az utóbbi időkben a világ egyik legnagyobb marhaexportőrévé vált. Oly mértékben, hogy néhány év alatt még szinte az EU-t is kiszorította az élő szarvasmarha export piacáról. Ismert ugyanakkor, hogy a marhatenyésztés jelentősen…..
Esőerdők vs. fakitermelésAmazóniában a fakitermelés és az erdők írtása sokkal drámaibb méreteket öltött, mint azt a hivatalos szervek felmérései mutatják. Műholdfelvételek elemzése alapján az Amazonas-medencéről készített űrfotók azt bizonyították, hogy az erdőirtások…..
„[...] Mert mi vagyunk az egyetlenek, akik a közélettel szemben teljesen közönyös embert nem visszahúzódónak, hanem semmirekellőnek tartjuk, s amiként ez helyes is, mi magunk döntünk és tanácskozunk ügyeinkben, abban a meggyőződésben, hogy nem a vita akadályozza meg a…..
autózz! Beleszállt a kocsisorba 2008.08.24 07:27:00
Érdekes esetleírást küldött nekünk István, szerinte ugyanis nem feltétlenül egyértelmű, hogy a balesetben ki volt az elsődleges hunyó. Tény, hogy az elöl haladó ok nélkül satuzó is hibázott, de ha ketten meg tudtak állni mögötte, akkor felelős-e ő azért, ha az utánuk…..
 „Jó lenne látni a fővárost, mielőtt meghal az ember. Legalább egyszer.”    Ez egy idézet egy besencei férfitől. Besence egy falu Baranyában, az Ormánság peremén. Az ország peremén. Budapesttől 254 kilométerre és végtelenül távol tőle.  Ez egy…..
Vastagbőr Ehhez is van képük 2008.05.23 12:00:00
Újabb szörnyű tragédi borzolta, a már vérhez, szenvedéshez szokott kedélyeinket. A zebrán elgázoltak egy babakocsit toló nagymamát. Mindketten életüket vesztették, a nagyi és a 22hónapos unoka is. A Blikk főszerkesztőségében már a tenyerüket dörzsölgették, megint egy…..
A divat nem mindig logikus. Az újabb politikailag korrekt divat az előítéletek elítéléséről sem az. Ettől még népszerű és elfogadott. A moonbat ostobaság belátásához nem kellene nehéztüzérség, de az érvelés öröme végett segítségül hívjuk Thomas Bayes-t is: Nemhogy a…..
Ez egy szélsőségesen szubjektív blog, így nem kertelek: szerintem súlyos hitelességdeficitre utal, hogy a fenti kép megjelenhetett az ismert hírportál címlapján, tényként beállítva, hogy a szőrös főkummunista a felvételen éppen halat szigonyoz. Megengedve, hogy az orángután…..
    Vannak egy páran ebben az országban akiknek oly rémképek gyötrik álmaikat, hogy amely vasúti vonalon leállítják a menetrendszerű személyszállítást, ott bizony még a sineket is felszedik, s ezért úgy vélik jó ötlet kitartani a minimális forgalmú járatokat.…..