Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hell-icon

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valahogy kifutottam az őszből, na. A világ biztos tele van olyan emberekkel, akik a holnap problémáival foglalkoznak, én többnyire a ma kérdéseire keresem a válaszokat. Így nem eszem, amikor nem vagyok éhes, nem alszom, amikor nem vagyok fáradt, és nem veszek téli ruhát, amíg be nem…..
Kati eléggé meglepődött, amikor 3 héttel az idei éves elszámolás után levelet kapott az ÉMÁSZ-tól, amiben visszamenőlegesen 110 ezer forint tartozást szeretnének rajta behajtani karácsonyig. Tudjuk, mi jár annak, akinek visszamenőlegesen jár? A kurva anyja, az.Előzmény: 10 éve…..
Hell-icon 2010.12.20 10:57:23
@ALW:
"Ha tudnád, hogy Szegeden mekkora divat ez! Karácsony és nyaralás előtt hihetetlen mértékben megszaporodik a hirtelen előkerült fantomtartozások száma! "

Problémát lehet egyszerűsíteni, ha szépen beballagsz a Démász ügyfélszolgálatára, közlöd, hogy szerződést szeretnél módosítani, mert havi bejelentés alapján szeretnél fizetni.
2 éve mi is ezt csináltuk azóta semmi gond. Telefonos bejelentés havonta, ahol rögtön ki is kalkulálják mennyi lesz az adott havi fogyasztásod után a számla összege. Tehát tudsz kalkulálni.

De háborogni mindig egyszerűbb... :)
 Különösen a falvakban jellemző, hogy egyesek sportot űznek a támogatásokkal való visszaélésekből, papíron elválnak csak azért, hogy magasabb családi pótlékot kapjanak. Ez a gyakorlat különösen igazságtalan azokkal szemben, akik elveszítenek egy szerető férjet, egy…..
Prolik vs lófők! Csodásan abszurd backdoor kommunikációs csatáról értesültünk a Tumbleren, borosjulinál. A sztori eleve klasszul kezdődik: Szeged egyetlen szánkózódombjára egy betripezett óriásműlesikló Apró Juhász János építész, helyi önkormányzati képviselő 8…..