Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lesszi

1 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Samuel Kim Music nevezetű YouTube-csatorna igencsak nagyot megy mostanában a világszőttesen. Pár nappal azután, hogy a fél internet a középkori hangszerekkel előadott Star Wars-zenén pörgött, a Star Wars-zenét más és más stílusban áthangszerelő csatorna felrobbantotta az internet maradék felét a…..
lesszi 2020.08.23 11:19:02
@MAXVAL bircaman közíró: mi volt benne szánalmas?
Mielőtt elküldenénk önöket alapanyagot vásárolni, ismerkedjenek meg az építési fűrészáruk változatos fajtáival. Ezek vagy eleve építkezéshez valók, vagy olcsóbb alternatívát jelentenek barkácsoláshoz. A különféle lambériák, táblásított termékek, polcok, profilok…..
KitchenPorno Zacskós rántotta 2015.02.20 05:00:00
Régebben mindig elcsodálkoztam azon, hogy az amerikai főzős műsorokban a scrambled eggs-t (magyarul rántotta) az egyik legnehezebb ételnek tartják. Aztán elkezdtem csinálni az amerikai receptek alapján, de mindig valami gezemice lett belőle és nem egy krémes finomság. Aztán megleltem…..
lesszi 2015.02.20 19:47:24
A kínai nagy fal az emberi akarat és elszántság építménye. Kétezer éven át épült, hogy megvédje Kínát a támadó nomád törzsektől, többek között a hunoktól. A világ leghosszabb építménye, méretét viszont szinte lehetetlen meghatározni. Jelenleg kb. 7200-8800 kilométerre…..
vonatmagazin Megnyílt a Miniversum 2014.05.15 20:22:49
Na jó, a cikkem írásának pillanatában még nem, de holnaptól már bárki által látogathatóan igen. crash-sel kaptunk meghívót az építőktől a mai sajtótájékoztatóra, amelyen sajnos csak én tudtam résztvenni, bár nekem se sok idő jutott, elvégre munkanap van és mi nem az…..
lesszi 2014.05.16 16:23:46
@czjanos:
és valóban :D :D
Persze elhiszem, hogy a törvény betűje szerint semmi kivetni való nincs ebben, de nekem akkor is bántja a szemem.   Először is baromira zavar, hogy miközben tilos dohányt reklámozni, dohányboltot simán lehet (miközben ugye az egész trafikozásnak az lenne a lényege papíron,…..
Én úgy tudom elképzelni, hogy ment a fedlapszállító teherautó, de eléugrott egy kiscica, és a sofőr hirtelen fékezett, így egy csomó fedlap lerepült. Sajnos közvetlenül mögötte ment egy úthenger, amit egy vaksi ürge vezetett (talán az, aki útburkolati jeleket festett a…..
Az, hogy az ember furcsa elfalazott dolgokat talál egy használt ingatlanban, nem éppen mindennapos, de azért nem példa nélküli. Ott van mindjárt a cinkotai asszonyirtó esete, ahol a felújításkor döbbentek rá, hogy az előző lakó hét bádoghordóba forrasztott női holttestet…..
lesszi 2013.11.14 12:41:50
Egyelőre általunk ismeretlen okokból, de 8,2 millió dollárért megvette a Bel Air-i házával szomszédos ingatlant Michael Eisner, a Disney közel két évtizeden keresztül regnáló elnöke. Michael Eisner igazi legenda Hollywoodban, hiszen 1984 és 2005 között ő volt a Disney…..
lesszi 2013.01.01 19:38:32
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

egy paraszt azért még maradt ott az ő személyében.
Ha már Újév és macskajaj, akkor mi mással is kedveskedhetnénk (feltehetően kissé talán megviselt) olvasóinknak, mint 2012 legjobban sikerült macskás képeivel. Nem is szívesen szaporítjuk a szót, mert saját tapasztalatból tudjuk, hogy az év első napján az ember a legszívesebben…..
lesszi 2013.01.01 19:03:31
Szakított az eddigi hagyománnyal az Országház (vagy a kormány), és nem állított karácsonyfát a Parlament előtt a Kossuth téren. Tavaly egy 18 méter magas lucfenyő érkezett Erdőhorvátiból, 2010-ben Felsőcsatáron vágtak ki egy mintegy 16 méter magas fenyőfát, hogy az ország…..
lesszi 2012.12.18 19:11:57
@reszeg tengeresz:

biztos jobb ez a orbánc fidSS führer ugye???
Szállodák, kaszinók, élményparkok, bevásárlóközpontok, Formula-1-es pálya, luxuslakások - Dubai és Las Vegas reszkethetnek, mert olyat, ami Dél-Koreában készül, még nem nagyon látott a világ. Nem akármilyen vállalkozásba fogtak Dél-Koreában, ahol egy hatalmas várost…..
lesszi 2012.11.11 15:14:09
Jonathan Legear aTerek Groznij középpályása nagy sebességgel belehajtott egy benzinkút üzletébe. Óriási pusztítást rendezett vasárnap reggel Jonathan Legear Tongeren város egyik benzinkútján. Az üzlet biztonsági kamerája rögzítette, ahogy a belga játékos Porschéjával…..
Lassan egy évszázada rendeznek Miss America szépségversenyeket. Bár az akkori vetélkedések sokban hasonlítottak a maiakra, a szépségideál azóta nagyot változott. Most megmutatjuk milyen volt a szépségideál száz éve. Először 1921-ben rendeztek Miss America versenyt Atlantic…..
Ma Magyarországon körülbelül százezer ember él hitellel a fizetésképtelenség határán. A kormány semmit nem tesz, naponta lakoltatnak ki embereket jogszerűen, de minden emberség ellenére. A kép illusztráció, nem az esetet ábrázolja A rohamrendőrség bevetésével…..
lesszi 2012.07.02 16:13:33
@Pendemonda: nagy tudású előbb talán olvasnál utána kárognál.

""A kép illusztráció, nem az esetet ábrázolja"" ott van a kép alatt a szöveg...
Tisztelt Blog,   Amiatt írom levelem, mert utóbbi munkahelyem felháborító volt. Egy székesfehérvári közepes nagyságú cégnél sikerült elhelyezkednem, amely hőmérséklet szabályozók gyártására specializálta magát fűtő- és háztartási készülékek számára.Eseti…..
lesszi 2012.03.03 15:12:35
@sorica123:
nem leszel szebb ha a szádból mocsok árad :)
szánalmas :):):)
lesszi 2012.03.03 15:44:03
@barbie83:
tökéletes :):):)
Háromhetes szünetre vonul a Barátok közt, írja az origo. Az RTL Klub szappanoperája, amiről kiváló hogyvoltokat lehet olvasni itt, január elejéig megy pihenőre, mert válság van emberek, és az RTL Klub is ott spórol, ahol tud. Az idei utolsó adás december 12-én kerül…..
Régi, jó barátunk, Gyuri (tudják, ő az a furcsa srác a döbbenetes motorjaival) küldte az alábbi képeket. Csehországi barátjától kapta őket, nem is tudom, mit lehetne tanulságként levonni belőlük. Az biztos, hogy a mopedautók konstrukciós sajátossága a pillekönnyű műanyag…..
lesszi 2011.09.22 18:20:35
2011-ben végre elérkezett a pillanat, hogy a GIMP fejlesztői ráébredtek: nem jó úgy dolgozni a programmal, hogy rengeteg ablakunk hever szanaszét az asztalon. Külön volt eddig minden: az eszköztár, a rétegek, maga a kép szerkesztőfelülete... Ettől szinte használhatatlan volt, ha…..
A szombati Fehérvár FC–Dunaújváros NB II-es labdarúgó-mérkőzés 88. percében pályára lépett a fiatal tehetség, Orbán Gáspár. A számára jutó 120 másodperccel ügyesen sáfárkodott, volt egy rövid sprintje, egy jó passza, és közös erővel szerelte az ellenfél…..
 Közérzeti anyagunk következik. Az MSZP miskolci tüntetése egy demokratikus ország, demokratikus megmozdulása volt. Az ellenzék Magyarország kormányának távozását követelte, mert szerintük minden eredendő rossznak Orbán Viktor az oka. Nincs ebben semmi különös, mit is…..
lesszi 2011.06.23 17:15:53
@Loyal - www.loyalmunkaruha.hu:

remélem anyád is közöttük lesz...
  Tegnapi ígéretünknek megfelelően íme egy kis színes-szagos-füstös videóösszeállítás a rendvédelmi dolgozók tüntetéséről. Az esemény egyébként nekünk bejött, demokratikus chartás nénis rendezvényekhez szokott lelkünknek jól esett, hogy végre hozzánk is elkezdett…..
lesszi 2011.05.07 16:18:40
@zachar:

nem neked nem tőlük hanem mindenki mástól kell félned. és a saját trágya politikusaidtól....
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. A nagy sikerű őszi hamburgersorozatunk után most a gyrosokkal térünk vissza, ami ekkora dózisban kész öngyilkosság: a profik szerint még burgerből sem lehet normálisat kapni…..
Egyiptomban, nyugodtan mondhatjuk, forradalom van (akár sikeres lesz, akár nem). A hatalom már nem képes betartatni a kijárási tilalmat, a pártházakat a nagyvárosokban felégették, a rendőrség sok helyről visszavonult, a hadsereg lojalitása kérdéses. Miközben izgatottan követjük…..
Megszoktuk már, hogy a kereskedelmi tévékben előbb vannak a leszúrta, feldarabolta, halálra gázolta és felgyújtotta szavakkal kezdődő bulvárhírek, minthogy mi fontos történt aznap a nagyvilágban, de arra azért nem sokan fogadtak volna, hogy a hétfői nap legfontosabb híre, a 35…..