Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KZ

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A Tv2 ráfaragott 2006.11.04 20:54:00
A rettegés arénája megy a Tv2-n. Nem a Vörösmarty térről mentek át a tüntetők randalírozni a BS-be (bruhaha), csak elindult az amerikai akciófilm. Tom Clancy poszthidegháborús kémsztorija a budapesti zavargások, és még inkább a Megatánc helyett. A csatorna utcai harcokra…..
KZ 2006.11.05 05:45:03
 A Zugügyvédnek megküldték egy a közelmúlt zavargásaival kapcsolatban született bírósági ítélet fellelhetőségének a helyét. Már a tényállás körülírása is izgalmas, de érdemes a teljes szöveget végigböngészni: K. T. eljárás alá vont személy a rendőrségi…..
A helyzet komoly: tokás szalonfasiszták üvöltenek forró nyálat fröcsögve, röghöz kötött idióták tombolnak, már csak egy kiadós lakosságcsere-egyezmény hiányzik, hogy tényleg 1947-ben érezhessük magunk, de talán éppen ezért kéne végre egy jót röhögni ezen az a…..
Egy olvasónktól kaptuk az alábbi képet, ami előtt mi ugyanolyan döbbenten állunk, mint ő, vagy valószínűleg Önök. Olvasónk a képhez annyit tudott hozzátenni, hogy az újpesti piac mögött fotózta. A környéket nem ismerő városlakók kedvéért elmondjuk, a piac nem valami…..