Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PestiSrác

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux kritika: godzilla (2014) 2014.05.12 23:15:00
- SPOILERMENTES - Valamit mindig eltusolunk. Abban nagyok vagyunk. Például egy (valójában nem létező) japán város atomerőműjének összeomlását is egy földrengés nyakába lehet varrni, mert arrafelé amúgy is nagyon virgoncak a tektonikus lemezek. Ám az exerőmű biztonsági…..
PestiSrác 2014.05.13 00:22:34
PestiSrác 2014.05.13 00:28:31
@Zalaba_Ferenc: ez ahhoz kepest, hogy mi megy nyaladzas szinten egy atlagos cgi filmben manapsag, lofutty nem volt :)
Hármam, ugyanarról, háromféleképpen. A True Detective fináléja megosztotta a sorozatfüggőket, legalább annyira, mint a Lost utolsó része, vagy a Maffiózók befejező 8 másodperce tette. Perszehogy az Indexen belül is kialakultak a frakciók. Triplakritika. Ezek a kérdések maradtak…..
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
Valamikor 1981-ben, a 18 éves James Alan Hetfield meglátta Lars Ulrich 17 éves dán fiatalkorú hirdetését az egyik helyi újságban, és válaszolt rá. Kb. ilyen egyszerűen alakult meg a Metallica, igaz, az első találkozás után kellett még pár hónap, mire ’81 októberére…..
PestiSrác 2011.10.31 21:39:04
@PestiSrác: hozott, sorry
PestiSrác 2011.11.01 11:41:56
@karikaV43: gondoltam, hogy valaki előhozza a gunst, jó felvetés igen, de szerintem guns nem játszik metált (ők az amerikai tinglitangli keményebb verzióját adják elő) és a nem is hagytak nagy lenyomatot a metál hadszíntéren, királyságuk is pünkösdi volt.

a fekete albummal azonos időben kijött use your 1-2 kereskedelmileg nem lett olyan sikeres, mint elődje, s a fekete album is jobban ment.

a monsters of rockos felvetés is jó, de ha belegondolsz 91-ben, a fekete album meg nem robbant be teljesen, így nem meglepő, hogy az acdc volt a headliner. 93-94 táján már más szelek fújtak volna.
Slayer, Megadeth @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.04.08. Nagy dolog ez, feleim, hogy a metál beveszi a BS-t – Slayer volt már Szigeten nagyszínpados, de a fesztivál mindig más, most majd elválik, tud-e annyit önállóan két ekkora banda. Kint nincsenek sokan. Bent se,…..
Megérkezett a Bold-széria legfiatalabb tagja hozzánk, már üzembe is helyeztük a telefont, és átköltöztünk rá, hogy mostantól néhány napig nyúzzuk, próbálgassuk. Elsősorban arra vagyunk kíváncsiak, hogy a Torch után az OS6 kezelőfelülete mennyire használható a…..
PestiSrác 2011.03.10 16:13:53
Csak egy koncertet tudott adni a Slayer abban a különleges felállásban, ami Jeff Hanneman gitáros baktériumos fertőzése miatt kellett összehozni minimum a zenekar ausztrál turnéjára. A zenekar szombaton Brisbane-ben játszott a helyettesítő Gary Holt Exodus-gitárossal (rossz…..
A Nokia mától fő smartphone stratégiáját a Windows Phone 7-re alapozza. A két cég szoros együttműködésben, közös fejlesztéssel próbál az iOS és az Android nyomába eredni - ezt jelentette be a két CEO. A Nokia tehát feladja smartphone platformépítési startégiáját, és…..
PestiSrác 2011.02.11 13:14:30
@vagodeszka: ha leesnek a vasak árai, a wp7 simán leköltözik az alsó szegmensbe is. nincs az olyan messze.
Lángoló Gitárok Heti Accept 2011.01.28 14:00:00
Sok volt ez a hét, sajna a napi acceptelés kiesett a fejemből (nem káptalan), de sebaj, most pótoljuk, ráadásul pár egészen friss felvétellel, amik a zenekar január 25-én adott svájci buliján készültek. Az (igencsak fasza) setlist után jönnek a videók.     ..
Még mielőtt bejelenthettük volna itt a Lángoló Gitárokon, hogy Manowar-koncert lesz Budapesten, már meg is hiúsult a buli. A szervező közleménye: "Hiába egyeztettünk hosszan és kitartóan, az előzetes hírekkel ellentétben mégsem lesz Manowar-koncert Budapesten márciusban,…..
Joe Satriani @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.11.08. Amikor a XII. században Európa-szerte nekiláttak a jónépek istenigazából a gitár elődjének számító húros hangszereken muzsikálni, még csak nem is sejtették, mit szabadítanak a világra. Joe Satriani a tegnap esti…..
Accept – Blood Of The Nations (Nuclear Blast) 1986-ot írunk. A kisszobámban ülök, a falon ronda, virágos tapéta, a padlószőnyeg sötétkék, valamelyik sarokban ott van rajta az a folt, ahová Fricike nyulunk odavizelt egyszer, és már soha többé nem lehet eltüntetni. Tesla…..