Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Motorola

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Azért a kijárási korlátozások és önkéntes karanténba vonulások idején azt mondani, hogy a csomag címzettje többször sem volt otthon, hát ehhez kell pofa. Az Express One futárja elvileg járt Dávidnál, de erről sem Dávid, sem a bejáratot figyelő kamera nem értesült. A csomag története elég…..
Motorola 2020.04.30 07:15:48
@ebella: Hihetetlen, de nekem sem volt gondom az MPL-el. Egyedül ők 100 százalékosak. A Transoflex négyből háromszor visszavitte külföldre a csomagot. A GLS most másodszor szerepelt le, ugyanezt tette. Senki nem keresett, papíron háromszor próbálta kézbesíteni.
Egyre trehányabbak ezek a cégek.
Névvel visszaélni egyszerű átverésnek tűnik. Végy egy megtalálható, ismert webshopot, kicsit alakítsd át a nevét, esetleg rakd bele az ÁSZF-be az eredeti céget és már várhatod is az eltévedt vásárlókat. Ez történt a Prime Home bútorbolt esetében is, akik először meglepődtek a vásárlók…..
via GIPHY Judit az alza.hu-n vásárolt menő Krups kávovarja sajnos egy hét után vadný. Az ember joggal várja el egy ilyen géptől, hogy az atomvillanás után is rendes habot készítsen, és ha ez mégsem megy, irány a szerviz. Juditék így is tettek, újra és újra, pontosan háromszor. A visszaérkező rossz…..
Motorola 2020.04.08 16:27:41
@Head Honcho:
Pedig ők is V4-ek, testvérek. Összejárnak a vezéreink minden héten. Ebben a kis családban illik egymás nyelvét beszélni :)
Fedélzeti kamerás poszthoz való illusztráció aztán van bőven. Hosszú időre el is merültem bennük és most, hogy megnéztem egy halom autópályán készült balesetes videót, a karantén is sokkal jobb hely lett. Na szóval fedélzeti kamerás levél érkezett, amilyen eddig sose volt, úgyhogy nagyon számítunk a…..
Motorola 2020.04.07 13:43:01
@Nemosztokmegsemmit.com:
Nekem is volt ilyen problémám korábban, míg egy ismerős tapasztalatát meghallgatva egy adott gyártó egyik típusú kártyáját nem kezdtem el használni.
Azóta minden felvétel az összes autóban hibátlan.
Dániel olvasta a posztot a házról, ahová nem lehet/szabad/tudják bekötni a netet és elküldte nekünk a saját történetét. Kísértetiesen hasonló, most az Invitel nem reagál a megrendelésre, pontosabban az alvállalkozó nem bukkan fel, valószínűleg ott lehet a gond. Írtunk az üggyel kapcsolatban az…..
A kémtörténetek sajátos kategóriát jelentenek a filmvilágon belül, mégpedig több filmes műfaj metszéspontjában, a thriller, az akció és a krimi határmezsgyéjén. Az ide tartozó sztorik közös jellemzője, hogy tekervényes történeteik középpontjában ügynökök, hírszerzők, katonák, rendőrök állnak, akik…..
Motorola 2019.04.07 21:23:24
@Mamagaio: Pontosan, az az egyik legjobb szerintem is. Valamint a Deutschland 83 és az új évad, a Deutschland 86.
Esküszöm, az embert az élete és netes előfizetése újraértékelésére sarkallja, amikor a UPC 29-es körzetében élők valamelyikétől érkező leveleket olvassa. A  digitális sivatagnak is becézett Monort és környékét jelentő területről mi is sokszor írtunk. "Az egykori…..
Motorola 2018.03.13 20:34:46
@Sanda gyanu:
Nem biztos, hogy jobb lesz a levegő. Budapest szélén családi házas részen élek, télen, fűtési szezonban sokkal rosszabb a levegő, mint beljebb volt. Sok proli mindent eltüzel, ami a keze ügyébe kerül. Esténként ablakot sem lehet nyitni egy kis szellőztetés céljából. Van a környéken három ilyen barom, akkor van szerencsénk, ha nem fúj, vagy nem onnan fúj a szél.
A Motorola 1984-es féltéglájától a korszakos botrányba fulladt Samsung Galaxy Note 7-ig rengeteg mobil van, ami így vagy úgy korszakos darab volt az elmúlt három évtizedben. Nyilván nem könnyű ezekből egy tízes listát összeállítani, úgyhogy a mai, a brit Guardian alapján…..
Motorola 2017.02.12 07:15:39
@zsoci:
Pontosan én is ezt írtam volna, ha nem előzöl meg.
Kezdődik a második válogató. Megnézzük, kik alakítottak nagyot múlt héten, és kapunk egy ízelítőt a mai műsorból is. Aztán repülnek az üstökösök. Miután feltöltötték a nézőteret és az udvart statisztákkal, folytatják a válogatást. Érkezik a zsűri, Gabin szokás…..
Motorola 2014.09.14 17:49:04
@polyvinyl: Nem kötelező nézni.
Egyébként a Ricsi bácsi jól csinálja.
Nem akarunk nagyon ünneprontók lenni, mert ugye a Compact Disco bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, és ennek persze örülni kell, hiszen minket képviselnek, de a nótát magát nem muszáj szeretni. Mi már leírtuk a véleményünket a Sound of Our Hearts című…..
A rendőrségen és a médiahatóságnál is feljelentették Bochkor Gáborékat, mert a Bumerángban a teknőcök agyonverésével viccelődtek, illetve arról beszéltek, milyen állatok pusztulhatnak még ki, írja a Blikk.A Bumeráng csapata a február 7-i adásban azért kezdett el a teknősök…..
Bár a NMHH a T-Mobile-nak már megtiltotta, hogy automatikusan 10Kb-onként fizetett, "előfizetés nélküli" mobilnetet "szolgáltasson" új előfizetőinek (vigyázat! a régieknek azonban még mindig lehet!), a Telenorig még nem jutott el a hatóság. Így szerintük…..
Motorola 2011.09.23 20:14:25
@qtyqruty:
Ez mind szép lenne, ha nem 72 órán belül aktiválna, vagy törölne a telenor szolgáltatást. Tapasztaltam már, hogy a hetvenedik órában kapcsolták be. Tehát 2x 3 nap is lehet. Az nem egy éjszaka.
Ezek lassan ugyanolyan idióta banda lesznek, mint a piros szolgáltató. 1995 évben szerződtem velük, mostanában csak a visszafelé fejlődés jeleit látom.
A közelmúlt napokban néhány figyelemkeltő ítélet született a magyar független bíróságokon. Önkényesen ragadjunk ki közülük néhányat: a Geréb Ágnes-per, a maradandó fogyatékosságot okozó Stohl Buci, a zselici uzsorás, a félnótás Zuschlag és a hivatali visszaélő Benedek…..
Nem bírta férje nélkül a megpróbáltatásokat a Való Világ 4 egyik játékosa. VV Gina (mostantól jobb, ha hivatalosan is nevet változtat) VV Kristóf nejeként híresült el a villa lakóinak sorsát követő tévénézők körében, volt neki szőke haja, legalább két tetkója,…..
Nagyon úgy tűnik, hogy Panni egy olyan tipikus helyzet külső szemlélője volt, amikor két hülye megtalálja egymást, aztán beindul az adok-kapok, kölcsönös szivatás...Csináltam már néhány képet a közutakon, amiket aztán valahogy mégsem küldtem be, nem is írtam még Neked soha,…..
addict Új nevet kapott az NB1 2010.10.07 11:25:00
A névadó pedig nem más, mint az MLSZ nemrégiben megválasztott elnöke, az OTP vezére, Csányi Sándor. Csányi úr persze nem a hasára csapott, és nem is család kedvenc pónijáról nevezte el a professzionális bajnokságot. Ennél eggyel elegánsabb megoldást választott, amikor…..
A tegnapi posztunkra érkezett, közel 600 komment közül választottunk mára egyet. A kommentelő egy -Angliában bolti lopáson ért- lánnyal történteket írja le, és kiderül, hogy lehet határozottan eljárni egy ilyen ügyben anélkül, hogy tönkre tennék az elkövető…..
Motorola 2010.09.06 14:34:48
@Oreg:
Ott a pont.
Esküszöm, hogy a Homár nem alakul át backdoorügyi közlönnyé, de a papír, amit Majomláda házában kitettek, ellenállhatatlan. A tréfa tárgya a közös képviselő kiborulása. Emberünk képtelen volt elviselni, hogy egy dilinyós lakó zaklatja, így válaszlépésre szánta el magát,…..
Nokia-doboz Kérjük vigyázzanak, 2010.03.10 18:00:00
 ... dobozok záródnak. A képért köszönet tenyészmém-nek...
Motorola 2010.03.12 21:06:53
A blog híre eljutott finn testvéreinkhez is, küldtek is pár képet, hogy ők mit szoktak rakni a Nokia dobozokba. Valószínű, úgy fogták fel a dolgot, hogy általában, hogyan hasznosítják újra a dobozokat, de már felvilágosítottuk Őket, hogy nyugodtan kreatívkodjanak a dobozokkal.…..
Fantasztikus hír a Homár törzsolvasóinak, hogy a rendőrség pár órával ezelőtt lerohanta blogunk réges régi kedvence, a telefonos zaklatócégek etalonja, a Capital Partners irodáit a budapesti Belvárosban. Öt embert, köztük cégvezetőket és brókereket, a helyszínen őrizetbe…..
Idős embert csúnyán megvezetni és szarul végzett munkáért horror összegre lehúzni különösen ízléstelen dolog. A lenti levél szerint így járt alkotasu apja, akitől egy új boiler árát kérték el a tisztításért, amit ráadásul szakszerűtlenül is végzett el Gázcsőmester,…..