Regisztráció Blogot indítok
Adatok
womanestomen

1 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tóth Gabiról mindenkinek van véleménye. Megosztó személyiség, harsánysága sokakat taszít, mások meg pont azt szeretik benne, hogy nem úgy viselkedik, mint pályatársai, szívesen szerepel tévéműsorokban, használja a bulvársajtót és mindenről van véleménye. A második…..
womanestomen 2015.11.20 20:50:57
@Flea30: akkor igazán vehetnéd a szakmai füledet, és nyilatkozhatnál nem zsigeri szubjektivitásból. mert attól, hogy te nem szereted, attól még nem hamis.
A Gawker-birodalom egyik blogján jött le tegnap este ez a káprázatosan kínos felvétel, amin Carey művésznő hangsávját kiemelve mutatják meg, mennyire szarul énekel a nő. Csöcs ide csöcs oda, ezzel a teljesítménnyel lent maradna a Rising Star fala, és az X-Faktorban sem jutna…..
A kézikamerás horrorfilmek talán a legmegosztóbb zsánernek számítanak a horror műfajon belül. Van, aki egyáltalán nem képes végignézni egy ilyen módszerrel készült filmet, a liftező gyomor miatt. Míg mások ódákat zengenek az ilyen megoldással készült filmekről, hiszen sokkal realistábbak és…..
womanestomen 2014.12.04 23:31:59
Az X-Faktor harmadik élő adása alatt végig azt vártam, hogy azok az érzelmek, amiket megszállottan keresnek a mentorok egymás versenyzőiben (mert a sajátjaikban mindig megvannak, jóhogy), bennem mikor törnek már felszínre, de az istennek nem jött semmi az utolsó 10 percig, és akkor…..
Nem? Szívesen. ..
womanestomen 2014.09.28 00:16:19
Tegnap megtörtént az idei év első nagy sztárigazolása, és most nem a Gera Zoltán visszatér a Fradiba című történetre gondolok, hanem arra, hogy Ördög Nóra, az RTL Klub egyik arca pár kerülettel arrébb tette át a székhelyét, és mától a TV2-t erősíti. Kicsit megborult a…..
womanestomen 2014.07.09 17:25:47
..
womanestomen 2014.03.29 01:57:15
Édes, kicsi csillagom... Nézem, ahogy egyre sápadtabb és fáradtabb. Néha már ahhoz sincs ereje, hogy zaftosat visszakáromkodjon, ha valamit a szokottan jólfésült modoromban szóvá teszek neki. Tudom én, meg elég hangosan szoktam is neki mondani, ha nyafog, hogy emberek milliói…..
Az első élő X-Faktor-adás nagy tanulsága, hogy a zsűri vérfrissítése még úgyis megmenti a műsort az unalomtól, hogy Szikora Róbert néhány megnyilvánulása már-már Somló Tamást idézte. A mentorházból továbbjuttatott 12 versenyzőből nyolcat már most haza lehetne zavarni,…..
womanestomen 2013.10.13 19:22:41
@BotloB: épp ezért is sajnálatos, ha ezt most így benézted - ez esetben behallgattad. szerintem csak nem tetszett neked - ilyenolyan oknál fogva. az is elviszi ám az ember filhallását, hiszen innentől szubjektív a dolog. szakmázni végképp nem akarok, csak tán annyit: stílusismeret elengedhetetlen a finomságok értékeléséhez.
womanestomen 2013.10.13 19:41:24
@BotloB: jojojó, ezen rágózhatnánk reggelig, inkább legyen neked igazad. szörrnyűűű volt.
Véget ért az első Voice-évad, aminek döntője pont azoktól a gyermekbetegségektől szenvedett, mint az egész műsorfolyam. Néhol lassú volt és vontatott, meglepően sok hamis hanggal, elbaltázott dalválasztással és üresjárattal. Az érdemi résznek kb. fél 11-re vége volt, utána…..
Kérem szépen, megállíthatatlanul elindult 2012 legszínesebb tehetségkutatója. Ha nagyon vártátok ezt a hogyvoltot, sajnállak titeket, mert nem lett jó. Kezdjük is el, jöjjön, aminek jönnie kell, ki lesz a 12 döntős, ki? Indulunk. Kis összefoglaló blokk, rosszak és jók,…..
womanestomen 2012.04.27 18:23:03
womanestomen 2012.04.27 18:30:14
@villanella: jajj, luke lesz az időben és térben, le vagyok lombozva.
Tavasszal a girl power jegyében támad fel az RTL Klub showműsora, a Csillag Születik: Ördög Nóra és Lilu lesznek a műsorvezetők. A közös munkát már mindkét műsorvezető izgatottan várja. Figyelem, a dagályos stílusa miatt a nyugalom megzavarására is alkalmas sajtóközlemény…..
womanestomen 2011.11.18 11:08:17
Frappáns választ kaptunk két, X-Faktorral foglalkozó írásunkra. Az RTL tehetségkutatójának előző döntőjében volt ugyanis egy jelenet, amiről egy éles szemű olvasónk azt feltételezte, nem is annyira élő, mint azt a kiírás és a tévé sugallja. Az érzéki csalódást (?), vagy…..
womanestomen 2011.11.06 18:17:34
@dr poljakov: :))))))999
hogyvolt X-faktor 2x10 - 2. döntő 2011.10.24 09:00:00
Ez már a 2. X-faktor döntő, ami érdekes módon úgy alakult, mint egy jobb fajta hullámvasút: rengeteg lejtővel, kanyarral, meredekkel, halálfélelemmel, mélyponttal, emelkedéssel, sikoltozással és sírással, de ne menjünk annyira előre. Kezdjük Nórival, aki ma már értékelhető…..
Praxis Nyílt levél a méhemnek 2011.10.20 06:00:00
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Kedves Méhem!   Sokáig nem…..
womanestomen 2011.10.21 00:24:33
@Dr.laikus PhD: ÉÉÉÉLJEEEEEEN!!!!:))))
hogyvolt Hacktion 1x01 2011.10.06 13:00:00
Hát öcsém, ha arra számítottál, hogy ezzel a címmel a Reviczky büfés kalandjain röhöghetsz hetente az antennás adón, rábasztál, meg tuti hallás után karaokizod a vörc donkámízit a kultúr kistermében. Ez, baszod egy hekkeres-titkosrendőrös magyar sorozat, frankón olyan, mint…..
womanestomen 2011.10.06 18:20:03
Nincs pina a címben, ezért nehéz lesz Indexre kerülni. Ha ez csúnya, Szténia majd törölteti. Én meg vagy kitörlöm, vagy nem. Egyellőre jáccadozunk. Próbaegykéthááááá.Legközelebb azt is leírjuk, amit most nem...
Egy nagyon jó rész következik, méghozzá Ariel központú, ez már csak jót jelent. Az eheti álomban egy mese közepébe csöppenünk: egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy szegény kislány, Sarah (ne zavarjon, hogy úgy néz ki, mint Ariel), akit fogva tartott egy gonosz ogre.…..
womanestomen 2011.09.18 22:18:06
Tíz napja hiába lesem a postást, hogy hozza meg a hihetetlenül megrázóan magas összegű munkanélküli járadékomat. De nem hozza. Elmesélem. Május végére voltam "beidézve" a munkaügyi központba, ahol meg is jelentem, jót beszélgettünk a  fiatal előadó…..
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Tisztelt Praxis!  …..
womanestomen 2011.07.18 17:06:13
@Mária: Unalmas vagy. Vagy idegesítő. Vagy idegesítően unalmas.

idelőjjj!!

Kár, hogy tényleg generáltatni kell a feszültséget blog across blog.

másodikgoló.

Most már ritkán jövök - örülhecc - de keresem a máriátlan posztokat.
Tisztelt Praxis!   Fogorvosi beavatkozásnak köszönhetően jelentős életminőség romlás állt be nálam. A bölcsességfogamat kellett volna betömnie a fogorvosnak. Sajnos nem állt módomban magánrendelőt felkeresni, így maradt az sztk. Előre féltem és sajnos a félelmem végül…..
Az eset a mi osztályunkban is megtörtént, először azt hittem, valamelyik osztálytársam anyukáját még ennyi idő után is zavarja az eset.     Én levetkőztem, és félmeztelenül kellett végigolvasnom a betűket a szemvizsgálathoz, félmeztelenül nézte meg a doktorbácsi,…..
womanestomen 2011.03.14 16:16:48
@Máгia: kedves (:)), ez nem Kacorka találmánya, ezzel élt Despota is számtalanszor, hogy kommentből csinált új posztot - aminek akkor volt is értelme, ha az a komment megért valóban egy új posztot. ez itten tényleg nem annyira oly. pláne, hogy eme ragozódást az eredeti kommenthelyén szintén kiveséztétek. valahogy fárad a dolog...:(
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..