Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prendergast

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1906. A San Franciscó-i földrengéskor megrepedt utca..
Prendergast 2023.03.06 12:40:00
@molnibalage: a szabály megszegése ok-okozati kapcsolatban volt az esemény bekövetkeztével. A repülőgépnek semmi keresnivalója nem volt azon a magasságon, ha betartották volna a szabályokat, nem kerültek volna váratlan helyzetbe.

A pilóta amúgy később kapott 6 hónapot az igazságszolgáltatás akadályozásáért (épp a felvétel megsemmisítése miatt), amiből 4 és felet le is ült.
1964. Egy rendőrtiszt ugrik a vízbe a floridai, St. Augustine-i Monson Motor Lodge motel - csak fehérek számára fenntartott - medencéjébe, hogy véget vessen a fekete polgárjogi aktivisták demonstrációjának..
Prendergast 2021.10.18 11:08:03
@gigabursch:
Érdekes lenne, ha igaz lenne. Valószínűleg csak a pornófogyasztási szokásait vetíti ki a valóságra :)

en.wikipedia.org/wiki/Interracial_marriage_in_the_United_States
A belvárosi és azon belül is a nagykörúti forgalomcsillapítások kapcsán egyre nagyobb hangsúlyt kap az a megközelítés, hogy nem elsősorban autós vagy kerékpáros szempontokról kell beszélni, hanem az adott környék vagy útvonal élhetőségét kell javítani a helyi érdekek lehető legnagyobb fokú…..
Prendergast 2020.09.01 12:24:07
@eßemfaßom meg áll: még szerencse, hogy az autó mellett még nagyon sok eszközzel lehet közlekedni azon az úton.

Az áremeléses példámmal pont azt akartam bemutatni, hogy amint valaki számára megfizethetetlen lesz az autós közlekedés, át kell váltson BKV-ra például. Vagy biciklire. Vagy bármi olcsóbbra, ami elérhető.

Az is világos, hogy neked nem feltétlenül az elveidet sérti ez az átalakítási kísérlet (hisz kinek ne lenne fontos a környezetvédelem), hanem az érdekeidet. Érdekei viszont másnak is vannak, most - számodra érthetetlen módon - azokat is figyelembe veszik.

Nem olyan bonyolult dolgok ezek, de sajnos az egymondatos beböfögés az nem az a formátum, amivel komolyan vehető érveket tudnál felvonultatni az álláspontod mellett.
Prendergast 2020.09.02 06:46:08
@TDICDITRDITDDIPDTD: az előző neked is szól, egymondatos
Prendergast 2020.09.02 13:37:23
@TDICDITRDITDDIPDTD: "Nem is szeretnék komolyabb érveket felsorakoztatni."

Fennáll a gyanúja, hogy ennek inkább objektív és nem szubjektív okai vannak. Vagy az oviban ez még ma is egy divatos módja az arcvesztés nélküli eloldalgásnak? :)
Egy mindenki számára jól ismert, körönként megszavazott, ötfordulós "boxmeccsel" döntötték el a Metallica-fanok, mégis melyik dalt tartják a kedvencük legjobb dalának. Az eredmény talán annyira nem meglepő, de azért megsúgjuk: a Master Of Puppets lett a magnum opus, az egy dal mind felett, de hogy…..
Prendergast 2020.06.26 17:53:48
One
A nőgyógyászok bunkó, undorító stílusa a nőkkel, a csecsemős nővérek és ott dolgozók viselkedése az anyukákkal felháborító! Tisztelt Praxis blog!   Aki ismeri a Jászberényi kórházat, tudja már, hogy ott aztán végképp semmi jót nem várhatunk! (tisztelet a kivételnek, mert vannak páran). Ezúttal…..
A francia forradalmat ábrázoló festmény egyet jelent a szabadság allegóriájával, de időről időre új jelentést is kap...
(Éppen egy Nagy Kickstarter Posztot hegesztek, amihez jó kiegészítésként beesett egy olvasói cikk suresz művésznevű olvasónktól. Át is adom neki a mikrofont.) Miután American McGee maga mögött hagyta az EA-t, jelenleg önállóan ábrándozik az Alice franchise következő…..
Prendergast 2013.07.11 21:50:34
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: "Vettem konzolt, játszani. Arra való, tökéletes.
GémerPC-m nincs, csak egy laptopom, dolgozni, netezni, videót nézni. Arra való, tökéletes.

Elder Scrolls online, Sim City, Diablo 3 miatt szomorú vagyok, ezek nagyon érdekelnek, de csak emiatt most nem fogok beruházni alsó hangon százezret egy PC-re. Úgyhogy Ozombie is kimarad. Szomorú, de ez van. :( "

Akkor valami mégsem tökéletes.
Ahogy szép lassan megjelenik a 412. gyűjthető legóember-széria is, egyre nehezebb azzal az állítással vitatkozni, hogy már legóemberkéből is bárki megépíthető. Hogy tényleg bizonyíthassam kijelentésem igazát, kitaláltam, hogy csinálunk egy nagy legóember-versenyt itt a…..
w Troll a pályán 2011.04.05 06:30:00
Hogy Lázár János mikor kel fel és vonul vissza, azt inkább nem méricskélném, még az is lehet, hogy sose. Következmények nélkülibb ez az ország, mint valaha. (Pedig vonz a csábítás, hogy leírhassam: Lázárnak mennie kell!) Viszont a sztori már nemcsak az ő sorsáról szól, ez…..