Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moomintroll

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért az AMC körüli kavarások közül az egyik (a másikról majd holnap részletesebben is írunk), a Breaking Bad készítői, illetve a sorozatot gyártó Sony megegyezett a kábeladóval, lesz ötödik évada a sorozatnak, ráadásul az AMC-n. A 16 epizódot egyhuzamban forgatják majd,…..
Modorosblog Elkurvultak 2011.04.04 06:00:00
-Már nem akarom tudni, hogy ki csinált ipart a zenéből... tudod, az a baj, hogy hiába eredeti és tehetséges bárki is - a hírnév, a siker és a pénz mindenkit megront előbb vagy utóbb. Mint a hatalom. Persze az elején elhatározzák, hogy ők aztán soha nem változnak meg és…..
comment:com Fringe: lesz 4. évad! 2011.03.25 13:30:00
A Fox megkönyörült a rajongókon, és berendelte a Fringe negyedik évadát, ráadásul 22 epizódot kértek, jelezve a network töretlen bizalmát a nézettségi versenyben kínlódó sorozat iránt. A hírt az egyik producer, J.H. Wyman kürtölte világgá a Twitteren, és rögtön utána…..
Modorosblog Mi célból? Acélból! 2011.03.14 07:00:00
-Nyugalom, a hosszú élet ritka! -Nyelvében él a nemzet - de nyelvével még senki nem nemzett. -Egy a lényeg: ragadjon a bélyeg! -Mit néző? Nem vagy te intéző. -Mi az ott a kezedben? -Nagyító meg terítő. -Nem azt kérdeztem, kitől kaptad. -Hova mész?  -Laposelemért.…..
Beady Eye - Different Gear, Still Speeding (Beady Eye Records) Másfél éve, amikor Noel Gallagher gitáros különösebb részletes magyarázat nélkül (mert azt ne vegyük annak, hogy összevesztek, meg hogy koncert maradt el miatta) fogta magát és egyszerre lépett ki zenekarból, turnéból,…..
Modorosblog A lánybúcsú 2011.03.08 06:00:00
Sziasztok Csajok!Pénteken találkoztunk néhányan és megbeszéltünk nagy vonalakban (sőt elég részletesen) Kinga leánybúcsúját. Akik nem tudtak eljönni azokat most tájékoztatom néhány dologról.Március 12-én lesz 16.00-tól Vonhinten Helgusnál (Párisi u. 12. Ferenciek tere),…..
Subba Árpi 2011.03.02 09:00:00
Az elején nem annyira, de a közepétől viccesen teszi magát Árpi a mozgássérültekért. ..
A múlt hét két legégetőbb kérdése az volt, mennyit esik majd a The Big Bang Theory az új napra áttolt American Idol ellen, illetve az, hogy a Fringe valóban meghalni megy-e péntekre. Mindkét kérdésre (számunkra) megnyugtató válasz érkezett. Csütörtökön az American Idol…..
Moomintroll 2011.01.25 10:26:04
@jjc: A P&Rec kb az első évad záró epizódjától kezdve lesz igazán jó, akkor viszont úgy magára talál, mint mostanában szinte semmi (talán még a Fringe volt így a Peter című 2. évados résszel kezdődően).
Dear Fox! Please, please, please do not cancel Fringe. It's the best show on TV these days.
comment:com Ma este Fringe! 2011.01.21 15:30:00
Nem elfeledni, új időszámítás kezdődik a Fringe életében, hiszen az indulása óta egyre más időpontba pakolgatott sorozat most pénteken próbál bizonyítani, stílszerűen egy Firefly című epizóddal, amiből van pár jelentünk.     ..
Ismerek egy családot, nem mondom meg, hol élnek, de nem is ez a lényeg, ahol a fater csont alkoholista, a nagyobbik lány neveli három öccsét és a két húgát, a muter már régen lelépett, a gyerekek meg nőnek maguktól, mint a gyom. Legyen a nevük mondjuk Gallagherék, de lehetne…..
A Portishead zenei felelőse, Geoff Barlow a Twitteren kürtölte világgá kissé katonás elképzeléseit a negyedik lemez kapcsán, a hatás fokozása kedvéért nagybetűzéssel. "NEM lesznek ingyen letöltések. NEM lesznek bónusz dalok. NEM lesznek remixek. NEM lesz rejtett…..
Nem az Office, a Parks and Recreations hamarosan visszatérő évadából mutatunk három percnyi mozgóképet. Jó móka lesz ez továbbra is. ..
A Lost című sorozat egyik megválaszolatlan rejtélye volt (az nem válasz, hogy Jacob szerette a számokat) az a számsor, ami megváltoztatta és egyben megkeserítette Hurley életét. A sztoriban ugye Hugo megjátssza a számsort (4, 8, 15, 16, 23, 42) a Mega Lotto Jackpot nevű…..
Moomintroll 2011.01.07 08:31:17
@Sydius:
Igen, tudok a Valenzetti-egyenletről, de szerintem az idővel jóval későbbi, mint a lighthouse, és Jacob ügyködésének a kezdete. Végülis mindegy, az a lényeg, hogy nagyon jó ötlet, és sokat kihoztak belőle, még ha nem is tetszik mindenkinek (nekem igen).
Próbáluk szakítani a hagyományos évértékelő listákkal kicsit, ehhez segítségül hívtuk a zinternetet, és összeraktunk pár szavazós posztot, amiket reményeink szerint jól fogadnak törzsolvasóink és az egyszeri trollok is. Kezdjük az év karaktere kategóriával, amit a…..
A múlt heti Fringe-epizód egy időre az utolsó is lesz, amit láthatunk, hiszen jön a rettegett téli szünet, aminek kedvenc sci-fi-sorozatunk esetében csak január 21-én lesz vége. A visszatérő, és akkor már péntekre költöztetett epizód címe Firefly lesz, ami lehet véletlen is, de…..
B-oldal TOP20 Beatles 1963-1970 2010.12.08 07:00:00
“Minden idők legtúlértékeltebb együttese” - halljuk a marginális, ám annál dühösebb kinyilatkoztatást a Beatlesről; mellé ellenpólusként valami zseniális kétalbumos, de méltánytalanul háttérbe szorított bandát a 60-as évekből. Mert amazok Lennonéknál…..
Legalábbis azt szajkózza a Fox már egy hete, hogy aki ma kimarad, az lemarad az év legizgalmasabb tévés 42 percéről. A trailer filmes stílusa engem kilóra megvett persze. ..
Jövőre lesz épp 20 éves a Primal Scream klasszikus lemeze, a Screamadelica. Sokak szerint a zenekar azóta sem tudott még a közelébe sem érni ennek a teljesítménynek, nekik külön jó hír, hogy Bobby Gillespie-ék jövő év elehét gyakorlatilag végig a Screamadelicára való…..