Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Claymen

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv emberek! Újjá éled az oldal! A héten sajnos nem tudom lefordítani az új AVNG részt, mivel technikai okok miatt nem tudok hazamenni (egy vadbarom összetörte az autómat amivel bejártam munkába, most a héten motelben lakom és még mindig nincs Laptopom) de a hétvégén ill. a…..
Claymen 2012.07.26 12:11:24
AVGN - Star Wars GamesÚj videó jelent meg AVGN - Star Wars Games néven.Elkezdtem a feliratozást, talán hétvégére lesz belőle valami.Üdv.Update: Hétvégén nem hiszem hogy meglesz, mivel hogy nem vagyok otthon, de a hét elejére elkészül...
Claymen 2011.02.03 15:27:30
Üdvözlet mindenkinek.A blog kicsit pangó hangulatba került, köszönhető ez az én időhiányomnak és annak, hogy sok fordítóval megszakadt a kapcsolat.Chris_Bauer csinálja a "You know what's bull shit" videókat,ahogy megszavaztátok, de Ogrével, aki a NC videókat csinálta…..
Claymen 2011.01.30 12:13:44
2011   Minden kedves olvasónak Boldog új évet kívánunk. Én meggígérem, hogy jövőre is feliratozom, akár a kért, akár a már eltervezett NC videókat és az újonnan megjelenő AVGN videókat is. AVGN videókból maradt pár elmaradás, ami nem tartozik szorosabban a témához, de…..
Bugs Bunny Crazy Castle   Üdv emberek... türelmeseknek és türelmetleneknek egyaránt. Hamar elkészült a Bugs Bunny Crazy Castle videó, köszönet Flatley-nek. Ő sajnos technikai gondok miatt nem tudta megcsinálni az időzítést és nekem kellett befejezni. Ez közös munka…..
Sokáig gondolkodtam azon, hogy a Nerd videók befejezése után mi legyen. Sokáig úgy gondoltam, hogy nekiállok a Nostalgia Critic videóknak, de az utóbbi időben beláttam, (nem AsdX-féle emberek miatt, róluk megvan a véleményem és az ilyen emberek szavára nem adok) hogy nincs elég…..
Milon's Secret Castle   Üdv. Új fordító a láthatáron. Bioderm egész gyorsan megcsinálta a Milon's Secret Castle videót. Köszönjük neki. ..
Claymen 2010.11.29 15:26:47
köszönöm a fordítást.

@Bioderma: Kinek mennyi a szabadideje :)
Üdv mindenkinek! Hosszú idő után újra hallatok magamról. Sajnos beindult a főiskola, míg másnak a meló, szóval nem meglepő, hogy csigalassúságra kárhozott a videók mennyisége. Nos, hogy enyhítsek az éhségen, elkezdtem 2 videót is feliratozni: az egyik a Superman, a másik a…..
Lester the Unlikely Íme a Nerd legújabb videója.Jó szórakozást (kivéve PJoco87-nek) (én is vicceltem, vagy mégse?):AVGN - Lester The UnlikelyUploaded by dolfinthereal. - Click for more funny videos...
Claymen 2010.11.10 21:56:06
@asdx11: Ritka nagy gyökér vagy. de tényleg. A hozzád hasonló kommentelúk kihozzák az emberből a legrosszabbat.Ha nem tetszik ne nézd és ne írogass marhaságokat. Ingyen csinálják a videókat korrekt határidőn belül. Várunk rá , ennyi, türelem kérdése. Igazad meg akkor sincs. Soha senki nem írta hogy napra pontosan lesznek videók. Néha mindenkinek közbejöhet valami. szerencsére már az előző hozzászólásom óra lehiggadtam és újra tudok kulturált hangvételben üzenetet írni.
Ha építő jellegű kritikád van oszd meg, egyébiránt tartsd meg magadnak légy szíves, vagy boldogítsd azt, aki kíváncsi rá.
Update 2: Nos akkor ezt kellene valahogy normálisan kivágni és nagyobbra menni,sajnos én ehhez nem értek. Itt az eredeti kép. Találtam még egy ilyet is.Update: 77 igen és 102 nem válasz érkezett. Tehát csak van akit érdekel:) Chris összedobott egy képet ,(köszönjük neki:)…..
Claymen 2010.11.06 13:21:51
@Flatley: Az gyönyörűen nézhet ki:D

Én arra gondoltam hogy a space nerd kerülhetne előre a logó meg hátulra. Persze ez csak egy ötlet.

Bár én gyanítom hogy amint lesz pénzem megcsinálom az elképzelésem:)
Claymen 2010.11.08 15:21:43
@mychael: Eredeti minőség?
miben másabb az mintha itthon csinálod meg ugyanúgy negyedannyi áron?
megértem én, ténylég jó dolog az eredeti, de azért mégis. Amerikából cuccokat rendelni? nekem drága.
És nagyon örültem Flatley ötletének. Manjin_Zed nek meg igaza van. Volt már ebből nézeteltérés. válogassuk meg a szavainkat.
AVGN és NC rajongói oldal Hírek 2010.10.23 12:49:50
 Üdv mindenkinek!Két hírem lenne:-Lenne lehetőség AVGN-es cuccok készítésére. Gondolok itt pólóra,bögrére,táskára,pénztárca stb. ha lenne rá érdeklődő. A közeljövőben fogok csináltatni pár mintát,hogy hogy is néznek ezek ki ill. milyen áron kaphatók.-Másik…..
 Ha a Chronologically Confused About Movie and Video Game Sequels videót fordítanánk, akkor az ott szereplő címeket (filmek, játékok) hogy fordítsuk le?Úgy, ahogy Magyarországon hivatalosan megjelent, eredeti cím vagy saját fordítás legyen?A nép akarata szentChris lefordította a…..
Claymen 2010.10.18 17:13:52
@Metemer: :D

Én is Dolfin javaslátát látom jónak.
Dick Tracy by Dolfin Christmas Carol part 1 by Chris_Bauer   Üdv emberek. Ilyen még karácsonykor sincs. Egy hétvége és 4 videó. Remélem egy hétig beosszátok, mert addig nem hiszem hogy lesz több, hacsak a többiek nem csinálnak.Az igazat megvallva úgy terveztem hogy a Christmas…..
Deadly Towers, Dr. Jekyll & Mr. Hyde   Üdv. Ma itt állok előttetek két videóval is. A hét közben nem sok időm, erőm van, de a hétvégén ráérek videózni. A legújabb videó, a Dr. Jekyll & Mr. Hyde újra bemutatója, és egy régi videó a Deadly Towers. A pár…..
Claymen 2010.10.17 11:43:04
Nostalgia Critic - Top 11 Coolest Cliches   Chris Bauer hosszú szünet után visszatért egy Nostalgia Critic videóval. Tudom, most jönnek a hozzászólások, hogy ez nem is Nerd meg bla bla bla, de kit érdekel :D Akinek nem tetszik nem nézi. Nekem nagyon tetszett és köszönöm Chris…..
Claymen 2010.09.28 08:18:32
The Simpsons Üdv. Íme itt a The Simpsons videó, szavazásotok második helyezettje. Mindenkinek jó szórakozást. AVGN - The Simpsons (Hun Sub)Uploaded by dolfinthereal. - Watch more comedy videos and sitcoms. ..
Terminator   Majin Zed elkészült első filmjével, a Terminato videó első részével. Ezt üzeni hozzá: Üdv emberek! Elkészültem első videómmal, remélem hogy mindenkinek tetszeni fog! Sok helyzetben - ahol általában nincs konkrét szinoníma az angol szóra - a legkézenfekvőbb…..
Claymen 2010.09.16 21:02:08
Rohadt hosszú című új videó   Íme a legújabb videó, aminek olyan hosszú a címe hogy mégegyszer le nem írom, feliratozva. Mivel 23 perc, a Dailymotion-ra csak két részben lehet feltenni. Mindenkinek jó szórakozást. AVGN - Nintendo Days Re-Revisited _ Part 1 (Hun Sub)…..
Claymen 2010.09.11 12:49:26
 Üdv! Sajnálom,hogy így eltüntem az utóbbi 1,5 hónapban. De egyszerűen annyi minden összejött a nyáron,hogy semmi kedvem nem volt fordítani. Most próbálok visszatérni a való világba de sajnos most meg suli van így időm nincs:D De próbálok igyekezni. Íme itt egy videó ami…..
HelyzetjelentésÜdv.Jelentem haladok az új Back To The Future videóval. Remélhetőleg ma erőt veszek magamon és megpróbálom befejezni, de ugye a 23 perc az 23 perc. Szóval aki eddig nem nézte meg és nem ért angolul az várjon egy kicsit. Ígérem maximum péntek estére meglesz. Ma…..
Independence Day   Íme egy rövid film Majin_Zed tollából. A függetlenség napja játék PS-re. Jó szórakozást. AVGN - Independence Day (Hun Sub) Uploaded by dolfinthereal. - See more comedy videos...
AVGN és NC rajongói oldal Videók 2010.05.06 10:30:00
Videók     Magyar felirattal Eredeti angol  Tiger Games Tiger Games Bill Teds Excellent Adwentures Bill Teds Excellent Adwentures Toxic Crusaders Toxic Crusaders Ikari…..