Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Newguy33

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenkinek eljön az életében a pont, amikor regel a Tinderre: hiszen ha munkát, húzódzkodórudat, sört, kávét, barátokat már évek-évtizedek óta az internetről szerzünk, akkor miért ne pont a szerelemmel tennénk így? Hát nem? Nincsenek felesleges körök, eltékozolt órák és randik - mindent előre…..
sörfigyelő Pécsi Szűretlen Pils 2017.08.11 08:28:48
Illat: búza élesztő Hab: sűrű Szín: arany opál  Egy lépés a Prémium Lagertől a belga búza felé. Fél év sem telt el és az első hazai tömeggyártású szűretlen sör, a Soproni IPA után jött a visszavágás Pécsről és most már nekik is van szűretlen sörük. Ravasz lépés volt, hogy nem saazer komlóval…..
STAR The Pickup Artist - Season 1 2010.08.27 11:18:00
Letöltések: E01, E02, E03, E04, E05, E06, E07, E08, E09 2007-ben Mystery-t felkérte a VH1, hogy csináljon egy reality-t a arról, hogy hogy válhat nőcsábász egy átlagos fickóból, aki teljesen lúzer a nőknél. Mystery magához vette wingként Matadort és J-Dog-ot és…..
Szevasztok, tesókáim. Kicsit a hétvégéről, a szórakozási lehetőségekről, stílusról szeretnék most nektek mesélni. Nehogy leereszkedésnek vegyétek, de azért ennyi év klubos és edzési tapasztalattal nem szégyen kicsit odafigyelni, és esetleg megfogadni, amit most mondok…..
Bizonyára mindenkinek felsejlik Regős Bendegúz sóhaja az Indul a bakterházból, amikor a bukszában nem talál semmi értékeset (elnézést kérek attól, aki még nem látta, és meg szeretett volna nagyon lepődni a shyamalani csavaron) - ezt tetézik persze a pénzemberekről,…..
Egy kis iránymutatás a foltos szakállal rendelkezőknek. Először is, semmi gond nincs ezzel. Attól még, hogy ritkásabb a szakállad, nem jelenti azt, hogy ne tapasztalhatnád meg a szakállas létet. Viszont vannak hibák, amiket simán elkövethetsz, itt van mindjárt 5db: 1. Emiatt nem növeszted meg…..
Hajózzunk most egy kissé könnyedebb vizekre!A szolgaalelkűséget próbálom meg szemlélteni a WC-csészék példáján keresztül.Először is --hogy a gondolatmenet érthető legyen-- be kell mutatnom eme csészék két alapvető fajtáját: a lapos- és a…..
Enni, kenni, ecsetelni, pepecselni... a kétségbeesett férfiember kétségtelenül bármit hajlandó kipróbálni, ha azzal kecsegtetik, hogy ritkás tarló helyett sűrű szőrerdő boríthatja arcának vidékét. A jelenség nem új, már Arany János is megénekelte a csupaszképűek bánatát…..
Newguy33 2019.02.01 16:27:43
@rdinho92: Működik, furcsa hogy pont a blog szerzője nem ismeri (vagy legalábbis nem említi meg, pedig érdemes lett volna). Egyébként a ricinusolaj is sokat segíthet, legalábbis a jamaicai fekete fajtájú (sajnos itthon nem kapni, én Amazonon rendeltem).
sörfigyelő Prince Premium 2014.05.06 23:09:37
Ebben a bejegyzésben egy számomra ismeretlen lengyel személy rövid, de velős megjegyzése olvasható.  Żal mi Węgrów, gdyż to na ich rynek idzie to piwo. Producent najtańszych i najgorszych piw wziął się za eksport robiąc wielki wstyd, jeśli chodzi o polskie piwa poza granicami naszego kraju. Piwo to…..
Newguy33 2018.12.08 16:09:48
@VirtualShadow: Csak most láttam a választ. :D Konkrétan valami japán üveges sört ittam (és 700 Ft volt a 3 decis kiszerelés, nem 600), de nagyjából a csapvízre hasonlított. Bármikor a Prince sört választanám helyette, ahogy a most trendi kézműves sörök többsége helyett is.
-Paul Wade, Fegyencedzés. Végre valaki ki merte mondani azt, amit már évek óta sejtettünk: a testépítők egyszerűen csicskák, de leginkább gyengék. És ezzel kábé mindent elmondtam, ami említésre méltó. Felfújt, vizes izomzat, nevetséges célok és eszközök, idejétmúlt…..
A címbéli mondat fordítása számomra régi rejtély. Amikor elhíresült a "disz isz dö biginning off a bjútiful frencsip" (vagy hogy mondta...) a Macskajajból, én nem igazán értettem, hogy mi ez (nem láttam a filmet, csak idézgették sokszor). Amikor megmagyarázták, hogy de…..
Árnyak és TükrökÁrnyak és tükrökTengerbefúlás és képzelődésKépmás és sokan másokIzzás és hiányzásVágyak és TitkokLélegzetvisszafojtás        ...kihűlés            ...Elalvás   …..
Newguy33 2010.08.25 00:14:50