Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vladislav úrfi

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Artisjus most második alkalommal készítette el negyedéves jelentését (ami ugye most egybeesik a nyári időszakkal) a legnézettebb magyar zenei Youtube videóinak a 30-as listáját, amelyből kiderül, hogy továbbra is Majka Belehalok című klipje a legnépszerűbb a hazai netezők…..
A Beatles egykori tagjai közül utolsóként Paul McCartney is csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán. A csillag csütörtöki leleplezésekor McCartney köszönetet mondott a zenekar három egykori tagjának, George Harrisonnak, Ringo Starrnak és John Lennonnak. Mint mondta,…..
Vladislav úrfi 2012.02.11 00:37:12
Belsőség Zsákolni csak BMW-vel 2012.01.10 16:24:00
I swear I’m gonna make it, sooner or later (Ígérem, megteszem előbb vagy utóbb) Ezt hallhatjuk az aláfestő kis dalban, nem véletlenül. A kisfilm – minden valószínűség szerint – a kor követelményeinek megfelelő, helyi igényekhez tökéletesen igazodó…..
Amikor másról szólnak a szavak, mint a képek Stílus & Style Aleksandra Jerkovval, a szerb vagyonvisszaszármaztatási törvény érdekes tolmácsolásával kapcsolatban már foglalkoztunk. Maradjunk annyiban, hogy némi publicitás megszerzése érdekében hatékony volt a nyilatkozata.…..
1461 nap alatt sok minden változott. A színes dobozok mára javarészt színes képkeretek lettek, öregebbek lettünk négy évvel, egy-két gyerekből tini lett, tinédzserekből felnőttek, tovább olvadtak a jéghegyek és Kiszel Tündét kárpótolta Fluor Tomi. Eljött az idő, hogy…..
Vladislav úrfi 2011.10.10 00:04:18
Hristos vaskrse! Miközben a szerb közvélemény az elmúlt hét folyamán egyes ellenzéki politikusok éhségsztrájkjával és az ebből fakadó médiacirkusszal volt elfoglalva (Vajon bekötik-e az infúziót és mikor? · Sztrájkszegés-e a szentáldozás? · Mit üzent…..
Húsz alkalmazottját magyar nyelvtanfolyamra küldi az újvidéki rendőrség – írja a Magyar Szó című vajdasági napilap internetes kiadása. Csak ne lenne ennyi magánhangzó! (képünk illusztráció) Stevan Krstić, az újvidéki rendőrség parancsnok-helyettese elmondta a Magyar…..
Vladislav úrfi 2011.04.19 19:55:14
@Styxx: jól beszélsz, vmi ilyesmire gondolhatott Rothstein kolléga egy másik bejegyzésnél, linkelem: srbija.blog.hu/2010/12/15/5_tevhit_delvidekrol_szerbiarol_jugoszlaviarol/fullcommentlist/1#c11904206

illetve idéznék:
"Vannak tapasztalataim. A "Mirko" meg a "Zoran" addig haver, amíg behódolsz. Szerbül beszélsz, szerbül érzel (előttük)."

igen, pedig 50-100 szót simán meg tudnának tanulni. természetesen vannak, akik meg is tanulnak.
Vladislav úrfi 2011.04.20 02:21:10
@Vladislav úrfi: valszeg ebben a megoldás náluk rejlik (usa)
Tomislav Nikolić, a Szerb Haladó Párt (SNS) elnöke az április 16-án, szombaton megtartott demonstráción jelentette be, hogy az előrehozott választások mielőbbi kiírásának érdekében – Gandhi nyomán – erőszakmentes ellenálló akcióba, mégpedig…..
Slobo: Most pedig tekintsenek meg egy tanulságos jelenetet a nyelvről!Perhan: Kedves nézőink! Mindaz, ami elbizonytalanít minket, átlagembereket, idáig ugyanúgy elbizonytalanította az irodalmárokat és a tudós lingvistákat is. Ezért látogattunk el Čajničébe, a Nyelvtudományi és…..
Vladislav úrfi 2011.04.13 21:29:41
Egy dél-szerbiai faluban élő 49 éves férfi nem tudta feldolgozni, hogy felesége három éve elhagyta és az asszony több mint egy éve újra megházasodott. Különösen volt anyósát hibáztatta házasságuk zátonyra futásáért, mivel szerinte az idős asszony mindenbe  beleszólt.…..
Vladislav úrfi 2011.04.02 20:36:47
Első rész Srbija.blog.hu: Melyik saját dalodra vagy a legbüszkébb? Sejo Sekson: A Balada o Pišonji i Žugi mindenképp az egyik. Talán a Na straži pored Prizrena [„Őrségen Prizren mellett”] szintén, főképp azért mert olyan dolgokat is előrevetített, amik manapság is…..
Vladislav úrfi 2011.03.28 01:15:20
Karácsony magasságában láttam meg a polcokon a LEGO Technic sorozatának eme igen impozáns darabját, de tekintve, hogy az ára pont egy hangyányival több, mint pl. amennyibe egy kakasos nyalóka kerül, így próbáltam a megvásárlásától elhessegetni a gondolataimat. A dolog eddig…..
Mindig is foglalkoztatott az, hogy mi is történik a hátam mögött, amit nem láthatunk? Hányan fordulnak meg utánad az utcán, hányan néznek össze, mert gázos ruhadarabokat választottál reggel a szekrényedből vagy hány féltékeny pillantás követ téged a mozgólépcsőn? Valahogy…..
Vladislav úrfi 2011.02.19 22:02:19
Megvan a tökéletes megoldás a futásteljesítmény hamisításának visszaszorítására, mégsem használjuk. Vélemények az azonos című írásunkról...
Vladislav úrfi 2011.02.16 15:30:20
@no_holy_shit: ezek közül melyik a Panda? ha szabad tudni
A Filmmúzeum szerint „rengeteg néző folyamodott a kérés, könyörgés, fenyegetőzés, zsarolás, esdeklés és méltányossági alapokra való hivatkozás eszközéhez”, hogy ismételjék meg a szilveszter megmentőjének tartott, újraszinkronizált South Park nagyobb, hosszabb…..
Vladislav úrfi 2011.02.09 15:42:17
@BAR0KKER: a rossz fordítást, ami "megöli a filmet", ugyanúgy megkapod felirattal is. vagy nem?
Belsőség Autót vettem 2011.01.22 08:00:00
És itt akár véget is érhetne mai posztunk, ahogyan véget is fog, ezzel a két szóval, valamikor, több ezer karakterrel később. Valójában - ha egy szerencsésebb, kevésbé korrupt és gazdagabb, saját tulajdonukkal jobban törődő emberekkel teli országban játszódik a történet -…..
Vladislav úrfi 2011.01.22 21:31:52
@Én a blogger: és mások: miért komolytalan? akkor lenne komoly ha 5 millióért vett volna 2 éveset? bármelyik 'prémium' autót nézed, rohamosan csökken az áruk az idő előrehaladtával. a 11 éves jó állapotú valaha 'prémium' (nem ez a lényeg) nem lehet komoly? ha Pista bebukja, el fogja ismerni ebben biztos vagyok.
George Clooney magyar hangja bejelentette, hogy nem szinkronizál többé. A színész kiábrándult a szinkronszakmából, ahol szerinte nem becsülték meg a munkáját, megalázó pénzért (tekercsenként, azaz körülbelül félpercenként 300 Ft-ért) kellett dolgoznia, és amikor két éve…..
Vladislav úrfi 2010.10.05 18:58:06
Kishazánk se különb, ittena példa:    ..
Futóblog Együtt a természettel 2010.09.29 15:12:00
Azt gondolom hogy a hétköznapi futások különböző csoportokra oszthatóak: 1. vannak olyan futások, amik valamilyen célt szolgálnak (pl. valamilyen edzésterv, amikor annak végrehajtása a cél) 2. társas futások, ahol barátokkal, futótársakkal loholunk együtt és…..
Vladislav úrfi 2010.09.30 14:09:01
A vámpírsorozatok és filmek utóbbi két-három évben tapasztalható feltámadása (bocs) után a trend úgy néz ki, a bűnözők felé fordul, legalábbis erre utal, hogy a Nagymenők című Scorsese-eposzból sorozatot terveznek Hollywoodban.A deadline.com értesülései szerint Nick Pileggi,…..
Eljött a péntek este, mindenkinek lábában a bugi, jó idő is van, azonban most az egyszer azt mondom, hogy spóroljunk az italra költött pénzzel, van mit néznünk a tévében, a mai napi eresztés majdhogynem csillagos ötös. Csapjunk is bele a lecsóba, méghozzá filmekkel. 19.55-kor az…..