Regisztráció Blogot indítok
Adatok
no-grady

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Tanúskodik, Pelikán? 2011.07.07 06:03:00
"Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik, és aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló." Vagy kém. Mert " a kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg!…..
no-grady 2011.07.07 09:21:59
@orbánmentesítő:
mintha a szívemből szóltál volna!

társakat keresek az alábbi alkalomra:
közös csápolás az első sorban, mikor ezt a mérethibás napoleon-komplexusos vezért fellógatják!
még van az első sorban kiadó hely!!!
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
Varánusz A diadal íve 2011.02.24 11:14:22
Hetek óta tart az álságos élcelődés a luxus Fideszről.  Lézerblokkolós Audi Hódmezővásárhelyen, kifizetett életbiztosítás Salgótarjánban, faszbúkot megszégyenítő kapcsolati háló Zuglóban, keresetének nagyságára ráébredő Szijjártó Péter vannak porondon, pedig…..
Michael Knight Bukott csúcs 2011.02.17 15:30:00
Még egy nyamvadt informális EU-csúcs sem jut a magyar elnökségnek, a hivatalos indoklás szerint "logisztikai okokból". Hát persze, már megint azok a fránya nemzetközi körülmények...Az unió keleti partnerségi csúcstalálkozóját nem májusban tartják Gödöllőn, hanem az…..
no-grady 2011.02.18 09:56:06
@Schaf: ettől nem dőlt össze a világ.
csak egy jelzés. de annak elég komoly!
mint ahogy az a hír is ami már a gazdaságot is érinti:
a deutsche telekom szlovákiát választotta egy 500 fő foglalkoztatását lehetővé tevő beruházás helyszínéül. pedig eredetileg mi voltunk a célország!
talán nem véletlen?
talán a multik nem értékelik a rájuk kiszabott extraadót?
talán az összes nagy külföldi cég kihagy majd minket a beruházásokból, fejlesztésekből?
köszönjuk meg a mérethibás hercegünknek!!
Remélem, nem lesz olyan sokáig érvényes ez a blogbejegyzés, mint pl. az örök klasszikus Lánclevelek küldőinak tanfolyama, mivel okafogyottá válik a benne szereplők balfenéken történő eltűnése miatt, de addig is használom, és használják Önök is egészséggel, esetleg más célokra is. Orbán Viktor és…..
"A megújulás újjászületés, a megújulás küzdelem, a megújulás küldetés." Miniszterelnökünk beszédírói éppenséggel ezúttal sem hazudtolták meg magukat: az idén is jócskán hozzájárultak a magyar nyelvű politikai bullshit-generátorok szöveggyűjteményeihez.…..
Ha következetesek akarnak maradni a Fővárosi Főügyészség képviselői, akkor minimum elgondolkodnak rajta, hisz a Magyarok Világszövetségével már megtették. És hogy miért? A csütörtökön kezdődött polgári perben az ügyészség azt kéri a Fővárosi Bíróságtól, semmisítse…..
Orbán ma délután rendkívüli sajtótájékoztatót tartott nyugdíj-ügyben. Nos, kétségkívül sikert felülmúlnia a nyugdíjvédelmi megbízott tegnapi szavait, van itt egy-két "érdekes" mondat. Ugye, számtalan beadvány (60+) van az AB előtt, akik tavasszal fognak dönteni…..
1949-ben 96% százalék szavazott a kommunista Népfrontra - csak az egyet nem értőknek kellett ikszelnie. Mint most. Mint amikor a tippelős televíziós játékokban kinyílik a hármas színpad: a miniszterelnök a döntés után közölte, hogy mi is volt a valódi tét, miből…..
 Minden magyar tudja, mire gondolok, ha a „menni vagy maradni” kérdést napjainkban felteszem. Új fogalmat nyert ugyanis ez az egyszerű kis eldöntendő, a kereső állampolgár nem tud már arcrángás, gyomorgörcs nélkül válaszolni rá, akkor sem, ha egy lepukkant…..
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
w Ilyenek voltunk 2011.01.28 04:35:00
A jelenlegi felállás a Fidesz szerint kábé a következő: a szocialisták aljas lejáratókampányt szerveznek Hazánk ellen, kedvükre szerkesztgetik az Economisttól a NYTimesig a komplett világsajtót, továbbá uszítják az uniós politikát. Mert lehet, hogy vannak hibák a…..
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva…..
Mint olvashatjuk, Újpesten a Fidesz vezette önkormányzat egy havi 350-ezres életmű-díjat adna Derce Tamás ex-polgármesternek, élete végéig, sőt, már meg is szavazták. Kvázi azért, mert nyáron átállt a Fideszhez, és ősszel lemondott a választásról a fideszes Wintermantel Zsolt…..
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
Nyilatkozzon a legfőbb ügyész, hogy érkezett-e Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztéséről szóló indítvány hozzájuk - szólította fel a hétvégén Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos Kovács Tamást. A „mikor jön már a Jézuska?” vágyakozását idéző…..
Sárdobáló Akkor és most 2010.11.07 06:30:00
Tessenek jól figyelni az interpelláció címére, dátumára és benyújtójára. ..
w A gömböc vége 2010.10.08 06:30:00
Magyarország most újra egységes, mondja a fékezhetetlen agyvelejű Semjén Zsolt, mellesleg az aradi vértanúk ürügyén; de a kottát nem ő írja, hanem a főnöke. Vele még messzebb ügetett a hintaló, Orbán egyenesen odáig jutott, hogy Budapest most lett a nemzet fővárosa. Eddig nem…..