Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jó Mercutio halott

0 bejegyzést írt és 372 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő és felháborító ítélet született a Rezesova perben! Az állítólag független magyar bíróság példátlan, embertelen, szokatlan és az emberek igazságérzetével egyező ítéletet hozott. Mi lesz így a liberális jogállammal?Ez a Rezesova, mindenki számára…..
Jó Mercutio halott 2014.09.14 02:04:00
@dukeekud: Miért szólsz bele olyanba, amihez láthatóan nem értesz? Miből veszed a nagyképedet, hogy jogi kérdésekben okoskodj itt, amikor az általad idehányt fogalmi szemétdomb alól jól látszik, hogy laikusként is felfogható olyan alapkérdésekkel sem vagy tisztában, mint pl. szàndékosság/gondatlanság. Húzd meg magad, pöcsfej.
Jó Mercutio halott 2014.09.14 02:08:26
@Éhes_ló: lásd fenti hozzaszólás. Tanuljatok gyökerek, utána mehet az okostojáskodás. Rágalmazás büntetőeljárásban. Aha. Fogalmatlan gyökér, aszt idejön ugatni.
Gyermekkori barátokkal borozgattunk, beszélgettünk élvezve a nyári esték szépségét. Valahogy arra terelődött a szó, hogy egyetemista nagyfiuk mennyire igényes, csak a legújabb Nike és Adidas cuccokat hajlandó hordani. Mr. Igényesre nézve éreztem, hogy szememben gonosz mosoly…..
Slovensko, do toho! Hülyemagyarok 2014.08.25 11:58:22
Avagy, "mit szuszogtok, mint tót a pinában?" Itt az újabb magyar hiszti, villámgyorsan elterjedt a Facebookon Peter Oravec szlovák szlengszótára, amelyet idén adott ki a prágai Maxdorf kiadó. A hír hallatán egyrészt szomorúan vettem tudomásul, hogy már húsz év eltelt a Braňo…..
Az Indexen megjelent Gerendai Károly-interjúban van egy, a rock/metal tábort telibe találó kérdés és válasz A Hegyalját idén már meg sem tartották és a Szigeten sincs már egy ideje metálsátor. Hogy lehet, hogy senki nem akarja már kiszolgálni a rockot, metált szerető…..
Jó Mercutio halott 2014.08.21 22:40:08
@Keresztény szellemiségű luxuskurva: "ha volt valami érdekes, elmentem, megnéztem, hazajöttem, ennyi." Na ezért nem neked csinálják a Szigetet. Igaz, te nem is reklamálsz, hogy miért ilyenolyan a zene és miért nem amolyan. Azon pedig, hogy a rokkerek általaban olyano-e, hogy kimennek, meghallgatják a metálistent, isznak egy sört nyóccázért és hazamennek, vagy csak te vagy kivétel és ők is eltapsolnak-e még az aranyárak közt mondjuk egy huszast-harmincast hajnalig, hat erről lehetne elmélkedni. Ellenben ettől a kérdéstől teljesen függetlenül a proligyerekek vs. aranyárak-elméleteden feltétlenül dolgozz még kicsit szerintem, ez így együtt elég zavaros, inkább a savanyú szőlő-halmazba szaglik be, mint kiérlelt Sziget-társadalomkritikának.
Jó Mercutio halott 2014.08.21 22:53:06
@Jó Mercutio halott: Annyiban kiegészítek, hogy a fanyalgók - az általuk ide-idebiggyesztett példaelőadók alapján - érezhetően a későharmincas-negyvenes korosztályból valók. El kellene fogadni, hogy 1. a pop/rockzene nem állt meg a harminc-húsz évvel ezelőtt kezdő rockbandáknál, az bizony fejlődik, változik, még ha ez a Maiden és Madness-rajongóknak (kb huszonöt éve mindkettőt imádtam) nem is tetszik, 2. a Sziget már egy másik generációnak szól, amitől még minket is szívesen lát, de abban, hogy ott mi történik, már szarik ránk magasról. Ez az élet rendje. A magam részéről javaslom ezt elfogadni és jól érezni magunk benne. Nekem bejön Ivan and the Parazolra és Calvin Harrisre is. Talán egy proli vagyok lehet. Jó így. Viszontlátásra.
Egy kicsit később érkezik ma a szigetes playlist, aminek az az oka, hogy kulcs nélkül próbáltam meg hazamenni, de most végre itt van, úgyhogy aki még készülődik, az be tudja rakni. A listán leginkább az látszik, hogy ez a pop napja lesz a fesztiválon, igazán rockos fellépőt nem…..
  Mindenkinek vannak optimista, sikeres személyek a környezetében, akiktől érdemes példát venni, megfigyelni, mit tesznek a sikerért, hogyan tudnak pozitívan gondolkodni. A pozitív élet mögött rengeteg háttérmunka van, rengeteg lemondás, de a gondolkodásmód az, amely elősegíti…..
"Harmincas éveiben járó férfi vagyok, csodálatos, szerető feleséggel! Panaszra nincs okom, nyilván a hétköznapok, olykor nehezek, kinek nem. De. Pár éve észrevettem magamon valami furcsát. A szexuális életünk szerintem rendben van, eléggé kísérletezgetők vagyunk, klubban is…..
Jó Mercutio halott 2014.07.20 09:48:03
@A.Halassy: :-)
Jó Mercutio halott 2014.07.20 22:36:58
@A.Halassy: Amit en irtam, azt amikor meg csak radmosolyogtam, még nem gondoltam, hanem egyenesen kovetkezett abbol, amit te elobb irtal. Persze amit utobb irtal, abbol mas kovetkezik, de epp ezert abbol az is kitunik, hogy nem vagy biztos abban, amit elobb irtal, ugyhogy mivel mar en sem ertem ezt a mondatot, maradjunk abban, hogy radmosolyogtam es kesz, mit kell ezt tulmagyarazni?
Kunhalmi Ágnes nem tartja magát becstelen embernek, és úgy gondolja: Majd a választók megítélik mindezt. Őszintén szólva kíváncsi lennék pár dologban a véleményére. Mert amikor kis hazánkban sokan párszáz forint haszonért jegyvásárlás helyett lefizetik a buszsofőrt,…..
Jó Mercutio halott 2014.06.20 22:19:48
@Válasszunk: Megértettük öcsém elsőre is. Attól, hogy leírod huszadszorra százötven mondatban azt ami egyszer három mondatban is érthető lett volna, még nem leszel se hitelesebb, se meggyőzőbb.
Vezető hírügynökségi beszámolók szerint Hitler életben létének bizonyítékára akadt két chilei újságíró-riporter . A riporterek szerint Hitler jelenleg Argentínában és Brazíliában él, lakhelyét három-négy havonta cseréli, hol az Argentínában Mar del Plata nevű…..
Jó Mercutio halott 2014.03.15 13:24:50
@kuki123: Te sem vagy kulonb ennel a posztnal, ocsi. Ezeket a pudvas ostobasagokat a hozzad hasonlo, lenyegtelenseguk miatt frusztralt senkiknek koltik, a kulonbseget csak a befogado kozeg szaja izehez igazitott szereplok kepezik, de az alkalmazott sablonok pontosan ugyanazok. Ezt azert lehet igy megtenni, mert annyira veszelyesen ostobak vagytok, hogy ezt ugysem veszitek eszre, sot ha valaki megmutatja nektek, azt nezitek hulyenek. Ez a hozzaszolasod ezt a jelenseget mutatja be az irastudoknak.
Réges-rég, egy messzi galaxisban, Hollywoodban éldegélt George Lucas, ez a Flash Gordon-rajongó fiatal filmes, aki szenvedélyes álmot szőtt egy varázslatos világról, melyből aztán gyermekek milliói táplálkoztak és teszik még most is, generációkkal később. Odáig azonban…..
Bőséges gyermekáldás, közönyösen fogadott csecsemőhalál, rövidre szabott és ritkán felhőtlen gyerekkor,  feltétlen engedelmesség és tekintélytisztelet - gyermeksors címszavakban, két évszázaddal ezelőtt. A reformkorban azonban már Magyarországon is  elkezdődött a gyerek "felfedezése". Chierici…..
Jó Mercutio halott 2014.02.18 09:06:19
Henrietta csizmát lőtt a Fashion Daysnél, de a speciális árukészlettel (nem) rendelkező cég a vállalt 30 nap helyett néha 2,5, néha 4,5 hónap után, néha egyáltalán nem szállít: Történt velem, miszerint nagyon vágytam egy csizmára. Tudtam, hogy ennél az oldalnál le szokták…..
Az előző írásomban már jeleztem, hogy nehéz dolog a paleolit étrendet egységes rendszerként kezelni, mert valójában mindenféle elmélet tarkabarka összessége, ami még folyamatosan változásban van. Ennek megfelelően a következőkben olvasható kritikai gondolatok is csak korlátozottan általánosíthatóak.…..
Nem gondoltam volna, hogy ebbe az irányba is eljut a blog. :-) A legutóbbi posztot könnyednek, szinte áttetszőnek gondoltam, arra számítottam, hogy selyemkendőként hull alá és borít be benneteket, elmosolyodtok és vicces hozzászólások születnek a bátrabbaktól saját kis…..
Jó Mercutio halott 2014.01.15 22:19:10
@mrbateman: Te haver, egy kimondottan ertelmes gyerek vagy, ez ebbol a beirasodbol is latszik. Epp ezert kerdem, hogy tiz atlagos kommentelo mennyiben kulonbozik tiz atlagos pinatol? Csak mert hogy ezt meg mindig nem unod. Miert nem mesz el inni egy kavet egy novel, akit nem kell feltelenul megkurni, ahelyett, hogy hosszu ideje hosszu okfejteseket szovogetsz a vilaghalon mindenfele felkegyelmunek?
Jó Mercutio halott 2014.01.18 02:08:25
@Viccca Verza: Te nő vagy, ez napnal vilagosabb. Vagy ezen túl vagytok már, csak hagynak jàtszani?
Csicsó Ferenc, szerkesztőségünk egyetlen még ki nem ábrándult, hithű FIDESZ-es tagja, nyílt levélben köszönti ártunk és kormányunk legújabb kezdeményezését, a Magyar Krónikát. Drága reménybeli barátom! Először is engedd meg, hogy boldog újévet kívánjak neked és…..
       Tegnap megtaláltam egy listán a nagypapám testvérét, Gyurikát. Világbajnoki bronzérmet szerzett asztaliteniszben. Ismerhettem volna. Játszhattam volna vele gyerekkoromban. Megtaníthatott volna pingpongozni.        Meghalt. Ahogy mások is…..
Napi Erotika 18+ Jade Bryce 2013.11.23 06:30:00
Jó Mercutio halott 2014.01.02 23:51:11