Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lexi

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás már most visszasírja a Wizzair poggyászdíjait, az Aerosvitnél ugyanis jóval szigorúbban megy az ügyintézés. Túl sok volt a csomag, ezért először 100, később 300 dollárt ajánlottak fel annak az utasnak, aki leszállna a gépről. Minthogy senki nem jelentkezett önként, a…..
lexi 2012.11.07 13:45:28
@Peti817172M: mert valószínűleg mást is szállítottak, ami fontosabb volt...
lexi 2012.11.07 15:51:16
@Joe69: Ukrajnáról általában nem tudok nyilatkozni, csak Kijevről, ahol több olyan UKRÁNNAL találkoztam aki OROSZUL beszélt és UKRÁNUL nem tudott, bármilyen meglepő.
Attól hogy a metró olcsó, még elég szarul fedi le a várost. Kijev bazi nagy, minimum kétszer ilyen hosszú metróvonal kéne. Arról nem is beszélve hogy néhány szomszédos metrómegálló közel 40 percnyi sétára van egymástól, és ha épp a kettő közt laksz akkor szívás.
Azt meg elképzelni nem tudom hogy hol találkoztál te kint annyi angolul beszélő emberrel (biztosan ukránok voltak?). Mert ha a reptéren, focimeccsen, étteremben nem beszélnek angolul, akkor nemtom hol várja el ezt az ember.
Képzeld, el tudom olvasni a cirill betűket, még ha oroszul nem is tudok. Véleményem meg nyelvtudás nélkül is lehet egy városról.
A vörös tűsarkak mesterétől ezúttal egy teljesen lapos talpú, kecses, fekete-fehér balerinát választottam. Hát nem bájos? Az ára 495 € (kb. 148.000 Ft). ..
Kedves Modor Tibi! Számtalan posztot olvashattunk tőled arról, hogy mi modoros. Az ember lassan nem mer megszólalni sem, hiszen ad-hoc jellegű, újonnan keletkező társadalmi és társalgási divatirányzatok szabják meg viselkedésünket, netán blogok, amikben leírják, hogy mi menő és…..
Candice Swanepoel-en, Alessandra Ambrosio-n, Edita Vilkeviciute-n és Lily Aldridge-en szemlélhetjük meg a Victoria's Secret nyári fürdőruha kínálatának egy részét. A fotók Bora Bora-n készültek. Ahhh... nem tudom ti hogy vagytok vele, de bármennyire enyhe is a tél, én már nagyon…..
Mihalik Enikő a novemberi francia Vogue mellett az amerikai Harper's Bazaar-ban is feltűnik, ez utóbbi fotósorozatot Terry Richardson készítette. A divatanyag egy havas tájon készült, ahol Enikő télre való meleg - leginkább az idén fénykorukat élő szőrös - ruhadarabokat visel.A…..
A fekete sok mindent jelképez, felesleges is lenne hosszas felsorolásba kezdenem, de hogy éppen ezt a színt válassza valaki az esküvőjére? Nem azt mondom, hogy megbotránkoztató, csak talán egy kissé furcsa... legalábbis nekem.A menyasszonyi ruhák tervezőjének koronázatlan…..
Íme egy újabb pár Jimmy Choo csipkecipellő, fekete kristályokkal díszítve. Ár: 950 € (kb. 280.000 Ft); Sarok: 11,5 cm Korábban itt láttunk egy nagy halom csipkecipőt, ez a pár azonban kimaradt. Nos, hogy tetszik? ..
Egy hosszabb kitérő után végre megint nyár van - legalábbis ebben a pillanatban. Az első, ami eszembe jut a nyárról, az a meleg, a második meg - ezzel összefüggésben - az izzadás. Az izzadást bizonyos helyzetekben könnyebben el lehet viselni, máskor viszont tud igencsak kellemetlen…..
lexi 2011.08.07 11:41:18
@tildy:): és hogy használtad a Sudoricát? Este, lefekvés előtt? Azért kérdem mert nekem nagyon bevált, csak először én se tudtam mikor/hogy kell felkenni.
"Sziasztok!A képeken Nyafika látható. Őt a 7 éves kislányom akarta nagyon, és csakis benti cicának (féltette, nehogy baja legyen kint). Nos, Nyafi viszont nem akart csak benti cica lenni (akaratos macska nagyon), látható, nagyon menni akart kifelé. Most egyéves, amióta tavasz van,…..
lexi 2011.05.23 11:20:21
Azóta már a negyedik barátnőnél tart, ugyanez a forgatókönyv mindegyiknél. Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet!Közhelyes vagy sem, régóta olvaslak titeket, és régóta le akarom írni a történetemet. 20 éves lány vagyok, történetünk idején…..
lexi 2011.05.05 09:15:22
"Kedves Cukiság!Talán emlékeztek rá. Ő Luca, akit pár hónapja a szekrényem ruhái között kellett megtalálni. Most új helyet választott, és nem a lakás mélyebb, hanem egy magasabb pontján próbált észrevétlen maradni" – írta nekünk…..
lexi 2011.04.08 09:30:54
"Sziasztok!Kázmérunk ágyon és fotelben való fetrengésben verhetetlen, a kedvenc póz mindenképpen a hanyatt fekvés" – írta nekünk Kisjuc. Igen, neki is kilóg a foga, muszáj volt ránagyítanom! :-) (Házisárkány)parent.ui.setFrameHeightByDocument(document);Köszönjük,…..
A képen látható cicáról mindössze annyit tudunk, hogy Lilinek hívják. Ja, és úgy tűnik, nem annyira örül annak, hogy felöltöztették. Persze az is lehet, hogy csak a rugdalózó színével nincs kibékülve. Esetleg nagyon álmos, ezért kókadozik. Mit gondoltok, mi járhat…..
lexi 2011.02.19 09:44:37
"Kedves Szerkesztők!Egyszer már megmutattam Nektek a cicáinkat (http://cukisag.blog.hu/2010/10/19/kisasszony_es_miu), Kisasszonyt és Miut. Ma reggel újabb fotótémát szolgáltattak, amit egyszerűen muszáj megosztanom Veletek. A macskák mellett a madarakat is szeretjük, és télvíz…..
lexi 2011.01.29 17:48:51
Hasonlóan a tegnapi naphoz, ma is Enikővel indítjuk a napot. Ma a Bergdorf Goodman legutóbbi katalógusának fotóit nézhetjük meg. Mihalik Enikő ezúttal tűzvörös hajú, szuperül néz ki és leginkább fürdőruhában látható, ráadásul annyira erőteljesen színesek a képek, hogy…..
lexi 2010.11.19 15:20:07
@vadmeggymag23: én se vagyok Enikő fan, de nekem is bejön ez a sorozat, és nagyon tetszik vörös hajjal!
Van olyan, hogy az ember bedől a reklámoknak, a szépen kirakott mintáknak, a nagynevű cégeknek vagy az ismerősök véleményének (blogoknak soha, ismétlem, soha :) és olyan terméket is megvásárol, amit utána a leszívesebben az első használat után kidobna. De vannak olyan holmik is,…..
Milyen aranyosak ezek a külföldi srácok, hogy így beleesnek a magyar lányokba két nap alatt, egy csók után.A kép innenKedves Szakítósblog! Mielőtt belekezdenék: nem anyanyelvem a magyar, így amennyiben valami kirívóan amatőr nyelvi hibát ejtenék, kérlek nézzétek el nekem. :)…..
Kate Moss a brazil Valisere cég fehérneműit hivatott népszerűsíteni, Gui Paganini képein. Kate gyönyörű és üde, rég nem láttam ennyire szépnek. Az, hogy ez csak a photoshopnak, a sminknek és a megvilágításnak köszönhető-e, nem tudom, igazából teljesen mindegy is... a lényeg,…..
 Szia, Tibi,itt egy szösszenet a konditeremből.Minden jótAndrás  Arcok a konditeremből A Befizetett PubiHúsz év körüli nyápic srác, tizenhatnak látszik, lányos arc, unott mosoly. Csak személyi edző társaságában látni, apuci befizette, hogy kicsit…..
lexi 2010.10.17 13:13:57
@Tökmindegy1234: "A személyi edző csinos meleg fiú, aki nem biztos, hogy meleg, de az üzletasszony mellett muszáj, hogy annak tettesse magát, különben rámászik a min. 80 kg tömény zsír."

hát ezen szakadok :D :D
Közben végetért a nyár, de a sztori örökre aktuális marad: ANGLIA A SZAKÍTÁS FELLEGVÁRA!Az én (lány) történetem nyár végén lesz két éves. Közeleg a nyár..talán ezért aktuális.Szakítás után voltam, aztán volt egy két futó pasi ügyem, de gyakorlatilag csak épp kezdtem…..
"Ő itt Scarlett, a mi rosszaságunk. A képek kb. 12-14 hetes korában készültek, amikor még egyik kedvenc elfoglaltsága a székek háttámláján való akrobatikázás volt. Azóta már felfedezte és birtokba vette a lakásban található többi bútort is" - írta nekünk…..
lexi 2010.06.28 13:14:03