Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomgold1020

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csillapodnak a kedélyek a pénteki Pápa-Haladás meccs után. Az alábbiakban a szemtanúk visszaemlékezései alapján próbáljuk rekonstruálni a történteket. Keringer Zsolt, a Haladás Szurkolói Kör elnöke: - A vendégjegyek árával akartam elszámolni, amikor megláttam Lajost.…..
tomgold1020 2010.08.24 14:45:08
@Artie: Jah, akkor bocs, azt hittem csak irónikusan érted :)
tomgold1020 2010.08.24 14:21:51
@Artie: Nem a három kiállítást vitatták, hanem a kiállításokat megelőző szituációkat. A Pápa első tizenegyesét (azt hiszem ez nem is lehet vita tárgya, hogy jogtalan volt), valamint az utána következő gólt, kérdés, valóban szabálytalanság előzte-e meg vagy sem. Bevallom ezt nem tudom, amikor a meccset néztem én nem láttam perdöntő kameraállást, ugyanez igaz a 2. tizire, amit szhelyi részről szintén jogtalannak éreztek. A kiállításokról annyit, ahogy Csertői is mondta, akármennyit hibázik is a bíró, profi játékos nem veszítheti el a fejét.
A Szűcs-Keringer balhéról: szerintem egyértelmű mi történt: Keringer találkozott a folyosón Szűccsel, elküldte az édesanyjába (több szhelyi beszámoló szerint a seggét paskolta a szhelyi nézőknek, a gólörömeiből a tv-n is el lehetett csípni párat), aki erre megrúgta (fényképes bizonyíték a hivatalos Haladás oldalon), hogy konkrétan hányszor igazából lényegtelen. Ezután már megérkezett mindenki, és persze mindenki máshogy látta, kb. 3-4 nyilatkozatból lehet összerakni h mi is történt.