Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holmes

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi siralmas kínálat után a mai este már valamivel jobban alakul, talán meg lehet úszni a kocsmát és az agyhalált, ha jobban odafigyelünk. Az m1-en este 8-tól Alföldi Róbert beszélget Sinkó Lászlóval, én mindenképpen ezzel kezdem az estémet, Sinkó pályafutása érdekes…..
Már az első generációs sorozatok egyik fekete-fehér gyöngyszeméhez, az ősrégi Robog az úthengerhez (1977) is volt némi köze, az ő ötletéből íródott ugyanis. De amiért igazán hálásak lehetünk neki, az a Linda (1984) kiötlése és megrendezése. Szült persze, khmm,…..
A következő sztoriért köszönet Capture nevű olvasónknak és Lóránt Attila fotográfusnak. Visszavonták az új Leslie L. Lawrence-regényt, a National Geographic jogászai ragaszkodnak a kötetek bezúzásához. Cirka 70000 példány lett oda egy borító és a jó magyar igénytelenség…..
Idióta sajtóközlemények rovatunk újabb gyöngyszeméért hála és köszönet a cserkészeknek, akik elszálltabbak, mint gondolnánk. Gyanús is egy picit. "A szombat reggeli zászlófelvonásra már mint a Műegyetem hallgatói jelentek meg a cserkészek, mind ellátva…..
Végül is ahhoz képest, hogy valamelyik értelmi fogyatékos egy országos napilapban azt is kifejtette, hogy az olaszliszkai lincseléshez Orbán hülyeségei vezettek, már az apróbb Orbán-démonizálások nem is olyan durvák. Sőt, egyből védelmembe is venném Fridit! Hiszen ő még el sem…..
Táncolni kurva nehéz. Horrorisztikus élményei mindenkinek vannak a családi ereszd el a hajamokról, ahol tizenegy évesen produkáltatták ez embert (jó esetben) az ABBA zenéjére, ugye milyen ügyes Pistike? Na tegnap a Megatánc második válogatóját is végigkínlódtuk, mostantól már…..
Ha minden jól megy, és nem esnek neki a tévé épületének ismét, akkor 22:30-tól ,az m1-en ma este meg lehet hallgatni, hogy mit gondol a dolgokról, Hollywoodról, meg úgy az élet nagy alapigazságairól az Amerikai psycho szerzője, Breat Easton Ellis. Érdemes lenne megkérdezni tőle,…..
comment:com Best of HírTv 2006.09.19 17:36:00
Nézzük meg, hogy Császár Attila miket is mondott a könnygáz hatása alatt. Olvasónk, mekk elek gyűjtése a HírTv legdurvább elszólásaiból. "A tömegnek csalódnia kellett, a rendőrség nem állt át az oldalára." "Menekül a tömeg, velünk együtt, kamerára…..
Most hagyjuk, hogy az RTL Klub szerint az Ámbár tanár úr fontosabb az év magyar tragédiájánál/médiaeseményénél, a Tv2 szerint pedig még egy német vígjáték is, és azt is felejtsük el, hogy az MTV, a tájékoztatás állami bástyája egy hírműsoron belül hol három, hol pedig…..
Akkor elmondom, hogy én mikben hiszek. Hiszek a jetiben, hiszek a dimenziókapuban, hiszek abban, hogy a dimenziókapun át lehet menni a Skorpiók mocsarába, vagy akár a Gyíkkirály szigetére is, ebből következik, hogy hiszek a gyíkemberekben, akik a szigetet lakják, és hiszek a Pokoli…..
comment:com Kedd, este 2006.07.18 16:40:00
Ma nem lesz igazán semmi nézhető a tévében, menjen inkább mindenki kocsmába, vagy mittudomén, tegye be a lejátszóba a 24 egyik napját, és ülvöltse Jack Bauerrel kánonban, hogy WHO ARE YOU WORKING FOR? A matiné kínálatot ismét a Nagy vita vezeti fel, ma azt tudhatjuk meg, hogy…..
Kondor Katalint nem rugdosták meg, illetve rugdosták, csak nem úgy. De kezdjük inkább az elején, mert minden részletben éltető poénforrás fakad. A Névjegy című műsor a Kossuthon megy, és Kondor szerkeszti, benne tiszteletreméltó emberekkel beszélgetnek a riporterek, és ezek…..
Szeretne Ön is kézzel varrt, süppedős bőrfotelt és kokainhalmokkal megrakott füstüveg dohányzóasztalt? Minden vágya, hogy Győzike a lába előtt csússzon még egy évadért könyörögve? Le akarja ugatni Havas Henriket? Legyen Ön is programigazgató valamelyik kereskedelmi…..
holmes 2006.07.11 16:32:01
Végre megnyugodhatunk. Szívdobogásunk lelassul, gyomorfekélyünk magától elmúlik, elménk pedig derűs lesz, most már biztos: Dukai Regina nem akar felhagyni az evéssel, életbenmaradási esélyei így jelentősen nőnek. Sőt valószínűleg rászokott, mindennap tolja. De nem is azon…..
Éjszakai túra az MTV-ben Szent Iván éjjelén, ami egyébként a legrövidebb éj. A legérdekesebb nem is az lesz, hogy az épületet megnézheti bárki, bár az is nyilván felér egy túlélőtúrával, hanem az, hogy találkozhatunk egy csomó mtv-s arccal, antik darabokkal is. Szóval…..
A Süsü a sárkány nagy adóssága, hogy soha nem mutatta meg nekünk bizonyos mellékszereplők hétköznapjait, de a Demokrata-dvd Sajtóklub című műsora betekintést enged ebbe a zugba is. Kellett már egy olyan műsor, ahol nem a szakértők okoskodnak, hanem az átlagember mondja el a…..
M. Kiss Csabát nem nehéz megszorongatni, elég csak váratlanul visszakérdezni. Mondjuk megkérdezni valamiről a véleményét. A Mokka hétfői adásában Pitti Katalin és M. Szabó Imre álltak ki Orbán Viktor mellett, egyébként ezt nyílt levélben is megtették. Merthogy Orbán Viktort…..
comment:com Alföldi-show 2006.05.05 11:14:00
Színészportrék a közszolgálatin egy órán keresztül, Kállai Ferenc, Bodrogi Gyula, Szabó Gyula, Törőcsik Mari, Avar István, öreg csontok egy karosszékben fecsegnek – nem hangzik túl izgalmasan. Pedig Alföldi Róbert műsorának nem akad versenytársa csatornaközileg, és ilyen…..