Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tigchi

2 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Tudományos Akadémián kerekasztal tárgyalta, hogy szegény nők, már megint a szegény nők, meg a szemétláda férfiak! Nem tudom eldönteni, hogy ez az egész inkább fárasztóbb, avagy undorítóbb. Mint egy rakás hisztis hülyegyerek, aki apucinál akarja kibőgni a boltban, hogy mégiscsak vegye meg a…..
tigchi 2016.11.25 08:49:17
A nők gyengébbek, ezért kellene nekik alanyi jogon autó, de minimum őrök bérlet a tömegközlekedésekre, + a buszok jobb oldalán végig törvényi határozatba foglalva, csak nők ülhessenek.
...

Olvasom ezt a sok Bullshitet (marmint a cikket), és azon tanakodom, hogy az apa családban betöltött szerepéről miért nem esik szó...
B@sszunk rá, hogy, a megnövekedett mentális financiális terheket, a nő hormonális változásairól (fizikális és szellemi) nem is beszélve, de a férfi viszi a vállán. Ja, és ez itt nem pityogás, hanem Szerepvállalás! Amit szintén nem fedeztem fel a cikkben.
Hamarosan, a biológiai huhogányos akadémia tagjai ki fogják fejleszteni, hogy a magzatot 4,5 hónapos korában plántálják át az apába, valamint a fél mellét műtsék át, hormonálisan meg "belevezetik" a tejet.

Itt kérem a baj nem kicsi.
Nagyon remélem , hogy Amíg annipanniék azon fröcsögnek, hogy hogyan lehetnének egyszerre két szerepben, ez időben nem kapnak fizetést! Hiszen ennek nincs tudomány értelemben vett értéke.
Ellenben viszont gyönyörűen jellemzi őket, hogy mit tartanak fontosnak, és hogy mennyire látnak reálisan.

Az a szó, hogy gyerekvállalás, az azt jelenti, hogy tudatában vagyok a testi lelki változásokból adódó helyzetemmel, hogy berendezkedem egy olyan életre, ahol a fészek leszek, és Anya.

Arról sem szól a diskurzus, hogy a gyermek fejlődését tekintve, hogyan lesz érintve ha csak fél anyát kap, sem a feleannyi fizetésről mert az idejének csak a másik felét tudja beleadni...

Hjajj.
Szegény nem tud kutat ásni, mert neki egy kis sz@rházit kell pelenkáznia.

... és megint:
HOL VAN A TÖRTÉNETBŐL az apa?
Where bujkál?

Olyan ez a cikk, mint ha azt mondaná, az anya kihordja, megszüli, eteti, felnevelni. Egyedül.
Tudom, hogy vannak ilyen helyzetek is, de...
Miért nem merül fel az sem, hogy az apa kapjon több lehetőséget a több pénz elérésének érdekében, hogy az anya több időt tölthessen a ... ja, de nem az a cél.
:(
Tiszteletem! Ez itt kérem, egy jó levegőre, kellemes sétára, kikapcsolódásra igyekvő szándékos elgondolás :) Csigavonal néven egy olyan család-osztály-összejövetel szervezésébe fognék, ahol kedves Tanárnőinkkel karöltve kimozdulnánk a négy fal közül, ki a természet lágy…..
Tervezett időpont: 2013.május   1. Miskolc-Lillafüred környék 1.aIndulás és érkezés: Diósgyőr kisvasút állomás - Könnyű 6km-es séta Lillafüredig itt-ott emelkedőkkel, odafelé források.(szürke vonal) - Lillafüreden: evés, ivás, pihenés, lézengés -…..
Nem friss hír, de annál izgalmasabb: "Az első számú közellenségnek az antibiotikumokkal szemben rezisztens kórokozókat tartjuk, ami gyorsan növekvő problémát jelent, mindenekelőtt a kórházakban. Az EU-ban évente körülbelül 3 millióan fertőződnek meg ilyen baktériumokkal a…..
A Velvet (tudjuk, a Zindex leányvállalata) nőnap alkalmából a BBC cikkét lopja, aminek lényege, hogy a nők mennyivel fantasztikusabb csodalények, mint azok a fránya férfiak. Na persze. Hallottuk már párszor ezt a rizsát, talán ha még 2-300-szor elismétlik akkor el is hisszük... A…..
tigchi 2013.03.10 14:39:06
Kapaszkodjatok, most tényleg beszólok! :D

mindenek előtt:
én nagyon támogatom a nőuralmat, amíg én kontrollálhatom őket! :D
viccet félre: nem kell messzire menned DD a nőuralmat tekintve, hiszen volt nekünk egy fincsi kis Mária Teréziánk :D aki hihetetlen nőiességéről téve tanúbizonyságát a "pozsonyi jelenetben".
Ha nem rémlik mi is ez, akkor elmondom... eh inkább idézem:
"1741. szeptember 11-én... Mária Terézia a Pozsonyba összehívott magyar országgyűléshez fordult, hogy segítsenek koronáját fegyverrel megmenteni... A magyar rendek kezdetben ellenállást mutattak. Mária Terézia személyesen jelent meg az országgyűlésen, gyászruhát viselve, karján fiával, a gyermek II. Józseffel. Ez a híres pozsonyi jelenet. A fiatal királynő hatásos beszédet mondott, ezt követően mondták ki a jelenlévő magyar nemesek egybehangzóan: „Vitam et sanguinem pro rege nostro!” („Életünket és vérünket királyunkért!”) E közfelkiáltással kiálltak a király (mert hogy MT-át férfi alapon ismerték el és koronázták királlyá!!!) mellett, aki cserében érvénytelenítette III. Károly király néhány magyarellenes intézkedését, illetve törvényben rögzítette a nemesi földbirtokok adómentességét, továbbá engedélyezte a hadseregben a magyar nyelvű vezényletet. "

aztán, puszta kedvességből tízen év múlva: "1754-ben bevezette Mária Terézia a kettős vámrendszert, ami erősen visszavetette a magyar ipar fejlődését. E vámrendelet lényege, hogy a birodalmat önellátóvá tegye..."

- "1767-ben adták ki, melynek urbárium vagy úrbéri pátens volt a neve. Ebben részletesen szabályozták a földesuraknak járó szolgálatokat. A kilencedet (kilencedik tized) évi egy aranyforintban, az ingyenmunkát (robotot) heti egy nap igás- vagy két nap kézi munkában szabták meg..." - csak az időszerűsége miatt idézem ide :D

és mint egy csemege:
"Regulatio Cigarorum rendelet. Ekkor kezdődött a cigányok erőszakos integrálása és asszimilálása. 1761. november 13-án rendeletében megtiltotta a cigány nép elnevezésének további használatát, és az új elnevezésüket tette kötelezővé: újlakosok, újmagyarok, újparasztok (németül Neubauer). Mária Terézia 1767. november 27-én kiadott rendeletével megtiltotta a cigányok egymás közti házasságát. Elrendelte az újparasztok félévenkénti összeírását, megtiltotta és büntette a döghúsevést."

Muszáj voltam wikit segítségül hívni, mert évszámokból csapnivaló vagyok, de a többit sajnos tudtam és meg akartam veletek osztani... mint ugye tündéri női uralkodónk ismérvét bővítendő. :D

Van még itt a humanitáriánusságára tanúbizonyság:
- médfalvi veszedelem: Székelyek mészárlása...
Van még itt jó pár érdekesség, töriismereket lehet elmélyíteni:
hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1ria_Ter%C3%A9zia_magyar_kir%C3%A1lyn%C5%91

2. a második pontot, amíg DD hozzáfűzését el nem olvastam, nem is értettem... jah, mert hogy először olvastam a cikket, aztán a hozzáfűzést... s mikor olvasom, hogy teljes nemi egyenlőség, amikor a cím az hogy Nőuralom. Na neeee gyerekek, ekkora huszárbukfenc a logika vazelines oltárán... hát komolyan. legalább egy kicsit elgondolkoztak volna rajta, és a cikk utolsó előtti bejegyzésének tették volna... mert ott már talán lankad annyira a figyelem, hogy ne tudjam miről olvasok. Pfff... olyan ez, mint ha a főcím az lenne: a tömeggyilkosok előnyei, és a második fejezet azt az előnyét domborítaná ki a tömeggyilkosságok bevezetésére tett erőfeszítéseknek: hogy kevesebb lesz általuk az erőszak. Áááá...
Az hogy valaki hülyének nézzen, azt nem szeretem. De, így hogy DD kommentjén jót derültem: meg van nekik bocsájtva!

A női uralomért azok harcolnak, akiknek elképzelésük sincs, hogy mekkora felelősséggel jár... egyszóval: akiknek nincs vagy nem lehet gyerekük, a háziállatuk pedig folyton megdöglik, mert nem tud rá(juk) vigyázzni....

3. a prostitúció vége.... Öööö....
dettó, mint az előbb...
hogy függ össze a Nőuralommal a stricik, az emberrablók tevékenysége?
Mert azért tény, hogy vannak, akik rá vannak kényszerítve de vannak kérem azok is, akik Nagyon élvezik! Anyám! Mármint nem anyám élvezi!!!! :P :D
Hanem anyám, ennyi baromságot.
A baj, hogy ha megfordítjuk a mondatot, akkor ezek szerint, a mostani "férfiuralom" miatt van prostitúció! Sőt! A férfiuralom miatt van minden, amit nem bírnak felszámolni...

na jó...

4. a cukiság piedesztálása
kész.
itt telt be a poharam.
mármint, bocs, de ezt és innentől sőt innen visszamenőleg sem tudom már komolyan venni ezt az egész cikket.
ez már itt egy humortalan vicc.
macskabajszot mindenkinek.
Ha nem gépeltem volna eddig, akkor most kukába dobnám az egész eddigi kommentemet.
Az első és legfőbb problémám a mondattorzulás... a piedesztál, ugyanis alapvetően: nagyfokú erkölcsi megbecsülést jelent. Vagy talapzatra, emelvényre állítást...
Áááá sdfsfefw mi köze a cukiságnak a sdgff....
nem folytatom.
Értem én hogy hogy értik a pidesztát ez alkalommal, de csak azért hogy egy idegen szóval, ami hihetetlenül nagyot "szól": nagyrabecsülté tesz egy olyan mondatot, aminek az első tagja a cuki szó... kész. elvéreztem.
Innentől a csak a szórakozás miatt olvasom végig...
áh, nem is kell sokáig várni :D a következő pont meg is hozza a vigyort.

5. a férfi dühöngő őrült, a nő ugyan picit időnként hisztis, de az azért mégsem olyan nagy bűn... :D
hát kérdem én, miért szoktak dühöngő Hulk-á vállni a férfiak, ha nem a nők miatt? tök mindegy, hogy hiszti, vagy féltékenység... nem, de! Hat! :D

6. és akkor jobb volna a Világ, ha salátalevelen, meg odafigyelt kaján élnénk?
mi a bogyiszlói tyúkbélrángatás köze van a világuralomhoz? hogy egészségesebben szeretni fogjuk egymást? hogy nem lesz EGO-k harca, hogy egyenlőség, vagy legalább... áh... elfáradtam :P
Le a cukorral! Le a zsírral! egy szebb új Világért!
mammamia...

7. na mármost, azzal, hogy a világ fogyasztói társadalmának éltáborát, mint kiderült javarészt a nők tartják életben, ezzel ökoszemmel nézve a nők a föld feketebárányai:
akik ugyan annyit legelnek amennyit bírnak, csak ezek mellé legalább annyit is szarnak.
rá, hogy mi lesz a költekezéseik végeredménye:

nem a világbéke b@meg, hanem a férfi teljes idegösszeroppanása és/vagy dühöngő őrülté válása... mert ugye ez a sok pénz elég sok esetbe a férfi és/vagy a közös családi kasszából megy...

Hálelúja!
Fred Reed egyik cikkének egy részletét fordítom le (aminek érdekes apropót ad a pornó betiltására irányuló új EU-s törekvés): Ma elmagyarázom, hogy az amerikai nép lefegyverzése miért fantasztikusan jó ötlet, és miért fog tökéletesen beválni. Aki máshogy látja, az…..
Félreértések elkerülése végett: tévésorozatokról fogok beszélni, mert arra van kedvem. További tisztázásképpen azt is közölném, hogy tévém ugyan nincs, de netem az van, ezért belenézegetek pár izgalmasnak ígérkező sorozatba, többnyire angol eredetiben. Naszóval... Zsibbad…..
Deansdale Barca 2013.02.27 15:07:28
Barca szurkolóként meglehetősen kellemetlennek találom, hogy ha nyerünk az unalmas, ha kikapunk az idegesítő. A "világ legjobb csapata" (tényleg az) nem a világ legszebb játékát játssza, hanem szürke és kiszámítható. Persze hülyeség lenne bukást meg korszakvéget kiáltani,…..
..
tigchi 2013.02.20 07:08:02
@don Fefinho:
Az a baj, kedves dF, hogy a túlsúlyos nők nagyon nagy része nem boldog ám!
Ha nem lenne "társadalmi nyomás", trendi elvárás, ahogy te nevezted patriarhizmus (bár szerintem nincs, de ehhez igazán nem értek! :) akkor is ott van még, a:
- mozgásszervi betegség
- a mozgás igény, teljes hiánya, s mint tudjuk a mozgásigény hiánya: a semmit tevés, a semmittevéstől pedig legfeljebb a tévéképernyőkészülék előtt lehet nem hülyére unni magunkat. Mivel ott hülyére sütjük az agyunkat.
- a koleszterin, és egyéb had ne soroljam testi reakciók arra, hogy az egyensúly FEL VAN BORULVA.
Ahol pedig az egyensúly fel van borulva, ott nincs harmónia - sem boldogság. Egy boldogságot kivéve: a jól lakottság, eltelítődés boldogságát. Sajnos, igen vannak azok a szelki legények, akiknek ennyi is elég a jókedvhez...
- végül a szívügyi porblémák. A szív ugyanis egy pontosan kalibrált szerkentyű, amit ha leterhelünk + 150kg-al, akkor próbálja (egy ideig még) tartani a tempót, de...

u.i.: ha pedig a leveled ironikus volt, akkor az én egész levelemet vedd semmisnek! :D Hiszen vélhetőleg egyről beszélünk, csak nem jól értettem a hangsúlyokat.

uff :D
Deansdale Skyfall sucks 2013.01.15 22:53:10
Ilyet se csináltam még, de a Skyfall annyira szar volt, hogy muszáj valahol levezetnem az idegzsábát. Az imént fejeztem be a filmnézést, de ahogy egyre többet gondolkodok, úgy látom egyre gyatrábbnak ezt a halom szart. Vigyázat, spoilerek! Keményen, az összes fordulattal és a végcsattanóval…..