Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csuszi kukac

14 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Theo's Blog Költözés! 2014.03.23 12:25:17
Sziasztok! Ezen a felületen véget ér a ténykedésem. Hosszas döntögetés (főleg pohár), után az lett a végeredmény, hogy Theo lép egyet. Na nem sokat. Szeretnék tiszta lapot, tiszta felületen, ahol nem csak Théo, hanem Szikra Balázs is lehetek. Hamarosan elkészül egy új domain,…..
Üdvözlök minden kedves szilveszterezőt!Ma a Csuszi HÍRADÓT olvashatjátok tőlem, Csuszitól, és szeretnék beszámolni nektek a mai nap eddigi rendkívüli híreiről, ami már nem meglepő az év utolsó napján. Nézzük mik is történtek ma az országban!Halastóba pottyant a…..
Na szevasztok!Ahogy ígértem, újra itt vagyok, és egy kis ünnepi kiadással jövök most a bloghírekkel és bár elmúlt már Karácsony, azért szilveszterig még van egy kis időnk jól érezni magunkat. Nincs messze már 2012! De még ne búcsúztassuk ideje korán a 2011-et se, mert…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Csuszi kukac 2011.10.18 20:59:32
@szotyis11: Köszi :)
Csuszi kukac 2011.10.18 21:00:23
@baluka24: És neked is a választ!
Szevasztok!Kukacosan bevallom röstellem, hogy az idei évben nem voltam aktív bejegyzésekben, de még mennyire, hogy nem. Összesen egy játéktesztet sikerült megjelentetnem az idei évben, méghozzá a Pasziánsz játékról. A tavalyi 2010-es év kemény munkával telt, emiatt az idén talán…..
Két szerb kukac beszélget:- Haver! Van egy jó vicced?- Van.- Akkor mondd el, mert el szeretném mondani a "Die Diktatoren"-csapatnak: a vezére ugyanis a tegnapi viccen félholtra röhögte magát...
Csuszi kukac 2011.10.18 19:47:20
 Üdvözlök mindenkit, a mai alanyom nem más, mint a méltán népszerű Pam kutya team. Akinek nem mondana semmit ez a csapat, azoknak elárulom, egy magyar kisfilmes párosról van szó, akik szőrös barátjukkal, Pammel a kutyával készítenek videókat. Jó szórakozást az interjúhoz…..
Szevasztok!Biztos meglepődtök, hogy megint én jelentkezem, de gondoltam megosztok veletek pár friss információt a blog kapcsán. Az első fontos dolog, hogy szavazzatok minél többen a kedvenc blogotokra, hiszen mindjárt lezárul a blogpárbaj második része. Ha valaki még nem tudná,…..
    Üdvözlök minden Kedves Olvasót!Nagyon régen mutattam már be nektek valami jó kis játékot, ezért itt volt az ideje, hogy egy másik kedvencemet bemutassam, a Pasziánszt. Ez egy nagyon közkedvelt kártyajáték, amit pl. a sulikban az unalmas órák ellen találtak…..
Kézhez kaptam a szponzorált nyereményeket (plusz én is kaptam egy példányt ) és kipróbáltam ezt a Crazy Chicken Kart 2-őt. Nagy meglepetés nem ért, hogy egy Mario Kart/Lego Racer klónról van szó, de egyáltalán nem baj, amíg szórakoztató. Márpedig ez az volt. Nem kért meg…..
A MOJO'S adventure egy kiváló telefonos platformjáték. Mikor feltettem a telefonomra, talán elsőre nem is nagyon tetszett, de egy idő után beleszerettem (de romantikus mi?).Történetet ne várjatok, egy ilyen kis játéknak max csak ti tudtok történetet kreálni. Amint a címből könnyen…..
Gondolkodtam emberek, és mi lenne ha ma játszanánk a kukacokkal egy kicsit???? Újabb 5 kérdést teszek fel nektek, és aki a leggyorsabb lesz, az fog kikerülni mint helyes megfejtő. Nem is húznám tovább a szót, Théo (theosblog.blog.hu) híres szavait idézném a végére: "csapjunk…..
Csuszi kukac 2011.01.14 00:42:08
@Vlado: Kedves Vlado!

Egyszer nem tudnál egy incuri pincurit kicsit később feljönni a blogra:D Ezekre a kérdésekre én is tudtam volna a választ!!!! Szerintem kaptad a fülest, hogy WORMS/KVÍZ jön:P Amúgy ügyes vagy, helyesek a válaszok, de én meg mérges vagyok:D
A most következő konzolról bevallom azelőtt sosem hallottam. Nem csoda hiszen már lassan a feledés homályába vész. Pedig 1977-ben igazi siker volt. Ez a konzol pedig a Color TV Game. A mai nap ezt a konzolt szeretném veletek megismertetni. A fordítást Peti barátom készítette el,…..
Csuszi kukac 2010.09.30 20:37:46
Csuszi kukac 2011.01.10 02:14:21
@TomLion: Számomra mindegy csak ingyen adják:D
Sziasztok! Következő 5 perc játékom alanya a Tractor Mania lesz, így ezt fogom ma nektek bemutatni a blogon. Aki folyamatosan követi ezt a rovatot, az biztos emlékszik a Truck Mania bemutatómra. A két név hasonló ugye? Tulajdonképpen annyi a különbség a két játék közt, hogy a most…..
Csuszi kukac 2011.01.10 02:03:00
@TomLion: Neeee te eljutottál a 9. szintig? Én a 3,-on se vagyok képes túljutni:D
@Ernő88: Hogy jársz te arra?????:O Én vagyok a béna ezek szerint:D
Sziasztok!Kicsit régen jelentkeztem már, de ismét jövök nektek egy bloghírekkel!  Kezdeném azzal, hogy a napi látogatottság, legnagyobb örömömre, eléri időnként a napi 100 látogatást is. Mi sem bizonyítja ezt, hogy próbálunk nektek viccesebb, érdekesebb bejegyzéseket…..
 Sziasztok olvasók!Visszatértem a hosszúra nyúlt kis csendes pihenőmből! Ne haragudjatok emiatt rám. Novembertől ismét rendszeresen javítom Ernőt, vagy kötök bele ha kell (ne haragudj meg ezért)!!!Nézzünk pár friss ropogós hírt a blog terén:Ha látjátok a mystat…..
       Szevasztok!Ernő üzeni nektek, hogy nem tudja ma megjelentetni itt a magazinon, ahogy ígérte az 5 perc játék legújabb részét. Elnézéseteket kéri, de mihamarabb pótolni fogja. Addig én közlök veletek 1-2 hírt a bloggal kapcsolatban, hogy…..
Szevasztok blogolvasóim!Kivételesen én (vagyis Csuszi) fogok nektek egy újabb viccet hozni a Féreg Viccek gyűjteménybe. Ez immár a 20. vicc ebben a rovatban. De igazándiból, ez amolyan találós kérdés is. Íme:Kukacok libasorbanHárom kukac megy libasorban a sivatagban. Megszólal az…..
Csuszi kukac 2010.10.02 11:50:14
@Vlado: Kicsit pontosíts azon a megoldéson! Tulajdonképpen jó ötlet lenne, de ha annyit mondok, hogy nincsen a sorrend összekeverve, akkor mi a megfejtés?
Csuszi kukac 2010.10.02 13:53:39
@Vlado: Tulajdonképpen a szavak nem voltak összekeverve, annyit kellett volna tenned, hogy visszafele olvasod el;)
     Szevasztok! Kommentek között csodák-csodájára egy valaki kitalálta milyen játékról fogok nektek ma írni. Így a második játékom, ami egy igazi klasszikusság, az aknakereső lesz. Aki pedig játszani akarna vele, annak nem kell messzire mennie, hiszen…..
Szevasztok!Végre én is írhatok nektek valami bejegyzést. Egészen pontosan pár a blog életével kapcsolatos dolgot ismertetnék veletek.   Az egyik az, hogy hétvégén ha minden igaz, kaptok tőlem egy kasszikus játékelemzést. Szerintem sokatok ismeri ezt a játékot, hiszen…..
Fel a szemüvegeket, térhatás powa! Bence küldte: Egy nap haverommal voltunk az Interspar-ban és egy durva Painkiller borítót vettünk észre amit muszáj volt elküldenünk neked. UI: Nem hittem volna, hogy a szatíra ennyire nem érthető, de természetesen ez csak egy nyomdai hiba...
TETRISZIsmerjük mindannyian gondolom ezt a kisgépet, amit sokan csak TETRISZ-nek hívtunk, melynek különös érdekessége az, hogy ezek a Nintendo alapján készült Tetris játék klónjai voltak. Nekem egy fekete, téglalap alakú gépem volt előszőr 1996 körül, de azon több játék volt,…..
Nagy öröm érhette Csuszit, hogy megállította Théo egy interjúra. Ezt Csuszi boldogan elfogadta, és most igaz, hogy én publikálom, de ő nem ért rá:D A kérdések közt lesz egy-két érdekesség, de Csuszi parádésan visszavágott ezekre! Még magam is meglepődtem. Na de nem húznám…..
      Szevasztok emberek! Most már nagyon akartam valami kis életjelet adni eme blogra, úgyhogy Ernő ma szabadnapos, és én írok nektek egy bejegyzést. Ha már a bloghírek az én tulajdonomban van, akkor gondoltam erről írok. A szombati nap az utóbbi 2…..
Tudjátok a horgászás csuda jó dolog. Főleg ha akad is horogra valami... Nekem van is egy régi, de annál jobb minőségű pecabotom, de sajnos nem igazán használom. Pedig csaliból se lenne hiányom....A most következő Féreg Viccekből megtudhatjátok, hogy mit kell csinálni csalinkkal,…..