Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rale

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pillanatok alatt százezres nézettséget ért el a Youtube-on az alábbi videó: Érthető, hiszen a felvétel szerint a júzer az Apple svájci oldalán kattitngatva váratlanul az iPhone 5 weblapján találta magát. Van rengeteg kép, adat, szlogen, az egész rendkívül profi munka, nehéz…..
Végre egy érdekes hír, annyira untam már az iPhone 5-be az iPad 2 hardverét és 8 megapixeles kamerákat jósló pletykákat, hogy önálló posztban már nem is nagyon írtam róluk, de a Wall Street Journal mai információja egész érdekesnek tűnik: a lap azt állítja, hogy az új mobil…..
Olyan egyszerűnek tűnik. Tik-tak, mennek a másodpercek, aztán amikor a dátum megegyezik azzal, amit előre beállítottunk, szól a dallam, ébresztő. Ha a telefonos óraalkalmazásban bennfelejtett bugok számát nézzük, az Apple mindenképpen éremesélyes.Most már harmadik napja…..
Steve Wozniak mesél egy percben arról, hogyan jött elő Jobs az Apple névvel: Úgy tűnik, az oregoni gyümölcsösöknek is közük van ahhoz, hogy Apple-nek hívják a vállalatot, képzeljétek el, mekkora szopóágon lennénk a pc-s ismerőseink előtt, ha Jobs egy karalábéfarmon…..
rale 2010.11.22 17:44:14
@dX: A Macintosh ha jól tudom egy almafajta neve, úgy mint a Starking :)
Az első forduló ugye ma hivatalosan is véget ért, akik azon nem indultak, azoknak már a második résszel sem érdemes próbálkozniuk, hiszen a két jó válasszal csak együtt lehet részt venni a sorsoláson, aminek a fődíja egy 16 gigabájtos iPád! Összesen 516 jó válasz érkezett,…..
Ez már viszont tényleg új, és soha nem látott, és nagyon jó. Egy olyan helyen játszódik, aminek a létezéséről tudtunk, de eddig nem láthattuk. Minden további a videóban, a többi részét a DVD extrái között található 12 perces miniepizódban találjuk majd. ..
rale 2010.08.05 14:39:21
@Kham:
Ezek után BOOM Lost felirat, és vége :D
Év elején már nyerhettetek nálunk egy MacBookot, most azonban egy még forróbb nyereményjátékot hirdetünk a Trendmagazinnal közösen, hiszen a fődíj ezúttal egy olyan termék, amit hivatalosan még nem is lehet Magyarországon kapni. Egy 16 gigabájtos iPadről van szó, ami egyébként…..
Oké, van egy elméletem. Egy összeesküvés-elmélet. Ezek napjainkban élik fénykorukat, így én is beszállok.Kezdődött minden a tetheringgel. Néha elment, idegesítő volt. Ez volt a 3.1.3 korszak vége. Hogy miért ment el, nem tudom, de többen jelezték, hogy nagyjából egy időben…..
Két héttel ezelőtt már bemutattam itt az addicton a Nike, focivébére készült gigaprodukcióját, amiben minden hadra fogható futballsztárt felvonultattak. Ráadásul, olyan látványt pakoltak a néhány perces reklámba, hogy abból a komplett magyar reklámipar megélne egy teljes évig.…..
rale 2010.06.05 19:56:34
Tudom, tudom, megint kedden jelentkezik a rovat, de hát az ember csak nem rak ki csajokat a blogjára pünkösd hétfőn, amikor a világ keresztény fele a Szentlélek eljövetelét ünnepli. Na de ma már sima munkanap van, semmi sem akadályozhat meg tehát minket abban, hogy méltó módon…..
rale 2010.05.25 18:03:16
@zajcev: biztos bekerült a két cickó tömegvonzásába :D
Gagyi és kidolgozatlan, de nem nagyon lehet haragudni rá. A néha hallható recsegő háttérhangért elnézést, de a játék ragaszkodott hozzájuk. ELNÉZÉST azért is, hogy a videó elején a borítónál elmegy a kép, de ezt az indavideó csinálta. Harmadszorra már nem töltöm fel…..
Nem tudni, miről volt szó, lett-e megegyezés, sőt, a testbeszéd-szakértő is csak félve jegyezte meg, hogy tapintható a két ember közti bizalmatlanság, és hogy Jobs valószínűleg ráijesztett Schmidtre (talán megmutatta neki a 4G iPhone-t, amin a Google helyett a Bing volt a…..
Újabb fejlesztői interjúval készültünk, ezúttal Kern Józseffel beszélgetünk az amőbákról, a magyar intelligenciavirtusról és arról, hogyan lehet befektetés nélkül hírverést csinálni az appjaidnak. Szia, mutatkozzatok be. Sziasztok, Kern József vagyok, és barátommal,…..
IDDQD 375 játék egyetlen képen 2010.03.13 13:30:00
Hosszú percekig lehet nézni azt a képet, amit a Deviantartra töltött fel a shadow502t nevű júzer, akinek bizonyára rengeteg szabadideje van. A képen 375 játék 425 szereplője látható, de mivel Magyarország a konzolos pörgésből kicsit kimaradt, szerintem aki itthon százat felismer,…..
Mindig is lenyűgözött a tipográfia, illetve maga a betűtípus-készítés is. Kicsit misztikus, ugyanakkor finom és funkcionális mesterségnek gondolom. Nemcsak szépet, de olvashatót is kell alkotni, ami ráadásul tetszőleges karakterkombinációban és méretben optimálisan néz ki. Az…..
Cselle Gábor fejlesztette a reMailt (egy egyszerűsített email access protokoll), melyet a napokban felvásárolt a Google, és Cselle a hírek szerint a Gmail termékmenedzsereként folytatja pályafutását. (Amúgy Cselle egyszer már dolgozott a Google-nál, majd saját vállalkozásba…..
A The Big Bang Theory (nálunk: Agymenők) végén a készítő Chuck Lorre néha betesz egy ún. vanity card nevű feliratot, amire mindenféle érdekes dolgokat közöl a nézőkkel. A hétfői rész végén ez a szöveg várta az érdeklődőket (klikkre nagyobb): A szövegben azt taglalja…..
Előtte meg egy kis bemelegítés. Ahogy ígértem, három blog, az Appleblog, Handrás és a Plastik közös közvetítését olvashatjátok itt, egyesített erővel toljuk a legjobb kontentot. A legjobb közvetítés a kontinensen! iTablet! Ádám pedig itt nyomatja a legfontosabb…..
Decemberben az elsők közt írtuk meg a pletykát, hogy Magyarországon is beindul a szolgáltatás, aztán pár órával később elsőként szállítottuk a hivatalos visszaigazolást, meg az url-t, ahol meg lehet rendelni a könyveket. Szívemen viseltem a book hazai pályafutását, mert…..
rale 2010.01.24 16:40:26
Bár Steve Jobs többnyire remek húzásairól és előremutató döntéseiről híres, időnként ő is hibázik. Szerencsére ilyenkor a sors közbeszól, és nem hagyja, hogy hülyeséget csináljon. Mint például amikor visszatérése után nevet keresett az új asztali gépnek: azt már tavaly…..
A mai képen egy épület tetejét láthatjuk, sajnos nem értem, hogy mi van odaírva, de annyi biztos, hogy csak ebből a szögből látszik igazán, hogy ez egy szöveg...
Kedvenc elefántunk újra itt van, és a plecsnigyűjtögetés, illetve a pályateljesítgetés után újabb szerepben próbálja ki magát: ötvöződik a négy másodperces játékokkal. Az Obey The Game-ben 14 egyszerű pálya vár ránk, melyeket 4 másodperc alatt kell teljesíteni. Ezek az…..
Pénteken Földes kollégával üvöltve röhögtünk a Mátrix újraszinkronizált jelenetein, az idióta hangon előadott poénok nagyon ültek, különösen a bőrkabátos (itt vannak, jó szórakozást hozzá). Mára a fark.com a műfaj egy amerikai változatát mutatta meg: az alany a Star Trek…..
Seth MacFarlane november 8-á tévébe kerülő félórás Family Guy-különkiadását eredetileg a Microsoft szponzorálta volna azzal a céllal, hogy a reklámszünetmentes varieté-stílusban elkészített félórás animált marháskodás a Windows 7 előnyeit ecsetelgesse. Az elkészült…..
rale 2009.11.02 22:05:23