Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fox7hill

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
• Az Orbán-kormány állítólag üzemi balesetnek tekinti, hogy antiszemitizmusba torkollt  a puszta szavazatmaximálást szolgáló hadjárat Soros ellen • Bár az izraeli kormány azt ígéri, hogy besegít az elfogadható koncepció koncepció kialakításába a Sorsok Házánál, Köves Slomó nem bízik abban, hogy az…..
       Nemrég találtam egy levelet, amelyet Széchenyi István gróf írt szemereházi és taplószentpáli Palkovics Lászlónak Ferdinánd osztrák császár udvari fékmesterének, aki 1842-ben azt javasolta, hogy a Tudományos Akadémiát alakítsák át sertéshízlaldává.     ...............................   …..
Nem is olyan régen olvashattatok Kata kalandjairól, aki egy első ránézésre nem túl bonyolult dolgot szeretett volna: bankszámlát nyitni Angliában. Ebből aztán egészen komoly kálvária alakult ki, ám örömmel jelenthetem, ez mostanra véget ért. Hogy miként – na, ezt…..
Nyakunkon a választási kampány, Orbán elkezdte a hízelgést a legaktívabb választói rétegnek: a nyugdíjasoknak. Bevált recepten ne változtass: 2014-ben a rezsihazugsággal simán repetázni tudott, most megint arra készül: némi odavetett alamizsnáért cserébe megúszhatja az elszámoltatást az elmúlt 8 év…..
A KDNP-t nem zavarja, hogy utoljára az ötvenes években volt keresztényüldözés Magyarországon és pont a Fidesz-KDNP trollkodott bele a szabad vallásgyakorlásba az egyházügyi törvénnyel. ..
fox7hill 2016.11.03 09:26:58
Igazság vagy gazság amit a demokrácia leple alatt művelünk saját magunkkal. Megalkottunk egy jogállamot a saját biztonságunk érdekében, ahol pont saját magunkat megvédeni nincsen jogunk. Egy év, két év próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélte a II-III. kerületi bíróság kedden nem jogerősen azt a…..
Az alapkőletételnek már több mint tíz éve, de körforgalom máig nem épült a 10-es főút és az Ürömi út találkozásánál lévő lámpás kereszteződés helyére. Hosszú évek óta mondják, hogy a helyzet tarthatatlan, megoldás helyett azonban máig csak ígéretek…..
Mi történik akkor, ha két szövetségben indulni készülő párt közül egyik sem tudja elfogadtatni saját miniszterelnök-jelöltjét partnerével? Hát keresnek egy harmadikat! Ingyenes politikai stratégiai know-how háromezer karakterben. A szivárogtatásokból(?) és a fehér füst…..
A legújabb egészségügyi „salátatörvény” módosítói közé (a kormánytöbbséggel rendelkező) egészségügyi bizottság becsempészett néhány fontos, a nyugdíjrendszert érintő módosítást is. Ezek egyikéből azt már biztosan tudjuk, hogy bár az egyéni számlák jókora…..
Donald Abbey az Egyesült Államok egyik leggazdagabb ingatlanmágnása, a kaliforniai Bradbury-birtok pedig a maga 78,8 millió dolláros árával az egyik legdrágább magáningatlan. Megmutatjuk, milyen is egy ekkora palota kétszintes könyvtárral, teremgarázzsal és hatalmas…..
Szerdán rendőrileg betiltották a kerékpározást a budapesti belvárosban. Az Est 1926 április 8-án csütörtökön adott hírt a nagy zavart okozó hatósági szigorításról. A főváros egy akkor harmincéves rendeletet melegített fel, hogy javítson a baleseti statisztikákon. 1926-ban…..