Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fegyvervideoponthu

0 bejegyzést írt és 249 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid TOP 10 mozis fegyverek 2012.01.21 17:30:00
Különleges lesz a mai TOP 10 rovatunk ugyanis ForgerON kollega ötlete alapján összefogtunk és ketten összeszedtük a filmes világ legemlékezetesebb fegyvereit. Se szeri se száma a fegyvereknek, amik felbukkantak a filmekben. Kardok, pisztolyok, lézerfegyverek. Arra vállalkoztunk, hogy a…..
Belsőség Az év autós reklámja? 2012.01.19 13:10:00
Könnyen meglehet, hogy már ilyen korán kénytelenek vagyunk kiosztani ezt a címet. A Volkswagennek - úgy látszik - bejött a Csillagok Háborúja-téma, hiszen tavaly több díjat is besöpörtek a kis Darth Vaderrel. A SuperBowl döntőjének legnézettebb reklámfilmje lett, márpedig ez…..
fegyvervideoponthu 2012.01.20 11:35:54
:-)
TComment Sörért rendszámot 2012.01.18 06:15:00
A fényhidas Focus kombi már a felüljárón bekapcsolta a villogókat, aztán egyre türelmetlenebbül villogtatta a reflektort is. Semmi baj, drágám... Mai cikkünk blogposztja...
fegyvervideoponthu 2012.01.18 07:09:56
@Airnold: "Kulcsár? Mikkinemderülnek... :D" b.asszameg, es lehet, hogy Nino Karottának sem az van a személyijébe irva?:-))
fegyvervideoponthu 2012.01.18 10:13:14
@Büszke_troll: debil allat vagy, tehat valszeg sun.

Nem elojog jar a Winklernek, hanem kozismert sajtomunkast megprobalni korrupcioba bevonni elegge ostobasag, mert meg megirja. Mint most is.
fegyvervideoponthu 2012.01.18 10:27:05
@Túrós Rudi: "Arra hülyeség blazírozni hogy közismert sajtómunkás vagyok, mert nem kötelező tv-t nézni, de az is lehet hogy az illető csak filmcsatornákat néz rajta, vagy dvd-t."

OMG.

1, nem probalunk megvesztegetesbe bevonni senkit
2, megkezdett intezkedest be kell fejezni
3, ha mar megis vetek az 1, es 2, pont ellen, ku.rvara nezzem mar meg jobban kivel csinalom.

Ennyi. Nemcsak buta bunozok, hanem tajekozatlan ostobenko sunok is voltak.
Vettem egy Daimler-Benzt. A napi használatú Honda Spacy robogóm mellé járni, szállítani, utazni, gyűrni. Ki az esőbe, latyakba, tűző napra, utcán parkolásra, ridegtartásra. Budapestre, Balatonra, Olaszországba, bárhová. A mostani 26 éves helyett lett - csak, hogy képben legyenek.…..
fegyvervideoponthu 2012.01.08 11:03:38
Mindenekelőtt arigato gozaimas NSX Tominak, aki két napját áldozta a TC forgatására. (Miután egyszer már lírára fakasztotta Winklert, a Titán Tulkot) Először is kihozta az autóját a kedvünkért a Slovakiaringre, aztán egy napot dolgozhattunk még vele idehaza is. Sportautó sose…..
Slovakiaringes kiruccanásunk központi anyaga volt a Caterham Roadsport – Mazda MX5 összehasonlító teszt. Ami elsőre elég merésznek tűnik, pedig több bennük a közös, mint hinnék. Mindkettő kétszemélyes roadster, szívómotorral, hátsókerék-hajtással, sperrdifivel. Az egyik…..
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
fegyvervideoponthu 2011.12.02 12:16:37
@GERI87: "Mivel az A1 eddig sem volt drága,"

En nem keresek annyit mint te ezek szerint, mert nekem draga is volt, meg idorablo is.

De a jogalkoto is belatta, ennyi.
fegyvervideoponthu 2011.12.02 13:57:21
@GERI87: "
Kocsira gondolom letetted, az sokkal drágább és szintén "időrabló"...
Ha az A1 annyira fontos valakinek akkor szán rá időt és pénzt..mint ahogy pl a B-re....mert ugye autózni kell,"

Jo meglatas. Az KELL, az A1 meg kenyelmes, gazdasagos, kornyezetbarat, de annyit gyakorlatilag senkinek nem ert, amennyibe kerult.

DE MOST ENNEK VEGE, cseszheted az eszmefuttatasodat.

B125 eljott kozenk karacsonyra. Robogosjezuska meghozta.
Nagyszabású katasztrófavédelmi riasztási gyakorlat zajlik a mai napon, amely során huszonötezer embert mozgósít a katasztrófavédelem. 2500 sziréna fog megszólalni szerte az országban, tizenhat tévé és rádió közöl majd közérdekű közleményeket... olvasható a mai hírek…..
Szerkesztőségünk fonendoszkóppal figyeli a nép hangját. És ha a nép józan autókat követel, akkor józan autót kap. Egyet. A Renault Fluence olyan józan, hogy Amy Winehouse-t is kihozta volna az elvonóról, ha időben érkezik. Lényegtelen háttérinformáció, hogy a Dodó Büfé…..
Pista fantasztikus új kifejezéssel gazdagítja az ornitológus-harcművészet szótárát: a kárvályfogásból szállóige lesz, az fix. Akármilyen is az új B-Klasse, vásárolni és népszerűsíteni nemzeti kötelességünk, ha ugyanis ki szeretnénk növekedni magunkat az unortodox gödör…..
Papp Tibi lemeze elakad a prémiumbarázdában az új Opel Zafirában, ami kiviszi a két kilót bő 30 rekesszel. Videoblog: Karotta egy kiskamerával elkószál a világ egyik legérdekesebb helyére, ahol semmi érdekeset nem szabad levideózni. Igen, itt készül minden McLaren versenyautó, és…..
És akkor a sok unalmas, drága sportautó után nézzünk egy kis közszolgálatot. És értsük meg végre a Gymkhanát – Magyarország jelenlegi legmenőbb raliversenyzője segítségével.   Előző adásaink: BMW M5, Bódi Sylvi, Velodrom – tctv3 2. adás Nissan 370Z vs…..
Ez a politikai szezon látszólag pont úgy kezdődik, mint az idei tavaszi. Akkor is az ellenzék azt várta, hogy a kormányfő mikor és hogyan jelenti be a megszorításokat. Akkor is Orbán Viktor megszólalásai után kritikusai a konkrétumokat, a tervezett lépések részleteit hiányolták.…..
Hallgattam Kőbájker kollégára, és a világ összes munkaruházati boltja közül azt választottam, amelyik ott van a kanyarban, ahol a Vörösvári út belemegy a Bécsibe. Kőbájker régi munkavédelmi motoros, sokan vannak ilyenek. Abszolút érthető is: ha valaki nem napszemüveg-buzi,…..
fegyvervideoponthu 2011.08.19 15:44:37
@MorgenStern: jep. De az atlagos ertek az, amit en irtam, es mindenkeppen nagyagrendi elteres van airsoft es paintball kozott.

Szoval nehogy vki ezen blogon felbuzdulva bealljon paintballozni napszemuvegben, mert beszopja jol.
Vágd rá kapásból ha tudod: milyen szín ez? In Vino Veritas, tartja a közhely. A Vino klasszikus formájával valóban jól mutatna egy fürt szőlő mellett - még akkor is, ha 10-ből 9 embernek ez az idegesítő baromság jut eszébe. Nekem valamiért továbbtekeredik az agyam és nem tudom…..
Egy stresszel nehezített, önvédelmi, buszos szeminárium után beszélgettünk Pintér Mártonnal, és Tóbiás Mátyással, krav-maga stílusú, Expert 1-es (mester szintű) oktatókkal.               Fighter Blog: Mi játszódik le bennünk, ha buszon…..
Blogunk most először ad lehetőséget egy vendégszerző számára, hogy értékes gondolatait megossza olvasóinkkal. Tanulmányigényű írásunk szerzője évtizedeken keresztül irányította (Kákalaki Akka fedőnéven) a lappföldi titkosszolgálat azon osztályát, amely a…..
Robogó Pitbullt a robogó mellé! 2011.07.11 18:00:00
Nem tudom pontosan, hány robogóm volt életemben, de kettő biztosan, mert annyit elloptak. Az egyiket már meséltem, de a másik sem kevésbé gusztustalan sztori: tízemeletes ház harmadik emeletéről, ráccsal lezárt folyosóról vitték el. Úgy, hogy négy lakás volt a szinten, de csak…..
fegyvervideoponthu 2011.07.12 14:42:55
@Luk Szájpóker: igen, a robogohoz kikotott nagytestu kutya jo megfejtes. Csak nehez kihajtogatni a sisaktartobol:-)
fegyvervideoponthu 2011.07.12 15:02:56
@scheerti:

"Fegyverrel járni übergáz"

50 ezren teszik ezt legalisan az altalad elatkozott gazpisztoly eseteben, ma magyarisztanban. Biztos mind dedosok.

"Sőt, olyannal is találkoztam, aki bankrablót fogott, puszta kézzel, közel hatvan évesen. "

Wowww. Eletszeru, hiteles, es gyakori tortenet.

Ez meg a magyar valosag:
index.hu/bulvar/2011/07/12/baltaval_tamadtak_jarokelokre_pecsen/

Rosszkor, rossz helyen. Robogo sem volt naluk pedig.

"De gondolom a robogótolvajok durvábbak, azoknál mindig Kalasnyikov van."

Nem. Azoknal ugye nyilvanvaloan leginkabb egy erovago van. Es nem egyedul dolgoznak. Puszta kez nem jaccik, nem vagy Bruce Lee.

Nalad a puszta kez meg a kalasnyikov kozott semmi sincs?
fegyvervideoponthu 2011.07.12 15:38:58
@scheerti: "Te viselj fegyvert, én meg rettegve elfutok majd, ha megtámadnak. Deal? "

Kivalo.

You can run, but nowhere to hide:-)

---

A sündorseg ertesitesenel okosabb javaslat a telefonnal levideozas mellesleg.
Nem a munkád vagy, nem a pénztárcád és nem is a bankszámlád. Kivéve, ha Ruby sisakot készülsz vásárolni, mert ebben az esetben utóbbi kettőre igen nagy szükséged lesz. A termék szinte fogalommá nőtte ki magát a motorosok és a divatbuzik között egyaránt. Persze akadnak jó…..
fegyvervideoponthu 2011.07.08 13:47:32
fegyvervideoponthu 2011.07.09 13:03:48
@Guld Péter: "A legmagasabb biztonsági szabványoknak megfelel."

Bullshit.

Lathatoan NINCS arc/all vedelem.

Tenyleg szep, designos, meg minden. De az arcplexi nelkuliek mar egy rohadt darazstol sem vedenek mondjuk hetvennel.

A bukosisaknak NEM kene divatcikknek lennie. A fek sem divatcikk a motorodon, pedig lehet, hogy a dobfek jobban nezne ki a tarcsanal...
Robogó Káromkodni támadt kedvem 2011.07.05 10:24:00
Miért jó a Fülöp-szigeteken lakni? Az átlaghőmérséklet 26,6 fok, igaz, gyakran szarrá ázhatsz monszunidőszakban. A csajokon túl azonban még egy jó érvet azonban biztosan tudok: a motoros-robogós kultúra olyan mértékben fejlettebb a mienknél, és annyira a közlekedés részei a…..
fegyvervideoponthu 2011.07.06 13:14:48
@kőbájker: Ettem en, de EZ a robogo-blog, nem?

Bar tkp. mi is a robogo definicioja? A KRESZ nem ismeri, ami kar.
fegyvervideoponthu 2011.07.06 16:39:12
@Rendsz3r: alu vs. aluL. Funkcionalis analfabetizmus rulz.
Robogó Ötvenes papírokkal 2011.06.24 15:01:00
Érdekes ez a magyar használtmotor-piac. Néha böngészem a hirdetéseket, és csodálkozok, mennyien meg vannak kettyósodva. Próbálj csak egy endurót venni: őskövületekért kérnek 3 kilót, és még mindig elvétve akad csak olyan, ami rendszámmal is rendelkezik. Ennyien laknak…..
fegyvervideoponthu 2011.06.26 13:11:15
@kőbájker: Mopedauto: ne csusztass!

Semmilyen papir nem kellett _elozetesen_. Adasveteli papirfecni kellett+lemuszakiztatni 1x, meg a regadot befizetni es adtak a forgalmit+rendszamot.

Es meg ez is olcsobb volt, mint ma egy 125-os robesz regado+egyebek.

Ez - enyhebb koltsegekkel ofkorsz - miert ne mehetne a jelenleg rendszamtalan 125-osokre?
fegyvervideoponthu 2011.06.26 13:14:33
@kőbájker: ""em realis osszevetes. Az 50- es a 125-os robogo kozt annyi kulonbseg sincs, mint egy 1,0-as Swift meg egy 7-es BMW kozott." - akkor miért KELL ennyire, hogy illegálisan is megérje?"

A kerdes jo.

Talan azert, mert a 7-es BMW gyak. ugyanannyiba kerul, mint a swift ez esetben, es sokkal nagyobb esellyel maradsz vele eletben?

De, hogy a jelenseg tomeges, az egyertelmu.
Nem kell elkeseredni, már bőven kétszázezer alatt is van megoldás! Sőt, százért is. Fospisztolyok reklámáron, ha nagyon kell a négy kerék. Mai cikkünk blogposztja...