Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pontez

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendhagyó bejegyzés lesz, előre elnézést is kérek érte, éppen csak egy gondolat, valamiről, amit nehéz elfogadni. Egyszer a rádióban hallottam valakit arról beszélni, hogy mit is jelent a hazaszeretet. Nagyon megfogott, amit mondott: azt állította, hogy hiába a látványos…..
pontez 2010.08.23 23:16:24
Lehet ám elméleteket gyártani, hogy ki miért rohan és hova... De szerintem Gábor kisfiát sem egy éppen munkaügyben gyorsan hajtó, de amúgy korrekt (értsd csendes és nem felturbózott kipufogóval rendelkező) autós/motoros ébresztette fel, hanem egy olyan, másokat magas ívben semmibe vevő drága honfitárs, aki nagy pénzeket fizet azért, hogy minél vagányabb hangja legyen a járgányának. Szerintem is ideje lenne a rendőröknek ezzel is foglalkoziuk. Valahogy nem a lényegre koncentrálnak ma a közlekedési szabályok alkotói.
Véleményem szerint igenis nagyon fontos lenne kiszűrni a bunkó motorosokat, akik valóban SZÁNÉKOSAN húzzák hosszasan a gázt éjjel 2-kor, legyen az a városban vagy egy nyugodt kis vidéki környezetben.
Csak egy példa, hátha ez elgondolkodtatja azokat, akik itt mindenféle átlátszó kibúvókat kerestek bunkóságukra.
13 hónapos kislányom 2 órás mútéten esett át pár hónapja. A kórteremben 8-an voltunk, köztük a lányomhoz hasonló csecsemők, komolyabbnál komolyabb bajokkal. Egész éjjel sírtak a picit, nagy fájdalmaik voltak. Köztük az én lányom is. Én egy széken kuporogva vártam a reggelt. Majd másnap hazaengedtek a kórházból bennünket, mivel teltház volt... kellett a hely. Ennek részben örültem is, gondoltam legalább mindketten normális körülmények között tudunk végre pihenni. Itthon nagynehezen, óriássi adag fájadomcsillapítóval végül sikerült elaltatnom a lányomat, mire 15 perccel később egy kedves honfitársunk úgy gondolta, hogy most jött el az idő a vagánykodásra, és tett 3 kört az utcánkban. Azt hiszem nem lepek meg senkit azzal, hogy gyakorlatilag ölni tudtam volna abban a pillanatban.
Úgyhogy nekem ne jöjjön senki a kifogásokkal.