Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mangalor

0 bejegyzést írt és 825 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogyni kívánó emberek mindig voltak és lesznek, így az őket megcélzó termékek újra s újra meggazdagodást jelentenek az ügyes vállalkozóknak. Az USÁ-ban se szeri, se száma a jobbnál jobb módszereknek, és a legtöbb fogyókúrás termék is tőlük indul világhódító…..
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
mangalor 2014.06.11 09:05:13
@benko01: muhahaha, borzasztó demagóg és oktondi hozzászólás, főleg a vége. dehogy tökéletes kórkép! olvass el pl. egy daily mail cikk alatti komment folyamot, majd lesz fogalmad, milyen emberek az angolok vagy az amerikaiak (főleg ők szólnak hozzá). mert gondolom, tényleg hiszel is abban, hogy egy 800 hozzászólásos cikk alatt kiderül, milyenek az adott országban élő emberek. ómájgád. az ember csak ember mindenhol, és ahogy valaki találóan megfogalmazta, mindenki annyit várjon el, amennyit ad. te eljöttél, mert bizonyos dolgok nem smakkoltak, helyes, no problem. de amikor visszajössz köpködni a saját "fajtádat" hát az nekem sokkal többet elárul rólad, mint ez a 800 hozzászólás a magyar emberekről.

Nem értek egyet a cikkel (kicsit emlékeztet az egyik ismerősömre, aki egy önsorsrontó, és a legjobb dolgában is csak kesergett... elköltözött, visszaköltözött, aztán megint el, megint vissza, és sehol sem volt képes boldogan élni, mert nem is akart. búsulni akart és mondogatni, h szar az élet), ahol én élek (nem Budapesten), hepi az élet, ha nem is mindig könnyű. Ha mennék külföldre, csakis mediterrán vidékre, és csak mert az itteni klímát nem bírom (a telet konkrétan). Izrael, Spanyolország, Görögország... csupa vidám, napsütéses vidék, és mindig ott a tenger :)
Az Ermenegildo Zegna napszemüvegek nem tartoznak közvetlenül az anyacéghez - a De Rigo Groupnál tervezik és gyártják őket. Ilyenkor könnyen beleszalad abba egy márka, hogy nincs valódi arculata, és a fazonok afféle kelletlen házi feladatként készülnek el szezonról szezonra. A…..
Valentin-napkor kerül a hazai mozikban egy nagyon szerelmes, romantikus, kedves, talán egy icipicit nyálas, de ezzel együtt is szerethető film, a Végtelen szerelem. Ami egyébként egy 1981-es film remake verziója, és már itt a cikk elején, hogy eddig azt még nem néztem meg. Akkor Brooke…..
Vannak előítéleteid, sommás véleményed a hűtlenekkel kapcsolatban? Vagy gyakran hallasz ilyeneket mások szájából? Sokan szeretnek általánosítani mindenféle embercsoporttal kapcsolatban, természetes, hogy egy ilyen, rengeteg ember csőrét bántó, teljesen heterogén társaságról…..
mangalor 2013.08.23 22:36:06
@skarlát betű: pontosan, én is ezt kérdezem mindenkitől, aki ezzel jön. miért akarsz mindent megosztani a másikkal? miért akarsz beleolvadni a másikba? önállótlanná s függővé válni... na, ha valami, hát ez pont az önállótlansághoz vezet.
a másik okosság: hol kezdődik a megcsalás? kérdésre meglepő számban érkeztek a válaszok, miszerint. gondolatban... mármint, ha csak arra gondolsz is, h mással lefekszel a párodon kívül. agyam eldobom:) komolyan, én csak pislogok. WTF? tényleg ide jut egy ember, h a párját már azért elítéli, mert arra gondol, h váóóó, de csinos fenék, belemarkolnék, megdöngetném stb? mi ez valami gondolatrendőrség? és akkor a két dolgot összevonva, ha elárulom a pasimnak (merthogy - tegyük fel - mi mindent megosztunk, elvárás szerint, hiszen ez jelzi a hűségünket), h rákívántam egy másik pasira, de csak úgy, semmi komoly, akkor meg már hűtlen vagyok? vicc, komolyan:)
mangalor 2013.08.24 13:08:06
@ghost recon: persze, lehetetlen megvalósítani ilyesmit, de abszolút jelen van az erre való törekvés. Mindent együtt csinálni, minden időt együtt tölteni, munkában óránként csekkolni a másikat, mint egy sziámi ikerpár. és ha nincsenek együtt, akkor biztos a másik rosszban sántikál. ami érthetetlen, mert a bizalom totális hiányát jelzi, és többnyire az egyik fél tényleg elkezd előbb-utóbb kikacsintgatni, mert kibírhatatlan ez az állapot. nem egyet láttam ilyet egészen közelről. és mégis, egyre dogmatikusabb ez az totális őszinteség-megosztás téma. ez számomra érthetetlen.
és igen, van ebben a PreCrime-ban valami:) PKD zseni volt, ez egyértelmű, még egy ilyen földhözragadt dologban is érvényes lehet az agymenése... és még precogok sem kellenek hozzá, mert egyértelmű a jövő!
mangalor 2013.08.24 15:47:54
@régebb óta vagyok Subban mint te: erről szól az egész blog:)
Nemrég adták a tévében a Férfit látok álmaidban című filmet (You Will Meet a Tall Dark Stranger, 2010, rendezte Woody Allen), és volt benne egy nagyon jól kigondolt csavar. Mivel nem tegnapi opusz, nem hiszem, hogy spoilernek számítana, hogy leírom ennek a bizonyos csavarnak a…..
mangalor 2013.08.15 14:27:25
@skarlát betű: én is direkt visszanéztem, mert nem emlékeztem a 'soha' kitételre, de már láttam, h írtál:D
Úgy érzem, VízIvónak túl jól sikerült a nyaralás, túlbuzog benne a harci szellem, eszméletlen magabiztossággal indított támadást a semmi ellen.
mangalor 2013.08.15 15:07:09
@Víz Ivó: olyan szinten degradálod és egyszerűsíted le a nőket minden tekintetben, hogy az már-már sértő, én nem látom értelmét ekkora hülyeségre válaszolni, amit te itt elővezettél. de ismét csak az vált nyilvánvalóvá, h halálnyugodtan leszarod, ki mit mond, a saját kis világodban elvagy, oszt' jónapot.
mangalor 2013.08.15 23:23:14
@skarlát betű: azt láttam, nem tetszett annyira:)
A napokban eszembe jutott egy film, amelynek a magyar címe Tisztességtelen ajánlat - talán emlékeztek rá, bár már megvan 20 éves... Adott egy házaspár, amely anyagilag a csőd szélén áll, de kimászhat a csávából, ha a csaj lefekszik egy milliomossal. Na, persze, nem az a…..
mangalor 2013.08.09 14:35:45
@Tylia cordata: nagyon fura, de egy mosolytól, kedvességtől, a vidám, fesztelen természettől (ami nem egyenlő a kihívó viselkedéssel) tényleg feljogosítva érzik magukat a férfiak pl. ismerkedésre. de azért Gasroy paráját kissé én is túlzottnak érzem, ha eddig sosem volt félnivalója, miért pont most lenne?
egyébként ez nálam is többször okozott félreértést, de sztem lehet az ilyesmit kulturáltan kezelni... mondjuk melóhelyen nem tudom, mindig feleanyi idős voltam, mint a főnökeim... de nekem egy kicsit sántít ez a dolog.
@ghost recon: én eddig csak bugyilehúzó tekintettel találkoztam, na, az se semmi, amikor egy pasas úgy néz, hogy...
Közkívánatra! Mi történhet, ha (házas)társ és szerető találkozik, hogy beszélgessenek? A helyzetről, arról az emberről, akin osztoznak, önmagukról, a terveikről, az elvárásaikról. Lehet persze találkozni úgy is, hogy csak az egyik van tisztában a másik szerepével, de most…..
mangalor 2013.08.05 18:40:56
@Cica7: na de ez az amit én nem értek, hogy miért hozzád ment? miért nem F-et vonta kérdőre??? mi köze neki hozzád, még akkor is, ha épp elváltatok már. a szerető és a feleség közös pontja a férj (most az egyszerűség kedvéért, meg amúgy is úgy tűnik, a nők ilyen hülyék inkább), mit tud megbeszélni egy ilyen szituban normálisan két teljesen ellenpóluson álló fél? hagyd ott a pasim. nem. és?? mi történik ezután? de hagyd ott, de nem, de igen, de nem, dedede, nemnemnem?
szörnyű lehetett egyébként:(
mangalor 2013.08.05 22:42:37
@skarlát betű: igen, igen, ez a jó szó, szánalmas.
én nem ismerek ilyen sztorit a szűkebb környezetemben, a tágabban viszont hallottam nagy hajtépésekről (feleség elment a szeretőhöz, megtépte, szerető és feleség összebalhézott a boltban ilyesmik), de ki tudja, mennyi ebből az igazság, szóval erre nem alapoznék, de mindenképp hülyeségnek tartom ezt a beszélgessünk a szeretővel/feleséggel dolgot. és én inkább azt figyeltem meg, h amikor meséltek nekem 1-1 ilyen sztorit, a mesélő mindig pártatlan maradt (tehát nem mondta, h szegény Erzsikét felkereste az a lotyó Gizi, hogy a fatökű Pistán osztozzanak, hanem kvázi távolságot tartott az egésztől), ami furcsa... de talán azzal magyarázható, h a hűtlenség eleve rossz az emberek szemében, de az még rosszabb, ha lebukás van, és az aztán mindennek a teteje, ha egy olyan szemét miatt vész össze két nő, aki mindenkinek hazudott. valahogy mintha mind3 fél lenullázódna erkölcsileg egy ilyen sztoriban.

@Cica7: elhiszem, h brutális volt:( az külön szemétség, h ennyire kiszolgáltatottá váltál, ezt teljesen át tudom érezni, nekem is ez az egyik legnagyobb félelmem. egyébként meg semmi nem tartozik a szeretőre sztem, de ugye F-ed egy elég durva eset más szempontból is...
mangalor 2013.08.07 14:38:34
@pilar ternera: szerintem csak nagyon fiatal. ha másra nem is jó az öregedés, az mindenképp kellemes, hogy ha viszontlátom néha (sokszor) a saját ostoba naivságomat, képes vagyok visszafogni az okoskodást:)
Korábban is írtam már tévésorozatokról, nos, így, nyár közepe táján épp ránk fér némi kikapcsolódás. Azokra, akik szerető nélkül töltenek heteket, főleg... A téma persze továbbra is a megszokott, de kicsit kiléphetünk a saját életünk keretei közül.  A Scandal…..
mangalor 2013.07.26 22:34:43
@Ingeborg: miért kell hozzá magyarázat? kaptad a barinődtől, kész:)
van egy buzis sorozat, imádom, elkezdtem nézni (nekem is ajánlották), F homofób volt akkoriban, a végére már együtt drukkolt velem, h a két főszereplő együtt maradjon:)
mangalor 2013.07.26 23:09:21
@skarlát betű: na, akkor lehet, adok egy esélyt neki:) ááá, csak az elnök ne az a pasi lenne...

nagy merészség volt annak idején amerikában ez a sorozat (egyébként brit sorozatot adaptáltak, queer as folks címen), az 5 évad alatt végig sokat beszéltek, cikkeztek róla, sőt, a mai napig az összes szereplő egyfajta gay ikon, példakép, rengeteg meleg rendezvényen megjelennek még a nem meleg színészek is (a melegek is of course). egyértelműen volt hatása, sőt, hatalmas hatása volt, ha csak F-et nézem, aki sokkal-sokkal elfogadóbb lett a melegek tekintetében... talán, ha a Scandal-t kezdem nézni, elképzelhető, h a hűtlenség is lassan beépül nála:DDD
mangalor 2013.08.05 18:36:16
@skarlát betű: a hűtlenség elfogadásához biztosan nem lesz elég, de lehet róla beszélni, lehet puhítgatni, előkészíteni a terepet, és mármint jó "álcája" lehet kényes témáknak. tudod, felhozok egy témát, és ezzel állásfoglalásra is kényszerítem, hiszen ott a film, ami hatással volt rá is, kialakult vmilyen véleménye azzal kapcsolatban. a filmről beszélünk, miközben a saját életünk kerül elő. valami ilyesmi:)

a bőrszín témában, sztem már kényszerű lépés volt ez... nemrég volt egy cikk, h Amerikában már csak "percek" kérdése, h megforduljon a fehér- színes bőrű arány. mostanra majdnem 50-50%, szóval ez sztem nem csak tolerancia kérdése, hanem az is, h felmérik az igényeket, és ez is egy igény lehetett:) ha megnézed, minden filmben van már mindenféle etnikum és vmilyen LMBT figura, mert ez is kell a népnek:)
Akár van állandó partnerünk, akár nincs, akár monogámok vagyunk, akár nem, általában véve vágyunk a szexre. Vagy legalábbis vágytunk valamikor, ha nem tartozunk a becslések szerinti 1%-ba, akiket ez hidegen hagy. Tegyük fel, hogy vágyunk rá, de olyan partnerünk nincs, akit igazán…..
mangalor 2013.07.21 21:07:38
@florence: lényegtelen, h mit fűztél hozzá, egyedül te buzdítottál rá:) egyébként meg miért kellene elítélni??? én sem szólok bele senki életébe, elvárom, h az enyémbe se szóljon bele senki. ellenben, a véleményed elgondolkodtat, ahogy a többiké is.
mangalor 2013.07.21 21:21:52
@florence: hát a többiek nevében nem tudok nyilatkozni, de azért vannak még célok az életemben (sztem az övékben is, és nem arról szólnak ezek a célok, h minél több pasi alá feküdjenek be, míg csak bírják szusszal), nagyon is világosak:) de ezek közül csak az egyik az, hogy a gyerekeimet felneveljem (most nem fogom részletezni, h nekem mit jelent az anyaság, de hidd el, nem veszem félvállról, és a többiek sem).
és sztem azzal is mindenki tisztában van, h a te életszemléletedbe nem fér bele a hűtlenkedés. a probléma abból ered, ahogy már többen is leírták, h ebből a szemléletből nem tudsz áthelyezkedni. te, mondhatni szerencsés (egyébként nem szeretem ezt a szót) vagy, olyan férjed van, olyan életed, ami minden szempontból kielégít, boldogságot, sok örömöt ad. de ez egyszerűen nem jelenti azt, h mindenki így él, és mindenkinek a boldog házasság eszméjéhez egyben a monogámia is kapcsolódik. ez egyszerű szűklátókörűség. ha valami, hát ez irritálhat:) egyebek nem hiszem.
mangalor 2013.07.21 21:30:21
@florence: ez a te véleményed, de megint kinyilatkoztatsz. SB és Tylia sem azt mondták, h egy szerető minden problémámat megoldja majd, csak annyit, lehet ez egy megoldás, de lehet, h semmi sem fog megoldódni. ezt viszont senki sem tudhatja egyelőre. teljesen elméleti, és mint ilyen, egészen felesleges előre elítélned. szerencsére a piszkos gondolatok egyelőre nem számítanak bűnnek:P
Hazudtál-e már a családi állapotodról valaha? Hazudtak-e neked ugyanezzel kapcsolatban? Letagadtad-e a házastársadat, a barátodat, barátnődet, vagy éppen hogy költöttél magadnak egy, a valóságnak nem megfelelő hátteret? Miért tetted, ha megtetted? Tudod, miért tették veled? Meg…..
mangalor 2013.07.17 18:32:23
@skarlát betű: én néha azt hiszem, nem is ugyanaz az ember kommentelget, hanem és valamelyik random emberke a magazinnál:)
mangalor 2013.07.17 18:48:59
@manager2008: hát én társkeresőn nem ismerkedtem még, szal nem tudom, de gyanítom, h a férfiak is ugyanúgy kamuznak.
szóval csak locsogsz... ahhha.
mangalor 2013.07.17 19:32:50
@skarlát betű: vigyázz, miket mondasz, manager mindjárt adja a legközelebbi szénabála GPS koordinátáit, h bizonyíthasson :DD
Nagy vitát kavart korábban a Kinek jó a monogámia mítosza című posztom, nos, most egy Guardian-cikk nyomán kénytelen vagyok visszatérni a témára. Daniel Bergner: What Do Women Want?: Adventures in the Science of Female Desire [Mit akarnak a nők? : Kalandozás a női vágy tudományába]…..
mangalor 2013.07.12 23:23:48
@skarlát betű: azóta azért változott a dolog, már ő küld, legyek kicsit távol a családtól, barátnőzzek, járjak koncertre stb. szerinted mennyire voltam frusztrált, és családromboló, ha egyszer csak feltette a kérdést: nincs kedved találkozni a barátnőiddel? :DDDD
mangalor 2013.07.13 09:44:17
@skarlát betű: az első pedzegetésektől kb. 1-máfél év. de aztán hamar rájött, h jól döntött:D elviselhetetlen voltam már, magamat is gyűlöltem... sztem ennél minden jobb.
mangalor 2013.07.13 16:29:47
@florence: már nem járok, a pszi is mondta, eléggé tisztában vagyok a helyzettel. mosta férj van soron, neki kell bizonyítania, h elkötelezett. elméletben az, gyakorlatban képtelen. régen még akartam, h többet legyen velem, a családdal, már nem érdekel annyira. megszoktam azt is, h egyedül vagyok, azt is ha itt van. nem sok vizet zavar, általában leül és dolgozik. neki az is elég, ha mi körülötte vagyunk, az neki a családdal levés.
szerető... majd meglátjuk, valaki csak akad nekem is, meglátjuk, hogy tudom menedzselni:)
A mai vendégposztot valójában két embernek köszönhetjük.   Elsősorban persze a szerzőnek, barbieds-nek: az ő blogját biztos sokan olvassátok titokban (én is), áttételesen viszont legutóbbi kedvenc provokátorunknak, Krapulax7-nek, aki mindenkit kiosztott, aki csak élt és…..
Elterjedt nézet, hogy újra és újra ugyanolyan erényekkel és hibákkal rendelkező partnereket választunk magunknak. Nemrég olvastam arról a Pár-bajok és békés megoldások című könyvben (melyre még máskor is fogok hivatkozni), hogy ezek a speciális jellemvonások a gyerekkorunk…..
mangalor 2013.07.08 15:58:30
@ghost recon: tán az egyéb méreteidre? jajmár! Most csak Bástya elvtárs örökérvényű szavai jutnak eszembe: "Szerénység! Ne tömjénezze magát! Szerénység! Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység." :P
@skarlát betű: de, de legalább kijött, aminek ki kellett:DDD
jabizony, volt ennek a fiúcskának egy nagy csalódása, megcsalta a menyasszonya, el is hagyta. és most játssza a megkeseredett, kiégett embert, de közben lógó nyelvvel lohol az oktatnók után, akinek nemsokára esküvője lesz. áh, szóra sem érdemes:)
mangalor 2013.07.08 18:24:40
@ghost recon: ezt sosem tudhatod :P
na, nem kell a terelés, mindketten tudjuk, h szőröstül-bőröstül elfogadott volna a kedves kollegina, mert olyan kis pörfikt voltál a szemében. nincs ezzel baj, a férjre is mondták, h klónozni kéne... oszt én meg tudom, amit tudok :D
mangalor 2013.07.09 09:45:58
@ghost recon: nem is arra gondoltam.
@Cica7: tudsz, ha nevemre kattintasz, de látod, h SB sem tiltakozik, mikor én is nyekergek itt:) látod, szerinte is részben ezért van az oldal! nekem is sokat segített, h itt több szem többet lát alapon sok segítséget kaptam:)
Mivel nem látunk bele egymás kapcsolataiba, leggyakrabban külsőségek alapján ítélünk, így aztán nem ritka, hogy értetlenkedünk mások vonzalmai láttán: nem csak az lep meg, hogy ki milyen partnert választ (vagy milyennel elégszik meg) hanem az is, hogy kit hagy el egy másikért,…..
mangalor 2013.07.04 22:31:27
@Víz Ivó: ha érdekelne, figyeltél volna, nem pedig ezt a sódert lököd már nem is tudom, hány komment óta. már mindent leírtam szinte, ami lényeges, ami valójában a házasságom válságához, a lelki sivársághoz vezetett, de az nem a férj romló fogazata, sem a plusz súlya. és főleg nem ezek vezettek ahhoz a gondolathoz, hogy talán ne álljak ellen a vágyaimnak, ha betoppan egy alkalmas egyed.
minden esetre, nem értem, miért érdeklünk ennyire, ha kb. tizenéves ösztönlényekként tekintesz ránk, akik összeomlanak, ha rájönnek, h elmúlt a szerelem, akik képtelenek tudatosan élni az életüket, és kvázi öntudatlanul szuggerálják magukat, ha nem smakkol minden a kapcsolatukban, csak hogy okuk legyen a szeretőzni. ezt te most tényleg komolyan gondolod? hát, nem vagyok egy atomfizikus, de azért ennyire egyszerű lélek sem.
mangalor 2013.07.05 15:10:21
@ghost recon: sztem írt sok értelmeset, csak a stílusa olyan, h az ember leginkább szívlapáttal kedveskedne viszonzásul:)
de tényleg van abban valami, h ő és VízIvó házastársak...
@Víz Ivó: sztem szó sincs utálatos képről vagy kiakadásról, ennyire senki nem tarthatja fontosnak az itt olvasott kommenteket, nem kell játszani a drama queen-t. annyi a lényeg, h makacsul ránk akarsz erőltetni egy olyan ruhát, ami senkire sem illik. mondod és mondod, és kérdezel, de nem figyelsz a válaszra, csak ismétled önmagad bezárva egy igen tág témát egyetlen skatulyába. ez így nem beszélgetés, hanem kioktatás. sztem erre senkinek sincs szüksége, mindenkinek megvan a maga baja, nem itt és nem te fogod megoldani a magas lovon ülve, a nem tudom honnan összekukázott téziseddel.
mangalor 2013.07.05 22:23:46
@Víz Ivó: nem képzellek ilyen helyekre, de magamban már lemérnököztelek... nem tudom, ez most bóknak számít-e a szemedben.
jó, nem figyelek, nem hallgatok rád... csak tudnám, miért jó az nekem, ha mégis leírod a véleményedet... főleg, ha tényleg a vigyorgóból írsz ... a másik opcióra gondolni sem merek, mindig is irtóztam a szélsőségektől.
@skarlát betű: ne reménykedj, először még körbejár a téma körül párszor o.O
509       December 27. Szombat   Este jöttem vissza Sopronba, a családtól otthon búcsúztam, a pályaudvarra Apu hozott ki. Nehéz volt elválni, de nem ragacsosan szentimentális érzésekkel búcsúzkodtunk, pedig csak a gőzmozdony füstje hiányzott volna egy…..
Napok óta több oldalról kapom a legújabb francia szexatlaszról ("L’Atlas mondial des sexualités", de Nadine Cattan et Stéphane Leroy, ed. Autrement) szóló híradásokat. Képtelen vagyok nem írni róla, viszont az összes infó eddig ugyanannak a sajtóközleménynek a fordítása,…..
mangalor 2013.06.21 23:42:53
@Tylia cordata: döbbenet.
mondjuk, én pont nem a szerencsés 85%-ba tartoztam, illetve a sulim, mert talán ha kétszer volt nálunk egy református lelkész, aki nagyon cuki volt meg minden, de inkább hagyjuk. sem drogprevenció, sem szexuális, sem egyéb felvilágosítás, fejtágítás nem volt. azt sem tudtam szinte, mi az az óvszer kb. 16-17 éves koromig. na, most hazudtam, mert eszembe jutott, h 7.-ben levetítették nekünk a Néma sikoly c. filmet (és még mindig megvan az az élethű 12 hetes műanyag magzat, amit mellékeltek hozzá), ami után sem beszélgetés, sem egyéb kiegészítése nem volt a látottaknak, és én évekig álmodtam az összeroppantott fejű magzattal, szorongtam és féltem, h mi lesz, ha terhes leszek véletlenül... és a célját elérte a film, még akkor sem tudtam elvetetni gyereket, amikor tényleg véletlenül jött, nem jókor... de persze most már örülök, h van a kis véletlenke:)
mondjuk, nekem annyiban szerencsém volt, h anyám alapdolgokat elmondott és hagyott elől könyveket, amikből nagy magányomban tájékozódhattam. de az ő felvilágosítása is addig terjedt, hogy amikor elkezdtem szexelni, mondta, h írassak fel a nőgyógyásszal fogamzásgátlót.
mangalor 2013.06.22 10:23:00
@Tylia cordata: értettem ám úgy is! :D
mangalor 2013.06.22 10:30:02
@Tylia cordata: tegnap megnéztem megint yt-on a néma sikolyt, valami iszonyat még most is, de a vége a legszebb a sok preparátummal és a tipikus amcsi paranoiás, összeesküvés-elmélet szöveggel... szegény 13 éves én.. és még jópáran, akik látták anno.
érdekes módon nekem az egyik nagyanyám nagyon felvilágosult volt (a másik nem, állítólag 3x volt együtt a férjével, onnan a 3 gyerek is... de ezt azért nehéz elhinnem), haladt a korral, ő mondta is, h volt óvszer is, de nagyon kezdetleges, meg a tablettáktól is sok bajuk volt. ezért bosszantó és szomorú, h manapság,amikor szinte minden feltétel adott hozzá, h a gyerkek, fiatal felnőttek biztonságosan és aggódástól mentesen kezdhessék a szexuális életüket, még mindig sok (egyre több) az abortusz, és a nemi beteg gondozók tele vannak. nem beszélve az egyéb dolgokról.
335       Június 19. Péntek Pontban 5-re értem vissza a laktanyába, de a buszok közti átszálláskor futva közlekedtem. Ugyanis ma annyira jól éreztük magunkat Edittel, hogy kicsit elnéztem az órát. Úgy érzem, egész jól megvagyunk. Persze, ha ezt egyáltalán…..
mangalor 2013.06.19 15:53:49
mangalor 2013.06.20 22:01:22
@Dvorszky határőr: várom! remélem, megfelelően érzékletes lesz, h egy levegővel olvassam:)
mangalor 2013.06.21 15:11:56
@Dvorszky határőr: :D úgy értettem, h akadjon el a lélegzetem olvasás közben:)és akkor ezek szerint számíthatok rá. can't wait!
jó, h itt jelenikmeg, a Nők Lapját nem olvasom:)
Nem egy olyan esetet ismerek, amelyekben a szeretőket nagy távolságok, esetleg országhatárok választják el egymástól. Ha legitim pároknál működik a távkapcsolat (ha működik - ezt esetleg itt, a szomszéd blogban is megvitathatjuk), akkor szeretőknél miért is ne? Persze nem lesz…..
mangalor 2013.06.19 15:14:30
@atszlo: bocsánat, h beleszólok, de ha jobban szereted annál, hogy 1-2 alkalom legyen, és neked vissza kell jönnöd, és el vagy köteleződve itthon, akkor egyértelmű, hogy hagynod kell, nem? Vagy, ha nagyon zsigerből jön, akkor ki kell használni a 3 hetet, és mindent megadni a másiknak (és elfogadni, amit ő adni tud), amit csak lehet ez alatt a 3 hét alatt. Utána minden kiderül. Az is, ha ez tényleg csak ennyi volt, az is, ha több... utána is van választási lehetőséged.
Saját tapasztalat (is), hogy mindig bánni fogod, ha kihagyod, hogy legalább kiderítsd, mi lehetne, vagy hogy egyáltalán megpróbáld megtenni.
Már én is el voltam köteleződve, és pont a legnagyobb szerelem közepén lepett meg egy zsigeri kívánás, és kihagytam, mert akkor még azt hittem, velem ilyen nem történhet, éshogy a szex szerelem nélkül undorító. És a mai napig eszembe jut néha, hogy kár, h kimaradt az a lehetőség, amikor összejött a jókor jó helyen (aztán, ha találkoztunk nagy ritkán, szinte beszélni is alig tudtunk, mert az járt a fejemben, hogy most kellene kézen fogni és magammal hurcolni valami motelbe, de gyanítom neki is:)))... pedig én még csak nem is szerettem.
egyébként valóban nehéz, én teljesen megértem, ha olyanok a körülmények, h az ember nem akar borítani.
mangalor 2013.06.19 16:20:59
@skarlát betű: kéne bizony, bár nem tudom, mennyire lenne nyomasztó:)
annál is inkább kár értük, mert részemről nagyon kevés volt az a fiú/férfi, akit zsigerből akartam, és innen nézve igenis úgy érem, hülye voltam, h kihagytam. nem tudom, másnál ez hogy van, de én nehezen kattanok, és az összes kapcsolatom első látásra kattanás volt, olyan nem volt, hónapokig ismerkedtünk stb. a szex vagy ott van, vagy nincs a levegőben. ha ott van, igenis tenni kell egy próbát. én ezért preferálom a személyes ismerkedést a levelezgetéssel szemben pl.
A Sunday People megrázó fotókat közölt a címlapján arról a jelenetről, amit Nigella Lawson milliárdos műgyűjtő férje, Charles Saatchi rendezett egy londoni étteremben. A 70 éves férfi a nyilvánosság szeme láttára előbb szóváltásba keveredett feleségével, majd fojtogatni…..
mangalor 2013.06.16 15:00:53
@The Seer: mert ha a pénz miatt, akkor el kell viselnie, hogy fojtogatja a férje? Megérdemli? Eszméletlen ez az érzéketlenség, amivel reagáltok erre a cikkre.
Mellesleg Nigella nem szorul arra, h egy milliárdos felesége legyen, maga is gazdag családból származik, a legfelsőbb körökben forgott mindig is, az apja asszem pénzügyminiszter volt. Ki tudja, miért ment hozzá ehhez a pasihoz, senki nem volt ott a leánykéréskor (ha volt ilyen) rajtuk kívül, szóval még akár érzelmek is közre játszhattak. de ha mégsem, az nem jelenti azt, hogy a nő megérdemli vagy jár neki, hogy a férje bántalmazza.
A Ray-Ban mindig bátran nyúl a legendáihoz, mert a szokásos klasszikusok mellett a klasszikusok különleges kiadásai viszik az eladásokat. Idén a matt keret mellett a halvány, színes, polarizált lencse lesz a sláger az Aviatorok, Wayfarerek, és a fenti képen is látható Clubmasterek…..
Nemrég magánüzenetben keresett meg egy doctorwho nevű olvasó, és váltottunk pár levelet. Az őt érintő témával, a női partner iránti vágy megszűnésével foglalkoztunk már egy fikciós vendégposzt erejéig, de ez a történet mindenképpen figyelmet érdemel, nem csak azért, mert…..
mangalor 2013.05.31 14:54:56
@ghost recon: ugyan nem értem, h ez neked miért annyira vicces, de nem megyek bele, ugyanis igazából nem érdekel, mi a véleményed. hidd azt, h te jobban tudod, és örülj neki.
mangalor 2013.05.31 17:04:32
@pilar ternera:
szerintem meg pont úgy érti, ahogy fogalmaz:) az a helyzet, h én ezt, dettó ugyanezt rengetegszer hallottam már (nem csak a saját helyzetemmel kapcsolatban), és próbáltam elmagyarázni, megértetni, semmi. mert ezek nem beszélgetések, hanem pökhendi kinyilatkoztatások a részükről, és én ezt nem tudom igazán komolyan venni. ha ő így gondolja, akkor így. én egy próbát tettem, tovább nem érdekel:)
mangalor 2013.06.01 16:21:14
@skarlát betű: pontosan erről van szó.
"senki sincs, aki meg tudja határozni, h neked mitől KELLENE boldognak lenned." ezt a mondatot (vagy hasonlót) már többször is leírtad, de sosem árt újra és újra felhozni, mert végtelenül igaz. itt (és az élet más területén) is sokan meg akarják mondani a tutit, az abszolút univerzális megoldást, de tudomásul kellene már venni, h nincs ilyesmi. egyének vannak, akik hasonló élethelyzetekben is ezerféleképp reagálnak.
Erőss Zsolt és Kiss Péter, a Kancsendzönga-expedíció két csúcsmászója ereszkedés közben, 8000 méteres magasságban eltűnt, írta az index/SportGéza. Ami személyes tragédia mindkét hegymászó számára. Csak teljesen felesleges. A 8000 méter feletti magasságokra hegymászó…..
mangalor 2013.05.22 23:57:24
szerintem tökéletesen igazad van. én is épp a napokban olvastam, hogy a hegymászók nemtudommilyen nemzetközi szervezete nem ismeri el az oxigénpalackos mászást. ez tényleg a noooormális? kategória, kvázi a sporttársak beletaszítása egy öngyilkos feladatba. nem tudom,hány hegymászónak kell még meghalnia emiatt az idióta virtuskodás miatt.
@quint0: nagy-nagy csúsztatás, amit írsz, nem is lehet komolyan venni. doppingolni és úgy eredményt elérni illetve rohamosan megszűnő életfunkciók mellett oxigént szippantani,hogy egyáltalán életben maradj, nem ugyanaz. az egyik csalás, a másik életben tart. ha ez nem tiszta, az agymotort neked javasolnám inkább.
mangalor 2013.05.23 18:45:32
@quint0: félreértés elkerülése végett, engem pont nem érdekel, hogy ki használt oxigént és ki nem. én a Mátrára is csak egyszer "másztam" fel. a szememben már az is teljesítmény, hogy egyáltalán nekiindultak. és ha ezek az emberek komolyan vették magukat, akkor őket sem érdekelte volna. de a tény az, hogy a farokméricskélés (köszi @Sadist a helyes kifejezést) miatt megint meghalt 2 ember, mindkettő ereje teljében, az egyik egészen fiatalon... áh, nem is folytatom, ezt nekem soha senki nem fogja tudni bemesélni, hogy ez így jó. Sem Erőss, sem Kiss Péter nem akarhatott meghalni a hegyen, bármilyen romantikusan fogalmaznak is a nekrológok. Mindegy, nyugodjanak békében mindketten, remélem, azért megtalálják őket.
Syndroide A Parasite több mint tíz éves cég, és már rögtön a 2002-es alakuláskor volt nekik egy saját rendszerük, úgy hívják, active holding. Nem csak az átlagember, de még a szakmabeli is elcsodálkozik, ha valami radikálisan újat találnak fel a szemüvegek anatómiájában, a…..