Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phillipo654

13 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Huami egyike a világ legnagyobb viselhető eszközökre szakosodott vállalatoknak. Termékcsaládja az Amazfit, a kiváló felszereltségű, minőségi anyagokból készített termékekre koncentrál. Az Amazfit Pace volt a gyártó első nagy dobása, ami hatalmas sikereket ért el, alacsony ára, korrekt tudása a…..
phillipo654 2018.03.20 14:08:50
@nezdmitrendelszblog: Sziasztok! Egy kérdés: Oké, hogy szinkronizál a nap végén, de gondolom az nem járható út, hogy telefon nélkül "indítok" egy futást az órán? Mi Fit-es user vagyok ugye ott csak a telefonon lehet, viszont akkor ott kell lennie végig nálam a futás közben a telefonnak is...Vagy gondolom simán telefon nélkül elindulok futni és érzékeli ,hogy "valószínűleg futok" és mikor hazaértem a Mi fit app-ba már így kerül bele? Köszönöm!!!
phillipo654 2018.03.21 19:04:45
@nezdmitrendelszblog: Szia!
Köszi! Pont belefutottam egy hosszabb youtube tesztben , és igen látom ezen az órán van erre lehetőség.
Mi band 2-őm van most
Megfenyegetett az ex-pasija 2010.08.23. 07:31 Panni CsP ”Csakhogy volt egy másik szereplő is a képben, őt nevezzük Szabinak (19), az Anita anyukájának élettársának a fia” - Az exekkel mindig csak a baj van. Következő Levélírónknak is meggyűlik a baja a barátnőjével: hol…..
Innentől kezdve nem a legjobb volt a hangulat.Azt szerencsére nem került szóba, hogy akkor adjunk pénzt.Mondjuk Rékám mondta hogy jövünk vissza, csak Ákos elvisszük a buszhoz.De hát tudtuk előre hogy nem így lesz,hisz Ákos nem megy sehova, mi meg nem megyünk vissza gardenpartizni, a…..
Szokás szerint Réka értem jött ezen alkalommal is.A tarjáni buszmegállóhoz közel volt Réka anyukája ,Ildi. Mivel udvarias próbáltam lenni, hátra ültem miszerint ne én határozzam meg hova ülne az anyukája, hisz nekem bárhol jó.Parkoló helyről kifele tolatva koccant Réka,…..
Magánélet közkinálatra Fluor 2011.04.22 23:19:00
Az este jól telt ittunk meg néztük a puncikat keringeni a rúd körül.Tehát Réka utána 2 hétig sokszor jött ezzel miután már ugye összejöttünk, minden night clubról és sex shopból amit látott a körúton a Mambó jutott az eszébe és persze a fejemhez is vágta.Semmi baj, a…..
 Kicsit ugorjunk előrébb az időben, illetve jelen naphoz képest visszább.Szükséges ez a nagy előre ugrás, hiszen a jelen napokat sem tudom elszámolni itt nemhogy még a régieket. :)Régebben, egy vasárnap a Westendbe voltunk hol máshol,sétálunk alul a kajás részen, amikor…..
Magánélet közkinálatra A Volver 2011.03.12 19:34:00
Réka egyre többet volt nálunk, anyumat is kezdte jól megismerni, volt pár ott alvás is,mármint itt alvás.Mivel Ramy-t is már jól ismerem, a Svejk óta, megszokott volt, hogy együtt mozgunk.Péntek lementem tarjánba, persze megint buktam a szombati angolt.Azért szerveztük így hogy péntek megyünk,mert…..
Magánélet közkinálatra A Mambó 2011.02.05 20:48:00
Mikor Rékával másodszorra taliztam volna, akkor voltunk a MAMBO-ba ami egy night club,mármint ő nem volt velem,haverokkal mentünk persze.Ez február 5én volt szombat, erre  napra volt megbeszélve a randi Rékával,de mivel valami piti szar dolgon összevesztünk péntek ezért…..
Találkoztam is Rékával, jól éreztük magunkat, össze is jöttünk relatív gyorsan, habár ő nem emlékszik az első csókunkra, miszerint nála a csók  az nyelves.Nekem kellett vissza emlékeztetnem hogy miként is történtek a dolgok.Szóval jó volt a nap, elkísértem a stadionokhoz a…..
 Másnap mentem keretet nézni hogy pótoljam a széttört szemüvegem.Mondta az optikus hogy gondolkoztam-e már a kontakt lencsém, hát mondom nem mert 6 éves korom óta szemüveget hordok.Miszerint most igazán kedvezményes és 20 perc alatt  kiderítik hogy bírja-e a szemem.Miért…..
Eme omniózus beszélgetés közepette valaki feltett rólam képeket illetve konkrétan Dunabogdányos "kockatalálkozó" képeit és bejelölt rajta.Ami még előző évbe volt miután Anitával szétmentünk - természetesen ő sem maradhat ki majd.Tehát volt egy kockatalálkozó…..
Mindennek ellenére elég jó beszélgetesünk volt,sokat vicceskedtünk.Aztán eljött a webkamerás pillanat, mondtam hogy hosszabb a hajam mint kéne,de azért bekapcsolhatjuk a kamerát, nekem jól müködött, neki szürke volt, homályos, mintha egy áttesztő foliát tettek volna elé.Szóvá…..
Kedves olvasó! Szeretném bemutatni az elmúlt 3 hónapom, ha nem is napról napra(bár erre is lenne lehetőség) de inkább olyan heti leosztásban. A kezdet nem is 3 hónapja volt, igazából sokkal régebbre kell visszamennünk az időbe hogyha Tarjánt akarom bemutatni, illetve az ottani ismerőseim.Valamikor…..
Kedves olvasó!Mielőtt végletekig belemennék kis életem történetébe, miszerint hogy jutottam el idáig ameddig(bár a szobám és a WC közötti távolság nem éppen kifejtésre szoruló téma).Az alapvető dolog hogy publikálok az hogy sok e-mailt kapok, különböző rendszerekben,…..
„Egyik este felhívott telefonon, és üvöltött velem, hogy azonnal valljak színt, mert TUDJA, hogy megcsalom.” - Meddig tűrhető el, hogy egy pasi nem létező dolgokat kérjen tőlünk számon? Meddig érdekes, hogy az egyre újabb és újabb féltékenységi rohamai mindig…..
phillipo654 2010.08.30 18:57:14
@Mészáros Laci: Köszönöm a linket, érdekes könyv.

A posztolónak üzenem:
Általában minden kapcsolat egy megelőlegezett bizalom nevű dologgal kezdődik, ezt illik mindkét oldalról megadni.
(Igen tudom, naiv vagyok , kövezzetek meg...)

Szóval ezt lehet eljátszottad úgy hogy észre sem vetted, vagy a srác szerelmes típus, de akkor még itt egy kérdés...

Mennyi is volt az az időintervallum ami eltelt az eleje-vége közben?Mert írtad hogy nem volt sex, szóval egy hónap alatt esetleg beléd esett aztán mivel nem jött össze azt hitte mással fekszel össze és lehet ezért kattant be? vagy te már az elején eljátszottad a bizalmat és emiatt vadult meg? ezt leírhattad volna jobban is...
Ha összejössz apád szeretőjének a fiával, akkor végül is a mostohatestvéreddel jársz? – ezt a kérdést boncolgatja a kedves posztíró. Az események középpontjában egy igen szövevényes családi kapcsolat áll: a családfő otthagyja a szeretőjét és a feleségét is, ám a…..
phillipo654 2010.08.27 14:27:15
ismerős a szitu:
csajokespasik.blog.hu/2010/08/23/megfenyegetett_az_ex_pasija

de ez sem vérfertőzés,csak simán gáz,de ha neked jó, ne kínlódjál :D
„Megalázva éreztem magam. Ezeket a Trófea-gyűjtő férfiakat most kasztrálnám, nehogy szaporodjanak.” - Többek örömére vagy bánatára, szokásos pénteki sorozatunk véget ért, mert a szerző visszavonta sorait. Ezért most egy új történet kerül terítékre: Levélírónk…..
„Legszívesebben felpofoztam volna Ritát is meg a csávót is” – Ha egy nő fiatal és jól néz ki, esze ágában sincs lecövekelni bárki mellett is. Levélírónk megtapasztalta, mennyire így van ez: túl sokáig hagyta magát kihasználni. Ez az a bizonyos rózsaszín…..
phillipo654 2010.08.24 10:59:17
@petri:

a bizalmatlanság ott kezdődik ha a történet és a valóság egyáltalán nincs fedésben, ha nagyjából fedik egymást a legtöbb ember nem fog gyanút.A privát szféra ott szűnik meg mikor hazudnak neked,ezzel lemondott a magánélet jogáról.Ha egyszer hazudnak nekem én kíváncsi vagyok miben nem mondtak még igazat.
phillipo654 2010.08.24 11:09:11
@petri:

Tökéletesen igaz :) De én csak 2x néztem meg, a 2. alkalom előtt mondtam magamnak ha most nem találok semmit abbahagyom,mindkét alkalommal találtam is valamit...
phillipo654 2010.08.24 12:47:47
@petri: hát ennek még ennyi eszem sem volt :)rutintalan 19 éves ha nem találtam volna meg, és tényleg nem jöttek volna össze, ki tudja...
”Csakhogy volt egy másik szereplő is a képben, őt nevezzük Szabinak (19), az Anita anyukájának élettársának a fia” - Az exekkel mindig csak a baj van. Következő Levélírónknak is meggyűlik a baja a barátnőjével: hol az ex-pasija fenyegeti, hol érzelmi…..
phillipo654 2010.08.23 22:15:47
@phillipo654:

szerinted ha annó nekem ennyit mondott el Andrásról,akkor most miért mondana többet Szabinak? ;) Mondjuk mi rendesen lezártuk, szóval nincs miért izgulnia a pingvinfiúnak...
phillipo654 2010.08.23 22:53:16
@AntiChrist™:

egy uccsó részemről:

"Amugy itt 99,9% az tortent hogy a srac kiment kulfoldre, a csajjal megbeszeltek hogy egyutt maradnak, ami neked mar ugy lett eloadva hogy nincs baratja."

a srác Erdélyi ,ott lakik, 3 éven keresztül pár havonta összejárogattak...
a többi innentől már ismert