Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T3-M4

421 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás: www.9gag.com ..
Nem kíván hozzáfűzni valót a dolog szerintem :D Forrás: www.9gag.com..
Biztos vagyok benne, hogy vannak az olvasók között olyanok, akik nagyon is jól emlékeznek erre a műsorra és a sok poénos pillanatra, amik benne voltak. :) Forrás: Emlékek és tecső..
The Geek Fun Factor Paperman 2013.08.29 21:43:31
Ez egy Disney animáció, két ember találkozásáról. (Azért írtam így, hogy ne lőjem le a poént :) ) Forrás: www.ize.hu..
Nem is nézne ki rosszul :D     Forrás: www.9gag.com ..
Forrás: www.9gag.com ..
The Geek Fun Factor Doboló Macska 2013.01.10 15:23:00
Ezek után mondjátok nekem azt, hogy jogtalan, hogy a macskák, amúgy tojnak mindenre XD Mellékesen hozzá tenném ha lenne cicusom (és nincs a kutya miatt :(  ), tuti nem terrorizálnám meg ilyenekkel. Forrás: www.velvet.hu ..
The Geek Fun Factor Megvan a cucc? 2013.01.09 19:14:00
Bár macskapárti vagyok, de ezt a képet nem lehet kihagyni :D Forrás: www.9gag.com ..
Nemrég olvastam, hogy a tavalyi év legtúlértékeltebb filmje a Bosszúállók lett. Ha már olvastam akkor gondoltam megosztom veletek ezt a keresztezés képet, ahol a valóság és a képregényrajz egyesíti erejét a gonoszok ellen. Forrás: www.9gag.com ..
Magáért beszél a kép, de azért, nézzétek már meg jól Pókembert XD Forrás: plus.google.com ..
... Sheldon Cooper után neveztek el: Euglossa bazinga. Forrás: www.comment.blog.hu ..
Érdekelne, egy ilyen harc, hogyan nézne ki a valóságban vagy csak annyiból áll az egész, hogy néha találkoznak leülnek némi ital mellett, és kérdezgetik egymástól, hogy: Na, hogy megy a meló? Minden esetre itt ez a rajz, ami már eleget tesz, a harcuk bemutatásának…..
Láttam én már dobásból, két újjal telefont megfogó robotkart, vagy olyan robot párost akik ping pongoznak, de ezt mikor a minap megláttam azt hittem, majd betojok XD Ha, így folytatjuk a végén már a koncerteken se emberek lesznek az előadók hanem gépek :D Forrás:…..
Idén nem akarok nyűglődni a telefonhívásokkal meg a stb-vel, mert tutira, hogy terhelt lesz, minden vonal és nem akar majd kapcsolni a rendszer, meg a többi kifogás, úgyhogy én ezzel kívánok mindenkinek, akinek csak tudokSikerben Gazdag Boldog Új Évet! Forrás:…..
Ezúton is szeretnék Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánni! :)     Forrás: www.copypasterepost.com www.tomatovisiontv.blogspot.hu www.9gag.com www.mellbimbo.eu..
Nagyon régen még az előző helyen ahol blogoltam, azt hiszem mutattam egy két foszforeszkáló tetkót. Na ez itt, igaz nem teljesen arról, szól, de az a hab a tortán rajta :D Forrás: www.icanhasinternets.com..
Komolyan írom Nektek, néztem elég rendesen hátha rájövök a trükkjére, de valahogy nem sikerült XD Mondjuk miért is sikerült volna? XD Meg kicsit úgy vagyok vele ha rájövök akkor már annyira nem is jó a dolog. De lássátok miről is beszélek, aztán találgathattok, hogy csinálja…..
The Geek Fun Factor I love Nerds 2012.12.09 21:33:00
Ugye, hogy vannak dolgok amik nem véletlen vannak? Forrás: www.dailyfun.us..
Ez egy igazán korrekt kinézetű kis (12 inch-es vagyis épp, hogy nem 30,5 cm!) persely. Ha tényleg olyan, mint a képen alant nekem is kellene :D 24 dolcsi (ebben nincs benne a házhozszállítás) viszont nem tudom, hogy ide szállítanak-e ilyesmit. A cucc majd csak jövő év márciusától…..
Igazán frankó tipp azoknak, a lányoknak akik geekek, vagy csak egyszerűen szeretnék, az igazán geek vagy elektro illetve computermán barátjuk kedvében járni :) Forrás: www.beautology.wmj.ru..
The Geek Fun Factor Vidulj Batman! 2012.12.08 07:56:00
Na valahogy én is úgy éreztem magam, mint Batman a képen mikor megláttam a minap, hogy esett a hó, mert emiatt korábban kell mennem melóba. Forrás: www.9gag.com..
Érdekes és egyben pofozkodós viadal, melyben nem Batman győz Robin ellen, ráadásul csak, azért, hogy Batman csukja be az ablakot :D Forrás: www.9gag.com..
Bizonyára már sokan ismeritek ezt a Futurama képet, és a hozzá tartozó szövegek egy részét is tuti már láttátok, de, hogy ez mennyire igaz nagyon sokunkra... :D Forrás: www.9gag.com..
Egy sorozatra szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét, mert úgy vélem, hogy ez egy állati jó nézegetni való. Eddig 10 része van, viszont sajna a folytatás majd csak Március 25! környékétől várható. Komolyan sokkoltam mikor láttam a dátumot, mert tényleg baromi jó sorozat és…..
Ti erre gondoltatok már valaha? :D Forrás: www.9gag.com..