Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajbeultetes

27 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az újesztendő és én is itt vagyok újra, hogy megosszam veletek tapasztalataimat, mintegy lezárva hajbeültetésem történetét. Mindenekelőtt kiemelném, hogy a 12 hónap után kialakult végeredménnyel - amit a képek is bizonyítanak, – maximálisan elégedett vagyok. Úgy érzem, hogy tavaly januárban a…..
Úgy érzem, hogy számomra most jött el az igazi áttörés. Napról-nappra egyre jobban úgy viselkednek a beültetett hajszálak, mint az összes többi. Erősödnek és egészségesnek tűnnek. Mostanra nagyjából a regenerálódás is befejeződött.  Valamelyik nap még most is…..
Már 7 hónap telt el azóta, hogy a fejemmel babráltak a HairHungary klinikán. Egyre biztatóbb az eredmény, ahogy azt a képek is bizonyítják.   Én még mindig reménykedem egy kis sűrűsödésben, hiszen 5 hónap még hátra van a végkifejletig.Hamarosan jelentkezem!..
Ismét eltelt egy hónap és én újra itt vagyok a "riporttal". A szavak helyett már a képek jobban beszélnek… Sajnos ezúttal nem sikerültek annyira jól, mert elfelejtettük a vakut bekapcsolni… nahh de se baj.. Majd legközelebb… A lényeg, ami szemmel látható, hogy így…..
A betűk helyett beszéljenek a képek! - Ennyi változott 1 hónap alatt. Szerintem szemmel látható, hogy sokat sűrűsödött a hajam és mivel nem vágtam egy jó ideje így látványosabb is a változás. A következő bejegyzésben már a féléves eredményt láthatjátok. Elvileg 1 év…..
Újabb képek készültek. Sokat nem tudok hozzáadni a már régebben közzétett infókhoz képest.  A képeken annyi látható, hogy beindult a sűrűsödés. A fotók egyébként csalókák, mert egy profi fényképezővel és a vaku erejével nyilván jobban látszanak még a kevésbé benőtt…..
Habár külső szemnek még nem lehet annyira észrevehető így a képek alapján, én már látom, hogy szépen kezdenek újabb és újabb kis apró tüskeszerű új hajszálak előbukkanni. Ez mindenképpen további bizakodásra akad okot így a 3. hónap után. A hajamat még mindig 4mm-re nyírom, hogy egységesebb…..
Hajbeültetésem óta már eltelt 2 hónap. El sem hiszem, nagyon gyorsan telik az idő. A lényeg a lényeg, hogy a doktornő a 2. havi kontrollon ellenőrizte a fejbőröm állapotát és mindent rendben talált. Egy kicsit talán még a csodálkozás jeleit is tapasztaltam rajta, hiszen az én esetemben (igaz a nem…..
Nagyon gyorsan szalad az idő. Már 1 hónapja történt a beavatkozás. Kijelenthetem, hogy mostanra minden kicsi seb begyógyult és a hajam is szépen elkezdett nőni. (A beültettek egy részével együtt.) A beültetett hajak láthatóan kezdenek kipotyogni az új helyükről. Az 1 hónapos kontrollon a doktornő…..
Pontosan ma egy hete történt a "nagy esemény" - Jelenthetem, túl vagyok a nehezén (Ezt most lekopogtam). Múlt héten, szerdán este a műtét második napja után haza is indultam Budapestről. A sofőr szerepét édesapám töltötte be, ami nagyon nagy segítség volt számomra. (A doktornő egyébként nem ajánlja…..
Hajbeültetés Blog A műtét 2015.01.15 20:07:06
Jelentem, túl vagyok a ”megpróbáltatásokon”. Most már itthonról írok a szoba melegéből. Teljesen őszintén mondom, ahogy visszagondolok a klinikán töltött 2 napra, úgy érzem magam, mintha pozitív élménnyel gazdagodtam volna! Jó, persze nem wellness-hétvégén vettem részt, de nem is a pokolból tértem…..
Hajbeültetés Blog Műtét előtt 2015.01.09 20:18:34
Pont egy nappal a NAGY ESEMÉNY előtt jelenetkezek! Mi tagadás, van bennem egy kis izgalom, de szorongásnak azért nem nevezném. Inkább csak amolyan félsz, mint amit általában akkor érzünk, amikor valami olyan vár ránk, amit annak előtte még nem tapasztaltunk.  Ez az, amit most érzek. Nagyjából,…..
Az én esetemben a hajam ritkulása már 18 éves koromban elkezdődött, ami abban az időben még nem volt szemmel látható, ezért nem is foglalkoztatott a dolog. Jelenleg 25 éves vagyok, életkorom ezen szakaszára jutott el a ”kopaszodásom” arra a pontra, amikor már napi szinten küzdök a problémával. A…..
Sziasztok! Újra itt vagyok.Eltelt 11 hónap a műtét óta és a hajam már jól besűrűsödött. Nagyon elégedett vagyok a jelenlegi állapottal.- az orvosok szerint 12 hónap után tekinthető véglegesnek az állapot. Még egy kicsit most is egy csodának érzem,mert ha nézem a műtét előtti képeket akkor…..
Sziasztok! Újra itt vagyok.Eltelt 8 hónap a műtét óta és a hajam már jól megnőtt. Nagyon elégedett vagyok a jelenlegi állapottal is ,de még az orvosok szerint 20%-kal fog sűrűsödni. Még mindig dúsul ,mert kicsi kis tüskék bújnak ki a fejbőrömből-bár már kevesebb- még…..
hajbeultetes 2011.06.21 23:18:12
Egy képet készítettem az adó területről, 6 hónap után közelről sem lehet felfedezni honnan kerültek átültetésre a hajszálak. ..
Sziasztok! Újra itt vagyok.Eltelt hat hónap a műtét óta és a hajam már jól megnőtt. Nagyon elégedett vagyok már a jelenlegi állapotával is. Azonban még mindig sűrűsödik ,mert sok kicsi kis tüske bújik ki a fejbőrömből.A kis tüskékből 3-4 szál haj lesz! Hajmosáskor érzem ahogy az ujjaimat szúrják…..
hajbeultetes 2011.04.18 22:22:11
Újra itt vagyok! Már szépen megnőtt a hajam és a kételkedők is elismerik, hogy sokkal jobb mint volt. Sokan mikor találkozunk nem a szemembe néznek hanem a fejem tetejét nézegetik és elismerően nyilatkoznak a fejlődésről. Teljesen normális az életem, hetente kétszer mosok hajat és már fésülködnöm…..
hajbeultetes 2011.03.06 19:45:57
@Nevland: Havonta rakok majd fel újabb képeket!
Eltelt egy újabb hónap és újra itt vagyok. A decemberben kapott csodaszer 20 nap alatt elfogyott,de úgy érzem megtette a hatását! A hajhagymákat látványosan beindította ,vitaminokat és sok mást tartalmazott. Nagy mértékben segített a beültetés utáni regenerációban,bár a használata után kicsit…..
Újra itt vagyok! A műtét óta eltelt két hónap.-elég gyorsan. A hajam kicsit megritkult,de még így is jobb mint volt. A beültetett hajszálak nagy része kihult -ahogy előre mondták a hajdoktorok-,de 15 napja már egyáltalán nem tapasztalok vesztést. Oldalt már látom nőni néhány helyen az új…..
hajbeultetes 2011.01.13 21:18:19
@Domenico Dicanio:
Vannak képek!:)
hajbeultetes 2011.01.13 21:24:01
@Domenico Dicanio:
Nagyítsátok ki ,hogy lássátok az új rövidke hajszálakat!
hajbeultetes 2011.01.16 22:37:01
@Domenico Dicanio:
Köszönöm!-majd rakok föl mindig újabbakat.:)
Azért 3 hónap után már ez is szép.-szerintem
Eltelt egy hónap. Most már nyugodtan moshatom samponnal a hajam. Három hét után már használhattam baba sampont (ezt ajánlották),de most már mást is szabad. Én maradok a babánál,mert kellemes illata van. A beültetett hajszálak lassan ,de hullanak egy hete.-pontosan úgy ahogy…..
A műtét után vagyok 20 nappal. Örülök, hogy végre itt tartok és már csak egy emlék a műtét kissé unalmas de nem fájdalmas élménye. Az első óvatos, mozgásomban kissé korlátozott hetet leszámítva, az életem megegyező a műtét előttivel. A hajam szépen visszanőtt hátul…..
Tegnap este mentem az első kontrollra. Az orvosok nagyon elégedettek voltak a hajbeültetés műtét eredményével, és a gyógyulásom állapotával. Az "adó" és a "beültetett" terület nagyon szépen néz ki, gyakorlatilag a műtét nyoma nem látszik. Az igazság az, hogy két napja viszketni kezdett a…..
A műtét után este saját lábamon távoztam a műtőből. Metróra szálltam és hazamentem,otthon megvacsoráztam és lepihentem. A kapott fájdalomcsillapító tablettákra nem volt szükségem,mert nem volt semmiféle problémám. Az elkövetkező 4 napban a homlokom majd az arcom kissé fel dagadt,de erre előre…..
A műtét inkább unalmas, mint fájdalmas! Ezért néztem meg három filmet és hallgattam zenét. Ha a tűszúrás fájt akkor jelzésemre rögtön csillapították. Néhányszor rövid időre el is szundítottam. Délelőtt vették ki a 2000db graftot, majd ebéd után délután beültették. A sok fekvéstől már néha…..