Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FUE

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Még egy hónap eltelt. Két dolog van, amit megemlíthetnék.Az egyik, hogy sokan megjegyzik: "Neked mitől áll így felfele a hajad?" :) Nyilván arról van szó, hogy a kézzel beültetett hajszálak mindegyike közel merőlegesen áll ki a fejbőrömből, ami (szemben a…..
 Az elmúlt 2 hónapban semmi változást nem figyeltem meg. Illetve mintha ritkult volna kicsit, de nem tudom eldönteni, mert a fotók lapján egyszerűen képtelenség megállapítani. Ugyan abban az időpillanatban egész eltérő eredmény látszik, attól függően, milyen irányból…..
Félidei eredmény!Szerintem tök jó! Nyilván nem olyan mint 18 éves koromban, de fél évvel ezelőtti állapothoz képest nagyon hurrá!:)!! Hálás vagyok mindennek és mindenkinek, amiért ez sikerült...
Így nézek ki 5 hónap után! Ez már talán a végeredmény.Normál fényviszonyok között teljesen "ép", hajas megjelenésem lett. Direkt "bevilágításnál" kissé ritkás odafenn a megjelenésem, de így sem tűnök kopaszodónak.  Elégedett vagyok az…..
Eltelt 4 hónap.Az eredménnyel már elégedett vagyok!:) Ami még jobb, hogy állítólag 2-3 hónapig további sűrűsödés várható még!:)..
Kb. három hónappal az átültetés után.Kezd egész pofás lenni!:)..
Elmúlt a kivétel helyének furcsa viszketése. Egy két pattanás szerű, könnyen kezelhető dudorocska jelenik meg néha. (10 centinél messzebrről nem látszanak, mivel hajas fejbőr alatt vannak) Ezek többségénél egy bőrben eltévedt hajszálacska okozta a galibát, amit egy tű…..
Egy hónap eltelt, a betétel helye nyom nélkül gyógyult. A hajszálak nagy része szépen potyogni kezdett, ahogy azt előre megmondták. Néhány hagymácskából viszont már új haj növekszik, noha a növekedést csak pár hónap mulvára volt várható. :) A kivétel helye is csak pár…..
Ami élmény volt a műtétben, és amiért tényleg jó visszagondolni az egészre: az a vidám csapat!:) Emese, Hajnal, Imola, Laura, Dávid, Szabolcs remélem még találkoznuk!:), és természetesen a legnagyobb köszönet Révész főorvos úrnak, hogy a "repülő út" ilyen…..
Igy nézek/néztem ki most/2010 októberéig...
Miért?Aki kopaszodik, annak a "miért"-et nem kell magyarázni, aki meg nem az valószínüleg úgy sem olvassa ezt a blogot.Kivel csináltassam?Megkérdeztem Google bácsit, a kapott 4-5 hazai tipp közül számomra a HairHungary tűnt a legmegfelelőbbnek. Ingyenes állapotfelmérés,…..