Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kamu nindzsa

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hasonló sztorikat hallottam már én is innen-onnan, mint amit Golem is írt. Lehet, hogy csak egy összeesküvés elmélet az egész, de ha mégsem, akkor egy aljas, undorító dolog. Gyanúsnak mindenképpen gyanús.Hirtelen felindulásból írok nektek. Vádaskodásnak tűnik majd, de…..
kamu nindzsa 2010.09.12 09:21:23
Bigyóblog Itt az iWatch 2010.09.10 16:30:44
Egy kiegészítővel valóra vált az iWatch. Az új iPod nano ugyanis olyan kicsi, hogy a csuklón hordva is kényelmes, nem zavar munka közben. Egy óraszíjra kapcsolva pedig órává alakítható, hisz kijelzőjén úgyis mutatja az időt (persze ha éppen nem teljesen sötét). A szíj húsz…..
És a címhez tegyük hozzá, hogy ennek az időnek a nagyobb része az első néhányszáz méteren telt el. Engem n levele tovább erősített abban, hogy nem igazán szeretnék a belvárosban lakni, vagy ha egy mód van rá, autóval egyáltalán odamenni se. Az átlagos esti programom.…..
kamu nindzsa 2010.09.02 01:24:27
@bogancs: Ez tényleg nyerő, én is erre esküszöm. Ezen a vonalon ebben az időben sajnos csak így bírható az autó, bringa is, BKV is jobb. Na de a "szállítmányozás" ezeken azért nagy mutatvány lenne.
A japánokra sokan őrültként tekintenek, európaiak számára érthetetlen szokásaik miatt. Ahogy az utazásom során kiderült, valójában nagyon barátságos nép, bár néha valóban kissé mintha elhajlanának az általunk normálisnak vélt dolgoktól. És nem csak kicsit. Ennek a…..
autózz! Mik ezek a táblák? 2010.08.24 13:02:00
Ne aggódjatok, tervezek mára egy kicsit nagyobb lélegzetvételű posztot is, de ez a rövid kis levél is érdekes lehet nektek, mert nálunk ilyesmit nem nagyon látni. Promontor valahol Európában találkozott a lenti táblákkal az út szélén autózás közben. Aki képben van, azt kérem,…..
Bigyóblog A ninja visszatér 2010.08.28 10:13:00
Ki mondta, hogy egy ninja nem lehet aranyos? Ez például a legaranyosabb harcos ever (persze Yoda után). Az usb-ninja kezében mégnesek vannak, így nem veszítjük el, ráadásul olyan, mintha folyamatosan figyelné minden mozdulatunkat. Amikor az usb-hez csatlakoztatjuk a pendrive-ot, akkor is…..
kamu nindzsa 2010.08.28 14:09:52
Na jó, valójában Gábor csak tanítóként nevezi az önkéntes rendőröket a levelében, de esetünkben egy hölgyről van szó vagy legalábbis valami olyasmiről, ezért lett a címben tanítónéni. Különben meg önkéntes rendőrnő is lehetett volna akár.Először a korábbi szemetelős…..
Csatlakozás     Tisztelt Cím,   Kérdésem lenne a következő.   Három műszakos rendben dolgozom, egy vasszerkezeti gyárban, napi 8 órát. Egy héten délelőtt, egy héten délután majd egy hetet éjszakában, aztán elölről. Mikor pár hónapja ide jöttem dolgozni,…..
:-) via..
kamu nindzsa 2010.08.23 12:30:14
@nestrot10: Ez de jó.